*Gravidute&Mamici de IASI* (22)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
Miha, ce mult ma bucur pentru voi! Nici nu-ti dai seama...
Citisem intai mesajul ala de pe la amiaza, din care mi-am dat seama ca nu esti in regula. Da' m-am mai linistit dupa aceea. In ce zona o iei de-acum? Vrei sa te ajut cu ceva? Spune si vad ce pot face... Orice...
Foto Ralu
Simo78 spune:
Ralu
, inseamna ca am timp sa merg, spre rusinea mea nu am fost niciodata la expozitia asta, desi imi propun in fiecare an.
Dar de-acum o sa merg cred la multe, sa il duc pe Matei ![]()
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
ralnied1 spune:
Simo, acum drept sa-ti spun, oare Matei chiar va fi interesat de niste flori? :)) Chiar sunt curioasa... astept sa-mi spui daca ii place acolo...![]()
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
ma duc la treaba si la supravegheat zgatiile, ca ultima data cand le-am lasat mai mult de 15 min singure uitati ce-a iesit!!!
Ioiii...si la mine e la fel...Hai sa facem un concurs...
Sa va spun ca imprastiatul jucariilor,a fost inca un motiv de cearta cu ai mei?
Trebuie sa-l invat ca jucariile trebuie sa stea frumos in dulap sau in cosulete.
Eventual sa le mai sterg de praf din cand in cand,as completa eu! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ALEXIA2007 spune:
Miha ma bucur mult ca reusesti sa te muti,sa scapi de stresul asta cred ca nici copii nu se simt in largul lor cu asa certuri mutate cat poti decrepede si fiti linistiti,sincer m-am intristat cand am citit mesajul tau,eu nu am intrat azi si acum lecturez din urma si nu mai aveam rabdare si am dat mai repede paginile sa vad cum te simti,sincer m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai rezolvat.
Spor la curatenie eu am avut un zidar bun am sa sun sa vad daca este disponibil daca nu ai gasit intre timp
mariussimiuc spune:
quote:
tot eu!!
uitasem sa ma laud cu spioancele mele!!!
Si eu cu iepurasul meu

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Simo, acum drept sa-ti spun, oare Matei chiar va fi interesat de niste flori? :)) Chiar sunt curioasa... astept sa-mi spui daca ii place acolo...
Foto Ralu

Stii cum e, "traiasca motivul!!!"
Daca pana acum eram stilul "static", acum am motiv sa umblu lelea toata ziua, sa "plimb baiatul"

O sa ma duc in fiecare an pana o sa-si arate interesul...sau dezinteresul, dupa caz
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
addiana spune:
miha da' savarinele sunt alea care le-ai facut si nu au iesit ca la cifetarie? ca daca e asa nu ne faci pofta!
de iepuras nu zic nimic!
pana si privirea e tematoare ca a unui iepuras!
bun venit melaniatud!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, ce mult ma bucur pentru voi! Nici nu-ti dai seama...
Citisem intai mesajul ala de pe la amiaza, din care mi-am dat seama ca nu esti in regula. Da' m-am mai linistit dupa aceea. In ce zona o iei de-acum? Vrei sa te ajut cu ceva? Spune si vad ce pot face... Orice...
Multumesc din suflet Raluca...
Nu ai cu ce sa ma ajuti...Poate doar sa stai cu Amira cat fac mutarea dintr-o parte in alta.
Ne mutam tot aici in Nicolina,cativa pasi mai la deal.
mariussimiuc spune:
quote:
miha da' savarinele sunt alea care le-ai facut si nu au iesit ca la cifetarie? ca daca e asa nu ne faci pofta!
de iepuras nu zic nimic!pana si privirea e tematoare ca a unui iepuras!
Savarinele is proaspete prospatute,facute azi,exact ca la cofetarie.
Cum temetoare mey?
Parol,ca nu i-am facut nimic sa o sperii. Amira, Robert si mami Miha