Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
elisor spune:
Buna seara!
Azi e joi si e si seara, yupiiiiii, ma pot plange nu-i asa? Dar a trecut supararea...Era legata de o avansare la servici. Era postul din vara, aveam conditii pentru a participa si ce credeti ca s-a scos la concurs? Nuuuu, ca doar nu avea conditii si tipa de la mine din birou care o inlocuieste pe sefa, nu-si terminase stagiu. Acum se va organiza concurs. Sora-mea si ai mei vor veni exact in perioada aia, ii astept cu atata dor...Iar bibliografia e foarte stufoasa si multa, eu n-am timp cu plozii astia pe cand tipa e single fara copii fara obligatii. Probabil veti spune ca sunt invidioasa, o fi si invidie dar era corect ca examenul sa se organizeze la momentul respectiv nu sa se taraganeze. Asta a fost unul din motivele pentru care m-am si suparat in vara cand am vazut ca nu se vrea concurs pentru postul asta. Dar la o mica socoteala banii in plus la salariu ar fi o nimica toata, nici macar 100 lei, am sucit pe toate partile aseara problema si m-am gandit daca intradevar merita.
Sa se consemneze va rog ca nu m-am plans, adica nu chiar asa mult. Acum pe bune ca sunt foarte detasata de chestia asta dar ieri am fost foarte afectata.
Laura atat de bine le zici...suntem justitiare, foarte adevarat. Am pierdut de multe ori pe principiu asta, slava domnului ca furtunile interioare nu tin mult, si repede iese soarele. sarumana ca m-ai ascultat si mi-ai raspuns, esti de milioane!
Chestia cu chilotii o avem si noi in program, si-i schimba zilnic, uneori si peste zi pentru ca e "putzita" (imputzita).
Anca la voi e zapada??? Mi se face rau daca mai vad zapada, vreau sa vina primavara, sa vad mugurasii, pasarelele ciripind si un soare de-ala molcom care nu te sufoca ci doar te mangaie. La noi ploua, nu e bine nici asa, dar sunt sigura ca n-am scapat de tot de zapada ca doar vine baba Dochia cu cojoacele ei.
Ce fain e sa fii copil, nu conteaza ca zapada e de-un metru sau ca ai nasul inghetat la derdelus e mare fun.
Pai sa stii ca ma gandesc serios la propunerea ta, daca ma hotarasac la ceva si mai gasesti te-as ruga sa-mi cumperi iar banii ti voi trimite prin banca ar fi cel mai simplu.
Teddy asa e, cu copilul mic nu-ti vine sa mergi nicaieri, mai ales la un carnaval unde clar ai merge sa te simti bine. La anul va fi mai mare si poate o lasi cu bunicii pana va clatiti voi ochii.
Ma distreaza pisica ta, e o scumpa.
Monu daca ti-as spune ca Bianca (si Andreas de altfel) a fost foarte incantata prima zi, a doua mai putin iar in a treia nu mai vroia deloc sa mearga. Totul a durat cam vreo 2-3 saptamani, cu plansete dimineata la trezire si la despartire. Acum se trezeste fara probleme si e incantata ca merge. Imi spune ca la ora 4 sa merg dupa ea ca ma asteapta. Da-i timp Alexiei si nu te descuraja pentru ca se va acomoda si cu orarul si cu schimbarea asta si va fi ok. Bianca se trezeste la ora 7. E ultima interventie ce-o mai fac.
Andra inainte de extractie eu zic ca trebuia radiografiata maseaua sa vada daca are infectie si chiar pozitia radacinii sa stie la ce sa se astepte. Am trecut si eu printr-o extractie cu plansete de durere, maseaua era bine mersi dar avea puroi lucru pe care nu l-am stiut nici eu nici dr. si a recunoscut ca era mai bine daca faceam un film inainte. Poate ar fi mai bine sa-ti faca o mica operatie sa scoata radacina ramasa. Maine ma uit si eu la pozele ce le-ai linkuit ca e weekend si voi sta linistita. Sarumana de comentarii la poze
Dana esti boieroaica ce mai, mai am un pic si voi fi si eu, cel putin sa scap de gatit ca asta e cosmarul vietii mele. Nu te preocupa de kile le vei da tu jos dupa ce pleca ai tai si te intorci la munca de jos, mai bucura-te, cat stau la tine? Multumesc de complimente .
Teddy tin pumnii! cat mai e pana aflati rezultatul? dai de baut sau nu?
Gusta un gand pentru voi maine veti avea si de la mine.
Mami Jipa pune pliz linkul unde te gasesc sa nu mai scotocesc ca mor de curiozitate sa te vad, am deschis flickul dar sunt poze mai vechi cu tine tunsa scurt.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
vesti proaste, fetelor! nu am prins loc la gradi statala...offff...sunt asa de suparata...m-am dus sa vad extragerea si judecand dupa ce sistem alambicat cu categorii de bilete si biletele si n-spe liste, sunt convinsa ca au facut invarteli la greu, din 44 de locuri cat aveau, cel putin jumate le-au facut dupa pofta inimii
gabitzam spune:
Gusta, tin pumnii pentru maine, sunt cu gandul la voi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Elisor spui ca marirea e nici 100 lei?!Citeam in MO desprea marea indexare la militieni...am facut un calcul scurt de expert in lefuri si-mi creste salariul cu fabuloasa suma de 5 lei...am ramas interzisa pur si simplu...deja mi-am facut rezervare in insulele Fiji la sezloange sa-mi savurez marirerea sectoriala...
Tdi sistemul spagii romanesti si a nepotismului este universal ca doar nu l-au inventat tiganii...pacat ca uite astia mici nu-s vinovati cu nimic si din cauza unui sistem cretin prin gustul de mici
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Teddy imi pare rau ca n-a fost sa fie, stiu cat de mult iti doreai, de fapt cred ca cel mai frustrant e nu atat ca n-ati fost in carti ci mismasurile ce se fac pentru pile, uite dom'le ca si la altii inca mai merg pilele.
Daniela cred ca la varsta asta ne testeaza pe toate partile sa vada cat de elastici ne sunt nervii...noi cel mai bine ne intelegem in weekend cand avem disponibilitate mai multa pentru ea si atunci parca si fitele sunt mai reduse, dar in timpul saptamanii urla ea, urlu eu, si ta-su zice ca ne da afara pe-amandoua, Andreas e si el in combinatie si uite asa astept sa treaca zi dupa zi sa putem iesi afara mai des si sa stam mai mult. Cel mai tare ma seaca la ea caposenia, am ajuns sa renunt la multe din principiile de fier aplicate cu Andreas pentru ca am imbatranit si nu mai am energie sa ma cert cu ea, in final e doar un copil, eu l-am facut asa ca trebuie sa ma educ EU sa fiu mai rabdatoare si sa mai las de la mine ca n-o fi foc daca o las sa tina prajitura de la cresa in mana in masina si eu sa ma crizez ca face firimituri sau ca am tinut-o de manuta in timp ce cobora scarile si si-a amintit ca vroia singura sa le coboare...Incerc sa-i las libertate, sa n-o sufoc cu nu fa asta, nu fii rea, ca am tendinte sa devin cicalitoare...
Sanatate Isei! N-am stiut exact prin ce-ai trecut cu sotul tau, tocmai intrasem pe forum si am prins doar franturi la vremea respectiva, cred ca ti-a fost foarte greu. Rudele, e tare dureros cand spun asemenea lucruri si mai incep sa le si creada.
iar m-am intins...
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
Elisor cum adica e ultima interventie?
Merci de incurajari. Sper sa fie mai binedesi in seara asta a tot plans ca nu mai vrea la gradinita.
Daniela, nu stiu la ce ora trebuie sa fie stiu doar ca la ora 7 trebuia sa vina masina gradinitei sa o ia. Ea find prima si se plimba cu masina pana la 9 cand ajungeau cu toi copiii la gradinita. Deci cam multa plimbare prin trafic si nici un avantaj asa ca o duce sotul indrum spre serviciu. De aceea tot la 7 ajunge Alexia la gradi. Sper ca maine sa nu planga. I-am promis ca sensei o sa ii deseneze un dinozaur pe mana.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
GUSTA, multa sanatate Marei si sa fie totul bine maine dimineata.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
andutzy spune:
Gusta, multa bafta maine! Sa treaca repede momentul! crede-ma, stiu prin ce treci, ma pregatisem psihologic pt asta de vreo 4 luni incoace! Va tin pumnii!
Fetele, multumesc pt raspunsuri cu privire la maseaua mea. Doctorita are o radiografie a mea, facuta insa acum 2 ani cand aveam o mica infectie acolo. Intre timp insa, zice ea, crede ca a mai crescut la cum ma durea cand impingea in ea sa o clatine. Ma oftica ca a zis ca ma incercam odata si daca nici atunci nu reusim, apelam la un chirurg. Pai de ce sa ma mai chinui o data?. A fost naspa cu atatea anestezii plus ca acum seara a trebuit sa iau un calmant ca ma luasera durerile de cat ma zgandarise acolo...Si asta e abia inceputul, ma mai asteapta la extractie 2 masele de mine, crescute invers si pe care iar nu va avea de ce sa le apuce si din cauza carora mi-a luat-o razna cam toata dantura de ma bate gandul unui aparat dentar.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
blackpanterro spune:
Fetelor va rog daca aveti cateva secunde libere sa votati cu spitalul unde Elena va fi operata pe 13 pt a primi o sala de jocuri si activitati pt copiii internati cu cancer sau alte boli grave...Spitalul se numeste Memorial Hermann Children's Hospital in Houston si pana acum e in fruntea listei.Sper sa castige ei (e o campanie lansata de Colgate pt a oferi sala asta unui spital)
www.colgate.com/app/Colgate/US/Corp/CommunityPrograms/show-the-love.cvsp
PS.NU trebuie sa va inregistrati niciunde pur si simplu se voteaza.
Va multumesc mult!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
gtexro spune:
Adriana, votat! Vad ca aceeasi persoana poate vota in fiecare zi o singura data pana pe 29...
Loreen, ca de obicei esti mortala! Mor de ras citindu-ti mesajele.
Elisor, ar trebui sa plece la sfarsitul lui martie dar am aplicat pentru prelungire pana in mai. Sa vedem daca avem noroc... Nici eu nu sunt cine stie ce bucatareasa, daca ma intrebi nu stiu niciodata nici ce vreau sa mananc.
Tdi, imi pare rau ca nu te-au tras la sorti. Lasa ca se compenseaza altfel (nu stiu in ce fel dar asa imi zic eu intotdeauna cand mi se intampla ceva de genul asta).
Anca, am reusit sa vad albumele. Mai, ce baietel ai tu acolo!!! Iti seamana leit.
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana