***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Salut!

Azi nu fac nik!N-am chef…cred ca de la vreme!Asa ca stau cu voi, adica singura , ca vad ca nu mai e nimeni, imi pictez unghiile(ca ma gandi io, azi, ca de la nunta n-au mai vazut asa ceva) si tastez de zor.
Va multumesc pt urarile de sanatate si pt felicitari!Sunteti dragute!Si eu sper sa nu aiba nimic.
Poohy, dam, dam cum sa nu, ca doar are destul!
Angela, si Ducu tot asa se ridica sprijinit de mine sau ta’su, d-aia am fost asa entuziasmata sa-l vad ajutandu-se si de altceva.
Madi, se infurie rau, nu gluma!Bate cu palma in masa si are o figura de sef d-ala serios! Vrem poze noi cu Ana!

Asaa…am mai scotocit dupa poze si am gasit :Livioara-galbioara scumpa foc, Isa-albastrica ciufulica , are niste ochi deosebiti, Nicole-dolofanica dulcica, Vladutz de Kid ff haios si expresiv, Miruna-motata cu bujori in obrajiori, Bobytza-cel fericit si dintzos!
Cam atat am gasit.Mai puneti, fetelor, poze noi!

Ah, uitasem:pt sarbatoritii zilei
Laura si Ducu (29 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

LAURA, si am vrea si noi o shuvitza de par de la DUCU sa avem macar de doua motzuri .

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Magda, Poohy, Madi, multumesc fetelor pentru informatii, e mai bine mai incet, asa e. Pina acum e bine, cred totusi ca a durut-o un pic burtica aseara, dar nu cred ca neaparat de la galbenus.

In rest, noaptea se trezeste de citeva ori, cu minuta in gurita si plingind, de la dintisorii astia, ii mai dau Camilli sau gel de dinti, dar cel mai bine se linisteste la tzitzi...intr-o seara, m-a rupt, mai ca imi venea sa-i bag suzeta !!!!! Dar daca nu am folosit pina acum ar fi pacat s-o fac acum.

Weekend placut tuturor si pupici sarbatoritilor zilei de azi !!
Eimotto, pentru Victor Iannis
Ramona71, pentru Dario Antonio
Paflo, pentru Sofia
Byu, pentru Casian Andrei
Brambushca, pentru Stefan
duda35, pentru Anastasia
si pentru mamica Ciuffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei! Sa fie sanatosi si voiosi!

lauradi Nici eu n-am chef de nimic azi...
Multumim ca ne-ai admirat juniorul. Tare scump Ducu Si noi vrem suvite!
Am vazut intr-o poza un calut, ii place lui Ducu? As vrea sa iau si eu unul pt junior, dar nu stiu daca o sa-o placa.

Madi Si juniorul meu e foarte nervos cateodata. Chiar ma gandeam intr-o zi, ca ne povesteau niste prieteni pataniile cu copilul lor, care se trantea pe jos si urla daca nu obtinea ce vroia, ca e posibil sa ajunga si al meu junior asa si ma intrebam ce sa fac sa evit asta.
Am incercat de mai multe ori sa ii citesc povesti si de fiecare data incepea sa urle nervos ca nu il las sa rupa cartea; si la masa face cateodata la fel daca nu il las sa bage mainile in farfurie.

Noi in seara asta mergem la concert la Haggard si Amorphis, sper sa fie ok juniorul, ca ramane cu fratele meu
Un weekend placut si linistit!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care fac branzica din lapte praf ce lapte praf folositi? Ca am inteles ca din lapticul lui manu (nan ha2) nu iese, si nu vreau sa ii fac din lapte normal

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

hop si eu dupa atata timp,am avut probleme cu netul si nu am mai putut intra.Vai,dar ce capsunici mari si frumosi aveti...sunt niste scumpi toti.Al meu Vladut cred ca e cel mai micut dintre capsunei,are la 8 luni doar 7.200kg si 66 cm....dar avem tot timpul din lume sa tot crestem.El nu prea mananca,nu vrea sa deschida gura,doar la iaurt...ca tare ii place,iaurtul cu pufuleti...ii place la nebunie,in rest..ne chinuim cu fructele,legumele,carnita.Care dintre voi m,a poate ajuta sa-mi schimb semnatura si vreau si eu sa pun niste poze cu al meu capsunel ca nu stiu,dar asa mai babeste,va rog mult.
Deapre Vladut ; se rostogoleste,sta in fundulet.nu zice mama nici tata doar aaaa,ga-ga,bu-bu,nu se ridica in picioare,dar sta la marginea patului singurel.,aaaa si avem un dintisor.O sa mai intru mai tarziu cand doarme pitikul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy eu ii fac din zuzu rosu (cel gras) - 1 cana de lapte + 3 pastile calciu lactic.

angelabv eu i-am dat in prima saptamana 1/4 din ou, in a doua saptamana jumatate si din a treia i-am dat 1 ou intreg.

cristinamaria felicitari pentru dintisori. Tre sa ii cumperi cadou si din cate am inteles ceva alb.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Sa traiti, sefa An@, m-am prezentat la apel! Dati-mi un cap in gura, ca n-am mai intrat de mult!

A-haa, cate s-au mai intanplat! Planuiti petreceri, bravos, natiune, daca ramane intr-un weekend, venim si noi. Vad ca lumea merge binisor pe aici, ma bucur ca suntem bine-sanatosi (mai putin tanarul Ducu, suspect de enterocolita).

Raport de serviciu: la 7 luni jumate, donsoara Ana are cam 6,700 si 64 cm. Intrece orice masura, dar in jos, nu in sus. A reusit performanta sa fie mai mica si decat era sora-sa la varsta asta. Cu toate astea, mananca foarte bine, 3 mese de solide, 3 de lapte si doarme doua reprize de o ora, o ora jumate fiecare peste zi. Rade, "vorbeste", e curioasa, apuca toate obiectele, le intoarce, le studiaza, le cearta. In fine, m-am linistit, credeam ca o sa fie vreo muta, vreo serioasa, si pe langa nebuna de sora-sa ar fi avut de suferit, dar nuuu, e si asta o galagioasa si o guralivaaa. Tati zice ca seamana cu mine Sta in fund, dar nu se taraste deocamdata. Cred c-o sa mearga direct pe bicicleta. Tot doi dinti avem, sper sa nu ramana asa

Ma duc sa ma uit la poze acu, cat dorm maimutzele, ca dup-aia, tre sa fac alergari cu ele prin casa (ma rog, cu nr 2 in brate). Sper sa nu ne dea vecinii afara din bloc de cata galagie facem.

va pup pe toate si pe toti.

Na, ca era sa uit. Kay, iti tin pumnii la Munchen si abia astept campania din presa impotriva dumnealui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Kid, e disperat dupa pony!De multe ori il pitesc, pt ca ar vrea numa calare pe el si sta cam cocosat.Acu sa nu crezi ca sta singur!Se tine de manere si eu il sprijin sa nu cada lateral si-l balansez.Eu zic ca merita banii!
Poohy, eu ii fac ,acum, din Nan fara lactoza, ca e la regim, si iese ceva, ceva…foarte marunt, dar cred ca asta e!Oare?!?Astept si io indicatii pe tema asata, va rog!
Carmen, bine ai revenit!Ne-a lipsit umorul tau.Poze cu guralivele nu mai ai?

Va dau fetelor suvite cate vreti, ca avem pt toata lumea!

Laura si Ducu (29 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Laura, Kid multumesc pentru raspunsuri. Laura sper sa reusesc azi sa mai pun niste poze noi pe Webshots. Kid si fie-mea cam tot din motivele astea se enerveaza: ca nu ii dau lingurita cand mananca, ca ii iau ceva din mana si nu reuseste ea sa o molfaie bine. Si eu am zis ca nu vreau sa ajunga o rasfatata care sa se tavaleasca pe jos cand nu ii convine ceva. Si sotul meu voia sa se duca azi la concertul acela, insa pana s-a hotarat el, am inteles ca s-au vandut toate biletele. Distractie placuta!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput