*Gravidute&Mamici de IASI* (22)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Miha iti propun ca intilnirea de la Oana sa se transforme intr-o intilnire de lucru(adica varuit si curatenie) la apartamentul tau.Mergeti si la oana dar la varuit va cunoasteti mai bine.Ce zici?
Si uite asa poate reusesc sa ma mut pana maine! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
apropo, am vazut ca erau si standuri cu calitatea a IIa..cred ca difera materialul nu? adica nu e bumbac?
Sunt aceleasi produse,numai ca au mici defecte.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu am primit inca o vizita parinteascasi trebuie sa "te rogi la Dumnezeu sa nu-mi vina sa vin maine iar la Iasi si sa va arunc in drum"
'Neata!
Vai, ce dragut si emotionant acest moment...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Pupam pe Biencuta si iti dorim sa iti revii repede, sa nu uiti ca e o perioada grea,intr-adevar, dar e f. frumoasa!pupici si tie!
Iti aduci aminte,Cristina,ce stresata erai si tu la inceput? Ca noi toate deltfel...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
'Neata!
Vai, ce dragut si emotionant acest moment...Raman la ideea mea ca nu e normal la cap...
Si eu la fel...
Numa ca el zice de mine ca-s nebuna si posedata de vrajile lu' soacra-mea
ca nu vreau sa inteleg ca EU sunt vinovata de toate ce s-au intamplat. 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Numa ca el zice de mine ca-s nebuna si posedata de vrajile lu' soacra-meaca nu vreau sa inteleg ca EU sunt vinovata de toate ce s-au intamplat.
Sa ma ierte Dumnezeu, da' care e vina ta in povestea asta??? Poate doar aceea ca ai avut nesansa sa ai asa... parinti...

Foto Ralu
addiana spune:
ella bine ai revenit printre noi!
si tie si biencutei! ma bucur ca sunteti sanatoase amandoua, depresiile trec ele...o sa vina altele...asa e cand esti mamica! e foarte bine ca ai ajutor si din partea mamei si mai ales al sotului. nu-i nimic daca papa lapte praf, tot mare o sa creasca!
abia o sa fii mai "libera" si o sa poti sa vii linistita la intalnirile pe care le vom face!!!
trebuie sa vezi doar partea buna a lucrurilor!
multi multi
si te asteptam cat mai des, si cat mai repede cu pozici!
miha am citit de vreo 3 ori mesajul ca sa-mi da seama ce e cu scosul in strada!!!!
am o intrebare micuta micuta : voi aveti mutatia pe adresa unde stati acum? sau macar unul dintre voi doi?
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ghinetz spune:
Saluty!
Miha, aseara nu te lasasem singura, dar, cand sa trimit mesajul s-a luat curentul.
Ella, bun venit acasa. Pupici tie si Biancai. Stim cu toate ca perioada de inceput e grea. O sa treaca, ai sa vezi. Bravo sotului tau ca te sustine.
Miha, e trista situatia cu ai tai. O sa te munti si o sa treaca totul. Si daca vrei, venim sa pune osul la treaba. sau macar sa te/va sustinem moral.
Michelle!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
saryta spune:
Fetelor este o oferta pe site la Carrefour ... poze cu 0,19 lei(format 10x13) daca doriti intrati la Servicii foto si urmati instructiunile.

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
amironeanu spune:
Salut!
Imi pare tare rau ca nu am ajuns la intalnire, dar dupa-amiaza este mai greu, mai degraba pot dimineata. Dar am citit cum a fost si sunt tare invidioasa pe voi ca ati reusit sa va vedeti ![]()
Va citesc, dar tare greu cu scrisul, am vazut si poze frumoase, nu nominalizez ca sa nu uit pe careva.
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare