*Gravidute&Mamici de IASI* (22)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
Miha ma bucur mult ca reusesti sa te muti,sa scapi de stresul asta cred ca nici copii nu se simt in largul lor cu asa certuri mutate cat poti decrepede si fiti linistiti,sincer m-am intristat cand am citit mesajul tau,eu nu am intrat azi si acum lecturez din urma si nu mai aveam rabdare si am dat mai repede paginile sa vad cum te simti,sincer m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai rezolvat.
Spor la curatenie eu am avut un zidar bun am sa sun sa vad daca este disponibil daca nu ai gasit intre timp
Mirela,multumesc pentru sustinere.
Inca nu am gasit zugrav,am vorbit cu cineva dar nu e sigur.Imi trebuie cineva care sa-mi termine sau macar sa fie pe aproape de terminare pana la sfarsitul lunii. Daca ai vrea sa vb cu omuletul ti-as fi recunoscatoare. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Multumesc din suflet Raluca...Nu ai cu ce sa ma ajuti...Poate doar sa stai cu Amira cat fac mutarea dintr-o parte in alta.
![]()
Ne mutam tot aici in Nicolina,cativa pasi mai la deal.
cu cea mai mare placere...
mai ales daca e intr-o sambata, nici nu se pune problema sa nu am grija de ea...
Foto Ralu
ghinetz spune:
Miha, bine ca ati decis sa va mutati. O sa fie mai bine, ai sa vezi. Si, si mai bine ca nu pleci departe, tot ne vedem "pe pod" la vara, nu? (am vazut pozele; ce nu ti-o fi placand la savarinele alea, ca arata demential!!!)
Nonna, Radu nu citeste DC-ul. Cel putin nu cu stirea mea. De fapt, chiar nu cred ca are timp de asta. Socrela...azi am dus-o la spital, maine se opereaza de varice. A asteptat pana si-a facut timp doctorul sa o opereze. Sper sa fie totul bine. Intelesesem ca e o operatie de rutina. Oricum, e prima oara cand sta asa mult la noi. Ce sa spun, in afara faptului ca il cocoloseste pe Radu si ne ignora pe restul - chestie pe care o face de cand o stiu, chiar si cand mergeam la ea in calitate de prietena a lui radu, eu nu contam. Acum e mai ciudat sa vad ca nu conteaza Stefan si Victor - deci, dincolo de asta nu m-a deranjat. Dar nici nu m-a ajutat cu nimic.
Diana, deranjul ala imi pare cunoscut. Sigur nu ai fost pe la stefan prin camera? A! Mi s-a parut super ideea cu agatatul jucariilor de plus. Eu le-am dat la copiii sarmani, ca nu se juca nimeni cu ele, doar colectionau praf.
Kriss, chiar merci de ideea cu Teba. Uitasem. Am sa trec si eu zilele astea.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Miha, gata, m-am elucidat cu savarinele.
Michelle, mi se pare mie sau azi nu te-am vazut.
Melania, bun venit printre noi. O sa fie super ok dupa cele 10 mesaje moderate, sigur. Nu ai citit? Ce poate fi mai ok decat o intalnire cu degustare de bunatati, Martini si cipandei???
si Victor 
addiana spune:
oana ai dreptate, jucariile de plus colectioneaza mult praf si ma cam chinui sa le "desprafuiesc"!!!!!
ale mele se mai joaca cu ele dar nu cu alea agatate ci cu altele care stau imprastiate prin camera!!
chiar sa vorbesc si eu cu soacra pt 8 martie, sper sa nu fie problema ca am vazut ca pica intr-o sambata.
miha unde vine "cativa pasi mai la deal" in nicolina??!!!![]()
azi am fost putine pe-aici! sau mi se pare mie?!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
Oana,cum a ramas pana la urma? Cipandei sau cipandica? 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha unde vine "cativa pasi mai la deal" in nicolina??!!!
Cativa pasi mai la deal..
Sau...cativa pasi mai la deal de Selgros...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
cu cea mai mare placere...
mai ales daca e intr-o sambata, nici nu se pune problema sa nu am grija de ea...
Esti o dulce! daca nu ma descurc te anunt. Amira, Robert si mami Miha
ghinetz spune:
Asa e...putine. Recunosc ca si eu am cam tras chiulul. Iar azi am iesit cat pentru toate 7 luni de cand il am pe Victor. Am fost sa-mi iau rochie de seara. Am gasit. Am o prietena care lucreaza la Otiola si m-a ajutat ea sa gasesc ceva, stiti voi...rochita neagra care nu trebuie sa lipseasca din garderoba (la mine lipsea pana azi). Mie imi place. Lui Radu nu. Iaca scartz! Cred ca am stat 1 ora numai in cabina de proba. Sunt pretentioasa, stiu. Si acum nici sunculitele nu mai tin cu mine, nu mai pot alge orice
Dupa amiaza am dus soacra la spital
La 6 am fost chemati la aniversarea a 75 de ani a unui cunoscut. A fost dragut, desi am fost numai printre mosnegi, dar toti profi univ. Oricum, draguti. Si stiau bancuri faine.
Asa ca azi Victor a stat mai mult cu mama.
si Victor