***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hello!

Hop si noi, ca iar am chiulit!
Am fost la dr si Ducu e suspect de gastroenterocolitaIo zic/sper ca nu e!Am dus deja si probele si miercuri mergem din nou sa vedem cum stam.Acum e la regim, dar si in greva- nu vrea decat lapte si abia abia ia cateva lingurite de mancare.Nu cred ca are legatura cu regimul, ci mai degraba e de la dinti, ca incepuse de saptamana trecuta.Celalalt incisiv median superior se lasa asteptat, desi e umflat rau, asa ca iar maraie noaptea.

Pepsi, pt sotul tau!
Din nou cu info pretioase!Of, de ce aici nu ne spune nimeni nik?!Eu ii dau mereu ceai.Ma bucur ca nu ai ruptura de menisc si asteptam vesti bune si despre ureche!
Ai niste copii minunati si se vede ca se inteleg bine!
Oana, pt Sosonica!Felicitari pt progrese!Ma rog sa fie totul bine la noua interventie!
Miha, examene nu am mai dat.Mai am saptamana viitoare 2.Am ras in hohote de Domi al tau!
An@, frumoasa blondina ai!
Vali, ma bucur ca ti-ai revenit si scrii ca inainte!Andreiutul e un scump!Dar de ce are bubita?(am aflat de ce)Si io i-am mai tuns bretonul zilele astea, ultima data inainte de motDe ce nu-i cumperi un ham ca sa nu te mai cocoseze cand vrea sa mearga?
Ella, ma intrebam ce e cu tine!Super filmuletul!Bobytza e baiat mare si, da, se vede ca e plin de energie!Acu’ te inteleg
Motannel, ce de cadouri a primit printesica!
Raluca, bine ca ai terminat examenele si felicitari pt progresele Mariei!
Cristina, sper ca a decurs bine operatia si ca ai scapat naibii de mastita asta!
Mariac75, bine ai revenit!Ai o fetita super dulcica si are freza ca a lui Ducu al meu!
Tudorcatalin, sanatate puiutului!

pt toti sarbatoritii de zilele astea

In seara asta Ducu a reusit sa se ridice in picioare sprijinindu-se de canapea.Mi-au dat lacrimile de emotie…n-am reusit sa filmez pt ca am ramas blocata urmarindu-l sa vad daca poate, ca nu l-am vazut niciodata atat de hotarat sa se ridice.
Pupici.

Laura si Ducu (29 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by lauradi

Hello!

In seara asta Ducu a reusit sa se ridice in picioare sprijinindu-se de canapea.Mi-au dat lacrimile de emotie…n-am reusit sa filmez pt ca am ramas blocata urmarindu-l sa vad daca poate, ca nu l-am vazut niciodata atat de hotarat sa se ridice.
Pupici.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Felicitari!Tre sa fie super senzatie!Abia asteptam si noi insa nici de-a busilea nu mergem inca!

PEPSICA felicitari si tie si sotului!La multi inainte !

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Doxinu, nici Ducu nu merge de-a busilea, doar se ridica in 4 labe.Da, sunt niste senzatii unice!La fiecare progres ma emotionez pana la lacrimi.
Motannel, frumoase pozici!Teodora e o scumpica, chiar daca e f serioasa in poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Lauradi, multumim ca te-ai uitat la fotografiile noastre! Sa stii ca e satula de fotografii, cred si chiar da din manute sa o las in pace. Cand era mai mica poza tare frumos! Eu nu mai reusesc sa vad fotografiile voastre! De ce oare?

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Uraaaa!!!! Avem si noi doi dintisori jos! Maine fug sa-i iau un cadou!! Cica asa se face!!!
Kay ma bucur ca plecati Marti! Drum bun si va asteptam inapoi sanatoase!
Super ideea cu petrecerea! Abia astept sa ne revedem !
Pupici la toata lumea!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Motannel, nu stiu ce se intampla!Pun din nou link-ul...Gata!Ia incearca acum!
Cristinamaria, felicitari pt dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Teodora, ti-am admirat-o pe Teodora - e o frumoasa superba asa cum zicea si titlul unei poze ;)

Lauradi, l-am admirat si pe Duculet! Are un par si creste creste! Ne dati si noua un pic? Asa, sa acoperim cheliuta de la spate :) Multa sanatate sper sa nu aiba nimic Duculet

Sobi, nu pot sa te ajut ca Manu mananca numai mar (de cateva saptamani si pe asta), si doar de cateva zile cu o masura de cereale - a zis pediatra ca desi e grasuta are nevoie - nu in lapte, dar o masura in iaurt (nu mananca inca) sau in fructe merge

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Laura - felicitari pentru ridicatul in picioruse, gata e baiat mare, ce mai!Multa sanatate, speram sa nu aiba nimic Ducu

Doxinu si noi asteptam sa se ridice sau sa mearga in 4

Cristinamaria- felicitari pentru dintisori

Motanel - foarte frumoasa Teodora ta,imi plac pozele din zapada, cum s-a rasturnat ea.E faina poza in hanoracul alb si ce frumos rade ea si se vad dintisorii.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Motannel, am vazut pozele cu Nicole, ne-au placut tare mult !!! Pai tii tu frumusetea si nu ne-o arati si noua ? Si eu fac poze mai mereu, dar ai dreptate, nu mereu e incintata! Imi place tare cum ii sta in rosu...ce mai, toate mi-au placut !!

Lauradi, bafta la examene, Nicole se ridica tinindu-se de mine, mai bine zis de hainele mele. Felicitari !!!Niocle se rostogoleste si tot ajunge unde vrea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Motannel, am recitit mesajul meu catre tine...am vrut sa spun ca am vazut poele impreuna cu Nicole...

Mergi la inceput