*Gravidute&Mamici de IASI* (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am gasit sa ma mut!!!!! Trebuie sa fac curatenie si ma pot muta! Pana la sfarsitul lunii sper sa por scapa de tot calvarul asta.
Poate cunoasteti un zugrav?
In seara asta dau de baut!

miha ce bine! zugrav nu cunosc dar poate gasim un cipandeu care se pricepe si la zugraveala!!!!
asteptam beutura!

quote:
Originally posted by aeperju

superbe pozele. o rugaminte: cand puteti, scriet care cum sunteti sa stie si eu care sunteti

emma cu drag, cum am putin mai mult timp liber o sa scriu si titlu la cele 111 poze facute de mine!!!!

ma duc la treaba si la supravegheat zgatiile, ca ultima data cand le-am lasat mai mult de 15 min singure uitati ce-a iesit!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

tot eu!!
uitasem sa ma laud cu spioancele mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ralu mai este expozitia la gradina botanica? As vrea sa merg sambata...Daca nu mai am copilul in carantina, caut locuri de plimbat

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
am intrat mai devreme sa citesc si sa vad pozici..dar a treb. sa plec sa imi iau indemnizatia..si cum ma ardea la palme..am fost sa ii iau si fetei ceva nou luna asta..
a adormit si vreau sa fac putina curatenie..asa ca revin mai tarziu putin..
apropo, e prima data cand ajung la teba..nu stiam ca sunt asa simpatice si calitative hainutele..si preturile sunt f rezonabile..mai aveau si reduceri la unele de 20 %..
super intalnirea!!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am facut placinta cu brinza.Care doreste sa pofteasca.

Miha ce ma bucur ca te muti.Asa ai sa le dai peste nas.

Oana tot n-ai spus daca s-a externat soacra.Si nici daca Radu citeste DC.
Sotul meu nu citeste si sper sa n-o faca nici pe viitor.E baiat bun in ultimul timp si de soacra eu nu ma pling.Dar aici e spatiu meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salut!
M-am uitat de dimineata cu mare nerabdare la poze ,dar abia acum am reusit sa si intru sa scriu cate ceva.In primul rand imi pare atat de rau k din cauza unor probleme de comunicare cu anumite persoane nu am putut sta mai mult de nici nu va puteti inchipui.Chiar daca am stat asa putin pot totusi sa zic k a fost o intalnire deosebita si sunteti super toate;niste frumoase si de bebelusi nici nu are rost sa mai zic ,pozele vorbesc de la sine.
Diana ,mi-a placut comnetariul cu cenusaresele si am apreciat cat de draugta ai fost aseara cu noi.De abia astept sa mai fie o intalneala ,data viitoare promit sa stau asa cum trebuie.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Miha ,ma bucur f tare de veste.
Cris,ce i-ai luat frumusetii de Ale ? La ce fel de hainute erau reduceri?Am rmearcat ieri caciulita ei rosie :de unde e si cat costa? K m-ar interesa si pe mine k vad k nu vine prea curand primavara.
Monica ,pofta mare la placinta ..De abia astept sa ma mut si sa incep sa gatesc mai divers ,inclusiv placinta ,numai k cu mere ,preferata sotului.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aoleu Diana la cateva pune nume mama, nu la toate da?

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aeperju

Aoleu Diana la cateva pune nume mama, nu la toate da?

multe se repeta si nu are rost...

Mergi la inceput