***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 11
angelabv spune:
Si mai aveam o intrebare :azi, i-am dat prima oara galbenus, cam 1/3, ce sa fac ii dau si miine, sau astept citeva zile ? Normal cind introducem ceva noi ii dau 3-4 zile, dar nu stiu daca in cazul galbenusului sa fac la fel. Nu e prea mult ?
Ninutza spune:
Eimotto, pentru Victor Iannis
Ramona71, pentru Dario Antonio
Paflo, pentru Sofia
Byu, pentru Casian Andrei
Brambushca, pentru Stefan
duda35, pentru Anastasia
Ciuffy
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Miruna Maria, 5 iunie 2007
ali24 spune:
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
kayma bucur ca te ai mai relaxat si tu...si imi pare tare bine ca esti asa vesela si astepti cu nerabdare plecarea in germania.sper si ma rog ca din germania sa vii mult mult mult mai bucuroasa si vesela.si as vrea sa vion si eu la petrecerea de un an dar din pacate sunt prea departe
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
tudorcatalin spune:
neatza, fetele!
la multi ani sarbatoritilor de astazi!
multumim pentru urari si pentru sfaturi.
laura, felicitari pentru ridicatul in picioruse,si eu
m-am emotionat cand piticul meu s-a ridicat, e o senzatie pe care nu poti s-o descrii in cuvinte, te simti mandra ca bb-ul a facut progrese.
angelabv, eu prima oara cand i-am dat galbenus am combinat gresit, cu piure de legume, si a facut cam moale, aproape de diaree.trebuia cu piure de cartofi, si asa am asteptat o saptamana, dar am aflat ca se da de 2-3 ori pe sapt. o zi carne, o zi galbenus,daca vrei poti sa mai astepti cateva zile sa vezi cum se comporta.
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
poohy spune:
N-am apucat sa citesc decat intrebarea Angelei - legata de ou - eu stiu ca se da de 2 maxim 3 ori pe saptamana ou - deci o zi ou, pauza 2 zile (sau mai mult), apoi ou (galbenus adica). Si ritmul de crestere al cantitatii iar depinde - eu i-am dat 1/4 de galbenus o saptamana (adica de 2 ori), apoi 1/2 o saptamana, apoi 3/4 o saptamana si abia a 4-a saptamana 1 galbenus intreg - asta pt ca mi-e frica cu bubitele lui Manu. Fetele care m-au sfatuit pe mine (merci ) au crescut cantitatea si mai rapid, si mai incet
Tudorcatalin, uite, eu nu stiam de faza cu piureul de legume. Manu nu mananca deloc cartof (ii declanseaza bubitele), si numai cu piure de alte legume a mancat oul, si nu a avut niciodata nimic... Cred ca depinde de copil si fiecare trebuie sa fie atent ce ii face bine si ce nu bebeului ei, nu exista regula "daca functioneaza la x functioneaza si la al tau"
Cristinamaria, felicitari pentru dintisori
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
doxinu spune:
Adica noi am ramas singurii fara nici un dinte si fara nici un semn?VAaaaaaaaaaaaaaaaaai suntem stirbii forumului?
Da mie imi place cad rade si se vad gingiile goale.Parca ar fi un mosulet!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
petit_ange spune:
Motannel e o scumpa Teodora si ii sta foarte bine in rosu. Ce dragutza e cum sta pe zapada! Isa inca nu a vazut zapada...
Madi spune:
Buna mamici!
In primul rand tuturor sarbatoritilor de azi!
Am vazut poze multe si filmulete, cu copii foarte, foarte frumosi!! Nu nominalizez ca mi-e teama sa nu uit pe cineva. Felicitari tuturor pentru progrese si dintisori.
Kay ma bucur ca Soniuta este bine si tinem pumnii sa fie totul in regula in Germania si sa va intoarceti cu bine!
Elteka multumim ca te-ai gandit la noi. Eu doream sa ii mai introduc inca o masa solida Anei fara a-i diminua cantitatea de lapte pe care o bea. Suntem, insa, in acelasi stadiu, adica tot 2 mese solide si 3 de lapte, pentru ca deocamdata nu stiu ce as putea sa ii dau la masa 3 solida, ca e sclifosita si nu mananca orice.
In rest, se ridica tot mai des in picioare si tot mai usor, si e foarte fericita de realizarea ei Mai nou are furii sau manifestari ale personalitatii si cred ca o sa ne manance urechile tauroaica lui mami!
Si bebelinii vostrii se infurie uneori, sau e Ana mea mai temperamentala?!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by angelabv
Si mai aveam o intrebare :azi, i-am dat prima oara galbenus, cam 1/3, ce sa fac ii dau si miine, sau astept citeva zile ? Normal cind introducem ceva noi ii dau 3-4 zile, dar nu stiu daca in cazul galbenusului sa fac la fel. Nu e prea mult ?
Angela eu i-am dat in prima saptamana 1/4, a doua jumate, a treia tot jumate si de-abia in a patra unul intreg. Am zis sa fiu mai precauta.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”