*Gravidute&Mamici de IASI* (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monica - asa este, mi-as mai dori o fetita.Pe 23 venim la tine, foarte bine.Nu poti sa fii baba , ca ar trebui sa fiu si eu, avem aceeasi varsta

Miha - ma bucur foarte tare ca o sa rezolvi situatia.Foarte scump iepurasul. Si savarinele au iesit asa cum ai vrut , de data asta?Au, acum am citit , cum sa te muti pana maine?

Diana - am vazut ce curatenie fac fetele tale cand nu esti pe faza si am vazut si spioancele, foarte interesante.M-ai dat gata cu moda de anul acesta

Kriss - foarte frumoase hainutele, sa le poarte cu placere frumusica ta.

Melaniatud - bine ai venit!Vrem sa il vedem si noi pe Tudor.

Da Oana - am lipsit ieri.Eu am luat acum vre-o 2 saptamani ferum Haussman, nu stiu daca acum nu se mai gaseste.Sa porti cu placere rochita!

Gata am venit!

Saryta -multumim mult pentru informatie.Ce mai faceti?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
miha am citit de vreo 3 ori mesajul ca sa-mi da seama ce e cu scosul in strada!!!! am o intrebare micuta micuta : voi aveti mutatia pe adresa unde stati acum? sau macar unul dintre voi doi?

Da,avem mutatia aici...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Nu poti sa fii baba , ca ar trebui sa fiu si eu, avem aceeasi varsta

Fetele, nu vorbiti de sfoara in casa spanzuratului. Sau, ma rog, prin preajma lui. Sau pe undeva unde ar putea sa citeasca si el. Bine ai zis, cum sa fiti voi babe la 32, daca eu la 33 sunt tanara. Ar fi o contradictie logica. Ascultati la mine, ca am predat vreo 7 ani Logica, stiu ce spun. ( a se vedea ca mi-a trecut complexul de "baba batrana", acum sunt tanara, dar o "tanara balena". Ce sa faci, fiecare etapa cu complexele ei)

Miha, cica e MUSAI sa ai asa o rochita in garderoba. Am vazut eu in "Totul despre sex". (si poate sa fie cu sau fara silueta ). Eu am decis sa ma ocup si de mine putin, sa mai ascult si sfaturi care ma privesc personal, nu doar cele despre cum sa calci camasa sotului, cum sa faci supica copilului...Pana acum am inceput si adun sfaturi despre produse cosmetice (Diana ). Tare mi-e insa ca raman la colectia de sfaturi si nu le mai pun in practica....

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

mihamora - noi suntem ok toti, fara raceli si alte cele ... numai ca ducem tratative cu Sara sa lase degetelul ca e fata mare ... aveti ceva idei in a o convinge?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

pai miha daca aveti mutatia acolo, asta inseamna ca v-au luat in spatiu, adica au semnat frumos ca sunt de acord sa locuiti acolo! asadar si prin urmare nu va pot da afara asa de usor cum cred ei!!! chiar daca vin cu politie cu tot, nu au ce sa va faca!
cel putin eu asa stiu...dar poate sunt fete care se pricep mai bine in de-ale legilor!!!
noi ne-am confruntat cu o problema asemanatoare sau deloc asemanatoare!!! ce ar putea sa faca e sa vina si sa stea si ei in apartament!!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
Ce sa faci, fiecare etapa cu complexele ei.

si fiecare persoana cu "pasaricile" ei!!!
quote:
Miha, cica e MUSAI sa ai asa o rochita in garderoba. Am vazut eu in "Totul despre sex". (si poate sa fie cu sau fara silueta ).

se pune daca am una neagra si veche de vreo 6 ani!!!! pe care mi-e si rusine s-o scot din dulap s-o arunc la gunoi????
quote:
Eu am decis sa ma ocup si de mine putin, sa mai ascult si sfaturi care ma privesc personal, nu doar cele despre cum sa calci camasa sotului, cum sa faci supica copilului...Pana acum am inceput si adun sfaturi despre produse cosmetice (Diana ). Tare mi-e insa ca raman la colectia de sfaturi si nu le mai pun in practica....

oana stii cum se zice: "baby steps"! ai inceput cu intrebarile, ti-ai cumparat rochia neagra- must have-ul garderobei. esti pe drumul cel bun! incet incet le facem pe toate si le rezolvam pe toate! mai putin pasaricile din capul nostru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:

tot eu!!
uitasem sa ma laud cu spioancele mele!!!

frumoasa spioance..mancale-ar mama

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

tot eu!!
uitasem sa ma laud cu spioancele mele!!!

Si eu cu iepurasul meu si cu savarinele mele

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

nici cu iepurasul nu mi-e rusine...e frumusel foc...

da svarinele eu le-as arunca

Mergi la inceput

miha multa bafta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei