*Gravidute&Mamici de IASI* (22)
Raspunsuri - Pagina 10
addiana spune:
si eu tot pe aici.pun titluri la poze!![]()
oana sa porti sanatoasa rochia. chiar vazusem una superba la otiola, dar era cu spatele gol...cine poarta? mai ales ca anul asta se poarta tzatzele date pe spate!!! vreti sa le vada toata lumea!!!
eu te inteleg ca si al meu barbat imi mai spune cand imi iau ceva ca lui nu-i place, si mie chiar imi place, si ma face sa ma simt prost! nu proasta!
cand il intreb de ce "scoate" niste motive din el!!! ca e mov, sau ca e tip barcuta la gat, sau ca e in v, sau ca e prea decoltata(!!!), sau ca pur si simplu nu-i place si gata!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
Hi hi...io cel mai tare ma 'nervez cand ii cer o parere si el imi spune:"cum vrei tu,daca tie iti place..." 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
adica lui nu-i place!!! dar stie ca daca-ti spune te enervezi si incepi taraboiul, asa ca mai bine spune "cum vrei tu!!!" ![]()
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
adica lui nu-i place!!! dar stie ca daca-ti spune te enervezi si incepi taraboiul, asa ca mai bine spune "cum vrei tu!!!"

Cand trebuie sa mergem la o petrecere,in special,ma intreaba pe mine cu ce sa se imbrace numa "sa nu te mai aud ca-mi spui ca ma imbrac ca un taran"

addiana spune:
vai miha!
al meu oricum se imbraca cu ce-i dau eu, ca atat ii trebuie sa nu se asorteze cu mine!!!![]()
gata la nani! sting eu lumina, da? somn usor! si ne vedem maine la cafea! 
si raisa (05.03.2006) 
Nonna76 spune:
Daca tot v-ati culcat azi(adica dupa 12) ea sa vad pentru cine dau eu
asa dimineata.
Daca Miha tu ai gasit cu cine sa vb. asta noapte(pe DC) eu acum sigur sunt singura pe-aici.
Eu seara n-am acces.Acum doarm cu totii.Mi-ar place si mie sa stau seara pe DC dar de unde.
Si cind ma gindesc ca de luni la scoala...Eu in timpul serviciului nu va pot citi.Sper sa-mi gasesc eu timp si pentru voi.
Trebuie sa devin f. organizata.Dar asta de luni.(nu stiu daca o sa reusesc vre-odata).
D-na Ghinetz daca Kriss ne-a aratat poze cu lucrurile de la teba ,tu nu ne arati rochia? Si daca te duci la tebe sa-mi spui si mie ce-ai gasit pentru baieti(ca din ce-am vazut la Kriss nu m-am lamurit-sunt prea de fete).
Miha iti propun ca intilnirea de la Oana sa se transforme intr-o intilnire de lucru(adica varuit si curatenie) la apartamentul tau.Mergeti si la oana dar la varuit va cunoasteti mai bine.Ce zici?
addiana spune:
monica vin eu la
cu tine!
din cate stiu aparatul oanei nu merge, deci nu poate sa ne arate rochia. tin minte pt ca vroia sa ne arate delicatese facute de ea si nu avea cum...![]()
dar sigur o sa vedem poze cu rochia pe oana, nu-i asa oana?
(de la nunta) 
si raisa (05.03.2006) 
ella10 spune:
Buna ziua dragele mele!
Am reusit si eu , cu greu ce-i drept,sa intru pe forum sa va salut si sa va multumesc pt urari si sustinere.
Noi suntem acasa, bine, eu cu depresii si stari de plins toata ziua de mi-am pierdut si laptele de la atita plins si stres,si nici gurgii nu i-am avut formati asa ca mititica a apucat si ea de ce a putut si mi-a mai facut si niste rani...,am incercat sa ma storc dar tot degeaba si cum am vazut ca nu se poate am intrat in panica si in dpresii ca nu pot alapta, nu puteam suporta durerea...m-am lovit de ceva foarte greu pt mine si nu stiu cum o sa o scot la cale...am ajutoare mama, sotul care e mai priceput decit mine...Poze inca nu am pus dar voi pune din momentul in care ma voi mobiliza si eu si nu voi mai fi asa de aeriana si stresata.
Nu mai stiu ce sa va zic, puiutul mamei este bine, sanatoasa si frumoasa, doarme e linistita se trezeste doar cind trebuie sa pape,si cum nu mai am lapte ii dam laptic praf.
Inca o data multumesc pt urari si sustinere
kriss79 spune:
Buna dimineata!
MONICA, multumim de cafeluta!esti tare scumpa! La baietei nu m-am uitat..ca nu era cazul:),dar cred ca sunt frumusele..la standul cu nou-nascuti erau amestecate baietei cu fetite..si erau frumusele tare..
apropo, am vazut ca erau si standuri cu calitatea a IIa..cred ca difera materialul nu? adica nu e bumbac?
ELLA, bine ai revenit draga mea! Mi-a spus Michelle ca ai avut probleme cu alaptarea..imi pare f. rau.Nu stiu cum e..ca la mine nu au fost probleme..decat mai tarziu cand erau prea plini si ma dureau..si nu am tinut-o calumea la san..si ma dureau sfarcurile.. Ai incercat si cu o pompa electrica? ca si la mine cu cea manuala nu scoteam nimic..si ma storcea maica-mea si ma durea de muream.. Pupam pe Biencuta si iti dorim sa iti revii repede, sa nu uiti ca e o perioada grea,intr-adevar, dar e f. frumoasa!pupici si tie!
revin..ca s-a sculat acum..40 min de somn!off
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu am primit inca o vizita parinteasca
si trebuie sa "te rogi la Dumnezeu sa nu-mi vina sa vin maine iar la Iasi si sa va arunc in drum" 
Cum mama ma-sii ma mut eu pana maine?