***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Mi-am culcat printesa si intru putin, Dehh ma lasa si pe mine sotul.
Andrusca, in cazul in care nu te ajuta altcineva cu semnatura maine iti trimiti cu PM cu toate explicatiile,OK???? As trimite acum dar trebuie sa cedez locul la calculator.
Carmen si andrusca m-ati linistit si pe mine in ceea ce priveste greutatea.Chiar ma gandeam ca suntem cele mai mici de pe aici. la 8 luni avea 7.100gr si vreo 68cm. Spun "vreo" pt. ca eram prea atenta la greutate si nu mai stiu cat a zis la lungime, iar acasa nu o pot masura sub nici o forma. Dar sa vezi ce recuperam noi mai tarziu.
Madi, si Eliza mea are nervi. Mai ales cand nu mai vrea papa si insist cand imi da una peste lingurita zboara mancarea prin toata bucataria. Eu incerc de pe acum sa o temperez ca altfel nu cred ca va fi bine mai tarziu.
Cam atat ca a venit sefu.Mai aveam ceva de scris dar............
V-am pupat.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, va multumesc mult ca v-ati facut timp sa-mi admirati fetita scumpa!
Mihamora, !

Cristinamaria, felicitari pentru dintisori!

Lauradi, am reusit sa-l vad pe frumosul Ducu!

Angelabv, i-am dat un sfert de galbenus de trei ori in prima saptamana (o zi da si doua nu), apoi jumatate de trei ori in a doua saptamana, iar galbenusul intreg abia din a treia saptamana. Acum ii dau o zi galbenus, una sau doua carne, apoi iarasi out ... depinde cum imi vine la socoteala meniul! (cat despre suzeta ... stai linistita ... nici nu cred ca ar mai vrea-o ... Teodora se joaca tare frumos cu suzi, dar o roade, o pishca, o agita ... in niciun caz nu o suge!)
Tudorcatalin, eu i-am dat oul chiar cu legumele ... Teodora nu papa cartofi fiindca ii vomita cu jet.

Madi, si Teodora da cu cornitzele de tauras uneori ... si plange si tipa ... are personalitate ... dar o pun pe seama dintilor ... sau a oboselii ... nu cred ca plang fara motiv ... da, si cand vrea in brate, si cand nu mai vrea papa .... eiiiii cred ca am copil obraznic ... hi, hi, hi ... Dar sunt topita dupa nazdravana mea!

Andrusca27, ii dai lui Vladut pufuleti? Felicitari pentru dintisor!

Carmen_So, ma bucur mult ca ai scris! Felicitari micutei pentru progrese!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Mimisor, pentru Ioana Raluca

Mica0307, pentru Maya Alexandra

Carrie, pentru Carina Sofia

Gabiu, pentru Albert Mihai

Numai_eu, pentru David Andrei

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multe lunisoare sarbatoritilor !

carmen, si eu te-am "luat de urechi" ca ma intrebam pe unde esti, ca-mi lipsesti, felicitari ptr guraliva

cu cititul la bebei, ii citesc cind o fac si ptr dominic, ca altfel nu am timp, oricum sint f mici ptr citit, isi pierd repede rabdarea, cel putin vad la dominic, de aceea sint carti speciale pe fiecare virsta, eu incerc dinalea cu cit mai mult scris, dar m-am lecuit, ca le citeam ptr mine, la virsta asta sint acelea cu fff putin scris, de genul ....si rata face mac mac....gata pagina trecem la pagina urmatoare si porcu face.....etc in schimb i-am pus muzica clasica si-i place f mult, inca de cind eram gravida aprecia anotimpurile de vivaldi.

chiqui, merci de aprecieri

kay, pune si tu o poza cu tunsoarea sa te admiram

an, merci mult de urari si voua la fel, am vazut pozele cu frumoasa mica

ptr fetele care alapteaza, laptele de mama, printre altele are si efect anestezic, adica merge super la dureri(dinti, altele)

mica, merci mult de aprecieri

poohy, merci, of saraca de tine stiu cum e cu sotul la distanta, da lasa ca trece timpul

ckristina, tin pumnii,

ella, am masina de piine cam de 5 ani, si sint ff multumita, se face repede(mie imi place programul de 3 ore) nu faci decit sa bagi inauntru ingredientele in ordinea care zice, si atit in plus de ce fac la masina de piine, am mai gasit o reteta de piine artizanala, fara framintat, dar asta dureaza mai mult ca amesteci(fara nici un framintat) ingredientele si apoi astepti sa-si faca treaba drojdia(cam 12 ore) eu o prepar seara si o coc dimineata....da iese dementiala, daca vorbesti franceza am un sit fain cu retete masina piine,

teodora, merci mult

motanel, am vazut printesa mica, mi-a placut aia in care s-a trezit inaintea lui tati

lauradi, merci mult de urari, pai nu-i mai da ceai!adica in sensul ca nu e ceva de care are nevoie. apa e cea mai buna, ca oprit setea, ca altfel laptele de mama sau lapte praf. merci de aprecieri si felicitari ptr ridicat

doxinu, merci mult

chiar ma gindeam azi ca sint mamici care nu prea mai scriu si mi-e dor de ele : androix, bogalina, andrada, roxicucu, mari, paflo, carie, moberi, dicirstea, florentina, duda, addinel, lavini, mary lou, alex alice, sobi,irinusha, graviduta, rupeti-va citeva minute sa ne ziceti ce mai faceti voi si puii mici !

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ca tot vorbeam de citit, uitati cum savureaza david cartile lui dominic!

http://fr.youtube.com/watch?v=Y5UERTUgaAo

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

doxinu: nici noi nu avem dinti! lasa ca cresc ei pana la urma

Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

Vas,multumesc pt ca ma ajuti,astept

Motanel,eu ii dau pufuleti doar atunci cand ii dau si iaurt,in fiecare zi la masa de pranz,asta binenteles dupa ce mananca supasau pireul de legume.Binenteles ca au sare,dar la gust nu par a fi tare sarati ,sunt din aceia in punga galbena cu surpriza.Pediatra mi-a spus ca pot sa ii dau,ca doar nu mananca el o punga pe zi,doar asa cativa.,si intre mese il mai rasfat cu cate 3-4 pufeleti,ca ii place sa ii tina in mana si sa muste din ei cu singurul dintisor pe care il are.
Vas cum ai zis si tu,nu trebuie sa ne facem griji de greutatea lor,au ei timp sa creasca,o sa recuperam si poate o sa ii intreaca pe cei care acum au cate 8-9-10 kg,nu?
Referitor la paine,eu ii dau paine neagra in supita ca sa fie mai consistenta,si ii mai dau si sa tina in mana cate o coaja de paine,si atata o baga in gura pana o inmoaie,si atunci o iau,nu il mai las,ca mi-e frica sa nu se inece. Revin putin mai tarziu ca ma duc sa culc puiutul ca nu mai are stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

aaaaa,am uitat,voi ii dati puiutilor paine neagra? si sper ca nu sunt singura care ii da pufuleti,sau da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumim ninutza.

La multi ani sarbatoritilor zilei si La multi ani printesa Maya.

pepsi bune tare cartile alea de joc.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Pepsi, multumim mult ca ne-ai vazut! Si noi am vazut cum se joaca de frumos Davidutz! Dar el nu papa cartile, nu ... el voia sa invete cifrele!!!
Si ... ca de obicei ... tu vii cu super informatii ... cea cu laptele matern e bun pentru dureri ... ma bucur mult sa stiu asta ... Teodora suge binisor si acum ... mai ales inainte de a adormi, chiar daca e de alint!

Si mie imi este dor de fetele pe care le-ai mentionat ... si de Dianalaura!

Intrebare: fetelor, voi dati banana bebeilor? Si daca da, ii mai scoateti semintele? Eu i-am dat pana acum Teodorei de vreo 3-4 ori si de fiecare data scot semintele ... sa fac asa si in continuare sau daca nu a avut nicio reactie e ok sa i-o dau intreaga? Eu o combin cu mar si cu zeama de portocala (cateva picaturi).
Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput