Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
gtexro spune:
Elisor da mama e la mine (si tata). Am vazut si eu pozele, ce frumos o imbraci pe Bia! E superba! Hai nu mai fi suparata ca am intrat in anul sobolanului, cica e de bine pentru toata lumea, asa am auzit! Aaaa, eu o sa mai am un bebe doar daca se intampla .
Anca daaaa, sunt acasa libera cum zici tu si am o leneee...n-as face nimic toata ziua, nici din casa nu am iesit decat ca sa fac aprovizionarea (aici am o scuza, e frig). M-am apucat de o carte ca Diana are "activitati" cu mama deci am si eu program de voie. Mai, dar cu programul asta al meu am pus doua kile intr-o luna, m-am si speriat ieri cand m-am urcat pe cantar.
Gusta, ce carliontata este Mara! Am mai vazut-o si alta data, dar cu parul lung acum e superba, ai cu ce sa te mandresti! Tinem pumnii la operatie, o sa fie bine!
OlgaT, felicitari pentru decizia de a avea inca un copil (ca daca v-ati hotarat atunci o sa-l si aveti)...nu esti nebuna deloc!
Monu, felicitari pentru prima zi la gradi a Alexiei! Sa o tineti tot asa, ai sa vezi ca iti va fi mai usor dupa ce o sa te obisnuiesti (nu vei mai fi asa carcotasa vreau sa zic, ca si eu vedeam tot felul de chestii la inceput). Dar adevarul e ca si eu i-as fi zis ceva lu' tanti aia.
Nelia, imi pare rau de intamplarea cu masina! Stati cumva in downtown (sau apropiere)? Ca daca da, am invatat pe pielea mea ca, desi sunt preturile mai bune la apartamente si esti aproape de orice, nu este o zona prea safe. Noua ne-au spart geamul masinii care era in parcare acoperita (dar cica tocmai de-asta e mai usor de spart, ca nu vede nimeni). Nu am stat acolo decat cateva luni.
Androix, bafta la examene!
Mercedes, acomodare usoara la gradi!
Loreen, sper ca ai un program mai lejer la munca acum!
Oana, iti sta bine! Parca te-am mai vazut asa tunsa scurt si alta data...
Gabitza, si Diana face asa daca ne vede prinsi intr-o conversatie. Musca sa nu se auda, asa vrea d-nsoara, ca altfel nu poate sa se manifeste cu "de ce", "de ce" si "da' de ce".
Tdi, bravo! Sanatate multa in continuare! S-a tras la sorti la gradinita? Tinem pumnii, bafta!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monu spune:
Trezitul la 6.30 nu ii prieste Alexiei. Este f obosita si a a dormit in masina gradinitei si acum plangea sa o iau pe Antonia de langa ea (bb facea scandal) ca ea vrea sa doarma. Asta in conditiile in care Alexia la 4 fara un sfert era in picioare si nu mai vroia sa doarma de pranz. si acum inca doarme. azi la gradi am inteles ca nu a vrut sa manance si s-a si impins cu o fetita.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
andutzy spune:
Buna seara! Ce parere aveti despre o incercare de extractie a unei masele despre care se stie ca are infectie la radacina de niste ani buni? Maseaua mea era rupta de aproape un an, in timp ce incerca azi sa o extraga s-a rupt si ultima bucatica pe care o mai aveam la exterior. Nu a putut sa o miste deoarece ma durea foarte tare. Dupa 2 ore de chin a ramas sa mai fac o noua radiografie(aveam una facuta acum 2 ani, cand maseaua era inca intreaga, doar ca avea probleme) si sa iau un antibiotic pana la o noua incercare de extractie. E normal ca a incercat sa mi-o scoata fara sa iau antibiotic inainte? ce sanse sunt sa o scoata fara sa mor de durere de acum incolo, avand in vedere ca nu mai am nimic la exterior de care sa se traga?! Sunt tare amarata!Azi m-a killarit atat, m-a si intepat de nu stiu cate ori pt anestezie...si asa am eu oroare de stomatolog! Ma poate ajuta cineva cu o parere?
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Am mai pus cateva poze cu baietii mei AICI facute la sfarsitul lui ianuarie.
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Danelutza spune:
Andra dupa antibiotic o sa-ti treaca infectia, asa vor putea anestezia bine si ti-o vor scoate. Bineinteles ca vor macelari un pic gingia, dar isi va reveni, cel putin la mine asa a fost, adica si-a revenit gingia, ca eu am cosmaruri si acum . Eu am avut operatie, cica sa salveze dintele si sa scoata punguta cu infectie, dar... dupa doua ore de chin, am constatat, asta cind m-am maritat
, ca infectia era inca la locul ei. Nici acum nu sint sigura ca a disparut
Va tuc pe toate, revin mai pe seara, sa ma pling ca astazi e joi
![](majoreta.gif)
gtexro spune:
Andutzy, pai in primul rand anestezia nu prinde daca ai infectie...da, trebuia intai sa-ti dea antibiotic si apoi sa-ti faca extractia. Macar ti-a dat acum? Daca nu, eu zic sa te duci la farmacie si sa incepi neaparat tratamentul ca nu e de joaca. Nu-ti face probleme, stiu ei sa scoata radacinile...
Am vazut si pozele, ai doi baieti frumosi foc!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
loreen spune:
Andra eu am patit o chestie similara...ma dusesem la o prietena stomatolog ca stia ca-s fricoasa tare...si cu toata anestezia doza de cal mi-a scos-o pe jumate de-mi clafanea in gura...mai nasol e ca mi-a deranjat punga de puroi de la radacina si da-i jelanie...am luat antibiotic, Klacid la 6 ore, Advil care mi s-a parut chiar bun, profenid sau ketorol , ketonal...
Apoi am fost dupa o luna si mi-a scos-o definit ,alt stomatolog evident ...s-a crucit ala de ce-aveam acolo...
Onixone ti-ai tras o freza de enoriasa serioasa...ai si fatza care te avantajeaza machiata sau nu... eu rasa in cap as arata mai nasol decat fundul meu celulitic...
Tdi apai veterinarul ala e la fel de bou ca ala al meu cu pixu'...matza trebuia acoperita pe ochi,prinsa de ceafa ca sa nu miste ca doar nu era sa intinda paroasa piciorul,sa-si dea pleata la o parte si sa-i arate cu mustatile lu ala " aici boule infige acul pana nu-ti ard una"
Sa stii ca o sa o mai apuce caldurile...nu s-a terminat aici...
Gusta mama draga nu stiu daca mai apuc maine sa-ti spun,dar iti zic acuma sa ai curaj maine, sa fii tare si sa nu plangi, sa fii optimista si increzatoare ...sa o pupi pe Marutza mica pe obrajori din partea mea ca sa stie ca ma voi gandi la ea maine...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Teddy s-a tras la sorti, ai cistigat la loto sau iti mai lasa atomica un an acasa
Gusta Doamne ajuta miine si sa dea Dumnezeu sa treaca repede si fara dureri. Marutei, iar tie putere multa.
Oana iti sta foarte bine tunsa, fac si io o programare la tine, ca prea sint nemultumita de coafezele de aici.
Adriana tot am vrut sa-ti raspund. Te inteleg bine ca nu te simti in stare sa mergi la cumnata ta. Dar si barbatul ei e un cretin, indiferent ce-ar fi intre ei, trebuie sa fie alaturi de ea si de micuta lor. Cit despre rude, hmmm... mai bine nu mai spun. Eu dupa ce nascusem, avea Isabella o luna, sotul in spital, suspect de cancer, si ce crezi ca au dat rudele vreun telefon sa vada daca mai traim ?! Nu, daduse sormea un beep, sa o sune mama ca sa afle ce si cum, parca o convorbire telefonica o saracea, avind in vedere ca stau destul de bine, nu au probleme de bani. Dar cum nu mai spera nimeni din familie, ca voi face si eu la 38 de ani un copil, sora mai mare daduse de veste prin vecini ca Isabella ar fi infiata, parca eu as fi fost handicapata, iar cealalta sora cind nu ramineam insarcinata, spunea ca: sa fac un contract cu ea si-mi face ea unul, sau si mai bine, ca daca tot n-am copii, ce muncesc o sa ramina la baietii ei . Asa ca, pe lume sint rude de tot felul si rele si bune...
NewMami am vazut pozele, imi spusese-i ca rezolvi tu calculatorul, dar pina am citit mesajul, m-am apucat si am dezinstalat programul care-mi blocase accesul la fotografii. Multumesc, daca mai am probleme stiu la cine sa apelez.
Elisor ti-am vazut albastrica, scumpa foc si imbracata foarte sexy.
Florentina l-am vazut si eu pe "domnisorul evanghelie". O sa-si schimbe gusturile Maya, dar sa mai creasca un pic. Oricum ea e o scumpa, iar fratiorul incepe sa arate ca un adevarat micut cavaler.
Monu dar la ce ora trebuie sa fie la gradinita, ca aici copilasii trebuie sa ajunga la ora 8.30, deci trezirea la 7.30. Mi se pare chinuitor pentru Alexia s-o trezesti asa dimineata.
Oana C unde-ai disparut ?
Olga T bafta si spor la bb2.
Acum sa ma pling de odrasla. Am intarcat-o ca sa spun asa, de doamna suzeta. Pai o pierdea in fiecare seara si eu trebuia innebunita sa o caut. Alaltaseara, m-am facut ca nu am mai gasit-o, a adormit fara, s-a trezit doar o singura data sa o ceara, ieri a dormit bine, asta noapte m-a terorizat din ora in ora, ba a cerut suzeta si a urlat o bucata buna din noapte, iar cind am crezut ca dorm, a inceput ba ca vrea pipi, ba vrea kk, ba a inceput s-o doara urechea. Asta chiar o durea de-a adevaratelea. M-am saturat si de dureri de urechi si de dureri de git . Cind e racita, o doare ceva, e schifosita rau si-mi maninca zilele. dimineata si-a luat iaurtul sa-l pape, s-a asezat pe covor in camera de zi si mi-a varuit tot covorul, avind pe post de bidinea, lingurita. A devenit ca un papagal, daca o cert, repeta dupa mine, iar neintelegatoare e pe zi ce trece tot mai capoasa.
Asa, concluzia: ai vostri copiii, va asculta din cind in cind, ca a mea sigur pricepe, dar se face ca ploua, iar daca tip la ea imi ride in nas
![](majoreta.gif)
cris_kim spune:
Am intrat dupa foarte mult timp si am revazut lista copilasilor nascuti mai-iunie 2005. Chiar acum ne uitam la poze de cand Kim s-a nascut si pana pe la un an. Se mira si el de cum arata bebelus.
Ne tot roaga sa o sunam iar si iar pe barza sa-i aduca un fratior.
Si noi chiar o sunam dar inca nu vine pe la noi.
Am vazut mesajul acela care zice ca nu se mia stie nimic de ceva vreme de unii dintre noi inscrisi aici. Asa este, dar stau asa de putin pe net.... Nu e o scuza.
Dupa o zi de lucru pe calculator aproape ca ma deranjeaza sa stau in fata calculatorului, televizorului si in plus Kim cere atentie.
Mai intru uneori si citesc mesajele voastre.
Mult spor la tot ce aveti nevoie.
loreen spune:
Daniela ce sa-ti zic de Delia chiar este ascultatoare...o rog frumos sa lase matza in pace...ea sigur se executa imediat dar nu inainte de a-i frige una intre pupile sau sa-i intinda gumilastic coada...daca o rog sa nu mai sara in pat pricepe aproape instantaneu iar odata cu ragnetul meu isi da drumul in cap cu toata forta...o rog frumos sa nu mai arunce cu ce-i vine la mana si ea imediat nu mai arunca pe rand ci toate odata...o rog frumos sa nu mai scuipe sau sa o loveasca pe sor-sa si pe fatza nu mai face,dar pe la spate iti da una la gioale de te-ndoaie...
Deci este extrem de receptiva...am incercat si varianta soc cu tranteste, arunca, scuipa, omoara-te in ideea ca va inceta...aiurea ...daca aude ca are voie la dezmat e numa un ranjet ...
Mai ascultatoare de atat nu se poate
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"