***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 15
kid spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care dau fier profilactic la capsunele. Eu am luat de la farmacie Fier Hausmann sirop, dar pe prospect scrie ca nu se da profilactic la copii sub un an. Nu stiu daca sa ii dau sau nu...
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mica0307 spune:
motannel, kid, ali24, pepsi multumim .
ella am vazut filmuletul cu Boby care sta singurel in picioare .
mihamora foarte tare Domi cum doarme.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
monicoasa spune:
buna,
daca vreti sa ne mai vedeti cat am crescut am pus poze noi in semnatura.
Vladutu meu toata ziua ar sta numai in picioare , tinut de manute si plimbat prin toata casa, ne oboseste ingrozitor, noroc cu buni care ma mai scapa.
Aseara am evadat : am fost la o piesa de teatru la TNB si m-am simtit ff bine , ca de o saptamana nu am mai iesit din casa, pt ca pitiku e racit in continuare chiar daca am terminat antibioticul, mucii sunt la putere.
De papat nu se da in vant, azi nu a mancat asa cum trebuie, dar lapticul nu ii lipseste, e pe primul loc.
Va pupam si somnic usor la capsunei si capsunici
Vladut pianistul zis si Clayderman :D
poze cu bebe Vlad Stefan
Monicoasa
mica0307 spune:
Am pus pozici noi in albumul 9 luni.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lauradi spune:
pt sarbatoritii zilei
Pepsi, foarte haios David cu cartea in gura!Credeam ca numai la Ducu sunt jucariile imprastiate in toata camera, dar acum m-am linistit!
Ella, vazut filmulet!Felicitari!Am remaracat ca avem aceeasi lenjerieSuper bune calitativ(mai am un model), dar imi pare rau ca n-am mai gasit la Carrefour ultima oara cand am fost.Tu tot de acolo ai luat?
Motannel, multumim ca ne-ai admirat!Eu ii dau banana cu tot cu seminte, fie cu iaurt(nu acum, insa),fie cu mar crud sau copt,fie ii fac milkshake...
Kid, mai bine intrebi dr.
Mica, am admirat printesa cu palariuta!
Laura si Ducu (29 mai 2007)
doxinu spune:
Fetelor am facut si noi barnzica acum dar nu stiu cand sa o pun la frigider?Adica se pune nu?Voi cum faceti?O lasati la scurs si apoi o puneti la frigider sau se lasa la scurs pana dimineata?
Io ma gandeam sa o mai las putin la scurs si sa o pun cu folie strech la frigider.Voi ce ziceti?
Ma duc sa citesc din urma1
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
doxinu spune:
DAca nu-mi raspunde nimeni m-am hotarat sa o pun intr-un borcanel si la frigider cu ea ca s-a scurs destul!Nopate buna fetelor.pentru scapsunei si capsunici.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Motannel spune:
Kid, nu prea ii dau suc de portocale Teodorei ... ii storc usor jumatate de portocala (nu la maxim) in piureul de fructe (mar cu banana). Cred ca i-ar placea, dar prefer sa-i dau fructe (piure) in loc de sucuri. Uneori ii dau feliile de portocala cojite de pielita (deci doar pulpa) taiate bucatele cat sa fiu sigura ca nu se ineaca. Le devoreaza ... de fapt am observat ca Teodora prefera alimentele mai acrute deact pe cele dulci. Iar daca ii dau o felie intreaga de porocala o suge ea ... dar mai si musca si se ineaca ...
Ella, ce m-am emotionat cand am vazut omuletul in picioare ... Bobi e asa de mare si e atat de vesel ... cred ca s-a "cumintit" mult, asa-i? Pun in ghilimele, caci el, de fapt, nu a fost nicicand obraznic, doar mai agitat! Dragul de el ...
Mica, Maya este cu adevarat printesa!
Ali24, multumim ca te-ai rugat si pentru noi!
Lauradi, cum faci milkshake-ul? Cu lapte formula? Invata-ma si pe mine, te rog!
Doxinu, eu las branza cat mai putin posibil la scurs ca sa ramana mai moale ... e mai putin inecacioasa! Apoi o pun intr-o caserola cu capac, in frigider. Scot cate o lingura sa se incalzeasca putin cam cu o ora inainte sa o hranesc pe Teodora.
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
lauradi spune:
Motannel, da, cu lapte formula.Pun la blender asa:5 masuri lapte, 150 ml apa calduta, o jumatate banana si gata!Ii place la nebunie!
Laura si Ducu (29 mai 2007)
mihamora spune:
LA MULTI ANI! Maya , Carina Sofia , Ioana Raluca , Albert Mihai , David Andrei
Pepsi -l-am vazut pe David cum rontaie cartea,e tare scump
Ella - felicitari pt Bobita! ce frumos sta el singur in picioruse
Mica - multumim de apreciere.Foarte frumoasa printesa Maya, a crescut, i-a mai crescut si parul
Doxinu - eu fac branza in fiecare zi, dintr-o cana de lapte, 250gr cu 2 pastile de calciu lactic, sau cu 2 linguri de kefir.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!