*Gravidute&Mamici de IASI* (22)
Raspunsuri - Pagina 13
crissintibun spune:
Miha,e putin spus k am rams socata de ce am citit
.Totusi sper sa fie doar vorbe in vant si iti tin pumnii sa treci cat mai repede peste acest episod urat.
Oana ,de cand imi doresc si eu acea rochita neagra.Nu ma mir k ti-a dat Diana sfaturi in ale machiajului.Am remarcat eu de la intalnire :mi-a placut mult cum era machiata...
Kriss,multumesc de poze...De abia astept sa trec si eu pe acolo ,mai ales k Ami nu mai are f multe haine ,majoritatea deja sunt micute si le-am trimis deja la socri k ei au mai mult spatiu si sunt puse la pastrare pt bb2.
Noi ne pregatim sa iesim afara ,chiar daca mai tarziu e bine si acum .E rece ,dar cum in camera e asa cald k dau astia de la camin o caldura exagerata prefer sa o scot de doua ori pe zi si pe vreme mai rece.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
ghinetz spune:
Unde sunteti? La plimbare? Nu e cam frig?
Victor doarme (l-a adormit socrul cat am fost eu la magazin. Sotului nu i-a trecut prin minte ca ii e somn, el a dat repede telefon sa vin urgent).
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Miha, asteptam pozele cu prajiturica de azi
Auzi, merge sa fac placinta cu branza cu foi de placinta? Iese buna? Ai cumva o reteta cu care sa merg la sigur? (stii tu, soacra...)
si Victor 
ghinetz spune:
Sigurica, singurea...
Am ajuns ca ala din reclama: "Singur, atat de singur..." 
si Victor 
mihamora spune:
Da Oana , merge sa faci placinta cu foi,pai eu am cautat pe net reteta pt umplutura cu branza.Numa ca mi-a iesit cam sfaramiciosa pt ca nu am uns foile f bine.Spor la placinte!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
pai miha daca aveti mutatia acolo, asta inseamna ca v-au luat in spatiu, adica au semnat frumos ca sunt de acord sa locuiti acolo! asadar si prin urmare nu va pot da afara asa de usor cum cred ei!!! chiar daca vin cu politie cu tot, nu au ce sa va faca!
cel putin eu asa stiu...dar poate sunt fete care se pricep mai bine in de-ale legilor!!!
Miha, cum zicea si Diana... mi-am amintit de cand ma tot scotea pe mine socru-meu afara din casa lui (desi pe buletin avem adresa de acolo, chiar el a fost cu mine cand mi-am schimbat buletinul dupa cununia civila
Tot asa disperata eram si eu... Si am intrebat-o pe o prietena, judecatoare, ce imi poate face. Si a zis ca atata vreme cat el a semnat ca ma ia in spatiu, nu prea are ce-mi face. In cel mai rau caz, politia ma putea scoate de acolo, doar daca socru-meu dovedea cu martori, ca reprezint un pericol public, ca l-am mutilat sau eu stiu ce tampenii de genul asta i-as fi facut...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Auzi, merge sa fac placinta cu branza cu foi de placinta? Iese buna? Ai cumva o reteta cu care sa merg la sigur? (stii tu, soacra...)
Oana, eu-s nepriceputa, deci nu am cum sa te ajut. Dar pot sa iti spun ca am mancat de la cineva, de mai multe ori, placinta de asta si era tare buna... Deci se poate, e clar...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, asteptam pozele cu prajiturica de azi
am spionat... cica a facut gogosi azi, parca asa am retinut
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
am spionat... cica a facut gogosi azi, parca asa am retinut
aha...iar face si noua nu ne da nimic!

eu azi am avut o lene-n mine
... fetelor le-am dat ciorbita care a mai ramas (de trei zile facuta!!!) iar pentru barbat cand vine i-am facut un pireu si o sa-i prajesc vreo 2 cabanosi!!!
off mai oana, da' ce te mai chinui sa iasa bun pt soacra ca oricum n-o sa te laude. tu in loc sa pui prea multa sare sau prea multa lamaie...sa inghita cu noduri, ca doar n-o sa poata sa nu manance!!!!! eventual scapi mai multa sare doar in farfuria ei!

mihamora spune:
Raluca, deci zici ca gogosi a facut azi Miha...hmmm , de cand nu am mai mancat gogosi...
Oana - fa poze la placinta.
Diana- eu la pranz am facut cartofi prajiti si seara peste, tot din ala cum era in poze,am avut si invitati la masa(mama si frate-miu).
Monica - spune-ne ce ai mai gatit bun la steamer si cum ti se pare.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!