***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Motannel spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR! SANATATE SI POFTA DE MANCARE!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kid spune:
andrusca27 Trebuie sa intri in profilul tau personal, e in meniul din partea stanga sau cel de sus, confirmi parola si apoi poti sa iti modifici semnatura.
Daca vrei, poti sa urci poze in albumul personal de pe DC sau poti sa le urci pe alte situri, cum ar fi webshots, picasa si pui linkul la semnatura.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Maya Alexandra de Mica0307
Carina Sofia de Carrie
Ioana Raluca de Mimisor
Albert Mihai de Gabiu
David Andrei de Numai_eu
Motannel Eu nu ii scot semintele la banana. De obicei ii combin banana cu iaurt sau cu branza si cu mar. Cat suc de portocale ii dai Teodorei?
Juniorul meu bea cam 50 ml, ar bea mai mult daca i-as da, dar nu stiu daca e bine sa-i dau asa mult.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ella_74 spune:
si continuarea...Bob reuseste sa stea picioruse nesprijinit
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/FilmuleteBoby/photo#5165341680780785858
, mamica de David (24.04.2007)
ali24 spune:
mai fetelor nu stiu cum faceti voi dar eu nu prea mai am timp de nimic.bebelul meu imi ocupa 99%din timp.nimic nu mai pot face de el...nu sta o secunda.tot timpul vrea sa il plimb,asa ca il tin de manute si fac ture prin casa (ca rotobil tot nu mi am luat.)de citit mai citesc asa pe diagonala...aaaa si vroiam sa va intreb voi folositi hamul ca sa ii plimbati?as vrea sa ii iau sa nu ma cocosez cu totul dar nu stiu daca nu e prea devreme...
tudorcatalin eu i am mai dat in manuta cate o bucata de coaja de paine(cea de jus)si ii place la nebunie,dar stau tot cu ochii pe el si adevarul e ca mie cam frica dar ma gandesc ca trebuie sa se inveteeeeeeeee.si ii mai dau mar dar il tin eu in mana si roade din el ca un soricel...l am si filmat.sa vad daca o sa am timp mai deseara o sa pun sa vezi.
si in timp ce il filmam cum papa el mar a spus ptr prima data "mama".bine nu mi a fost adresat direct dar am fost foarte bucuroasa si sunt si mai bucuroasa ptr ca l am si filmat.in rest ne mai laudam si noi cu un dintisor sus care ne cam chinuie...
azi am fost la manastire si ne am rugat ptr toti capsuneii sa creasca mari si sanatosi(defapt ptr toti copii)si in special ptr sosonica am aprins o lumanare si am trecuto in pomelnic de 40 de zile ca sa o ajute DOAMNE DOAMNE sa iasa totul bine in germania.
acum doarme de aia mi am facut putin timp sa va scriu.
la multi ani sarbatoritilor zile
si pup capsuneii bolnaviori sa se faca bine
ce mult imi place ideea cu petrecerea comuna dar eu nu o sa pot veni ca e prea departe dar vrea neaparat si eu un tricou si o felie de tort.
eu am gasit intr o revista in germania pijamale tare dragute cu o capsuna si i am spus la cumnata mea sa imi comande.(cand am s o primesc o sa pun poze-anume de aia am luat o sa se vada ca suntem intradevar capsunele de mai -iunie)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
vas spune:
Andrusca, ca sa iti pot trimite un mesaj privat trebuie sa mergi in profilul tau si acolo sa iti activezi PM -ul. Uita-te ca fiecare din noi cand scriem un mesaj apar sus mai multe semne pritnre care si unul rosu PM. Dupa ce il activezi trebuie sa iti apara si tie.
Apoi iti trimit explicatii.
Vazi ca Kid, ti-a explicat in mare cum e. Daca nu te descuri te ajut.
Pepsi, multi pupici la puiutii tai de la ELiza.
Ella, nu pot sa vad filmul.
Pa, pa.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
andrusca27 spune:
Kid , mersi pt ajutor,am incercat sa-mi activez albumul personal de pe DC ca asa imi cere,dar nu reusesc,o sa mai incerc
Motanel , eu ii dau banana lui vladut,dar niciodata nu i-am scos samburii,si ii dau de la 5 luni,amestecata cu mar ras si cu branzica calcica,sau cu iaurt ca ii place mai mult.
Ella_74 ,e un scump capsunelui tau,si ce bine sta in picioruse singurel, e dulce foc,tare mult imi place de el.Un ingerasului
Pepsi spune:
la multe lunisoare la toti sarbatoritii!sa cresteti mari ca frumosi sinteti!
merci la fetele care au vazut filmuletul cu david si la aprecieri!
vas am primit pupicii merci mult, si ai mei o pupacesc pe Eliza
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Monytza spune:
Buna mamici...si capsunici...am intrat asa pe fuga sa va salut....Am citit...si vad ca pe noi ne`ati uitat de tot...uite ca noi nu v`am uitat pe voi.
Noi suntem bine...acum iar bolnavioare..un rosu`n gat cred. maine mergem la doctor.
Va pup pe toate si o seara buna va doresc!
Albastrik la 6 luni jumate`
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)