Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

oana care sunt alea 2 poze ca eunu imi dau seama.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

hai ca am pus o poza cu mine pe Flickr dar l-am pus si pe Alex ca sa mai infrumuseteze poza.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Hello! ati ascultat careva melodiile pe care vi le-am pus?...eram curioasa daca plac si la urechi neinfundate de macaroane cum sunt ale mele.
Androix, bafta la examen!
Loreen, super simpatica Delia...i-am povestit si sotului! Cum mai e spatele tau? La mine s-a cam reparat si sper sa ramana ok.
Mamy Jipa, vrem pozeeeee!
NewMami, daca n-ar fi inflorit deja pomii la noi ti-as zice sa-mi trimiti si mie umpic de zapada ca n-am mai vazut de 2-3 ani, nici nu mai stiu.
Elisor, scuze c-am uitat sa-ti raspund cu carnavalul, in perioada asta se face in toata zona, desigur cel mai cunoscut e la Venezia insa fiecare orasel face cate ceva, ma refer la cele din regiunea Veneto unde locuim, ca de restul nu stiu. Noi nu ne-am dus din lipsa de timp si chef, Aly inca nu s-ar imbraca in costum si in plus e cam frig sa stai pe strazi in perioada asta. La cel de la Venezia mi-as dori sa merg dar e extrem de aglomerat si cu copil mic ar fi inconstienta din partea mea.
Gabitza, cum te mai simti? ce mai face Andrei, a inteles ca apare fratiorul?

Gusta, Doamne ajuta sa treceti cu bine de operatie! si ne gandim la voi!

Mergi la inceput

am vazut poza cu Oana tunsa si Alex zambitor in albumul "copiluti"...iti sta bine!!! si eu vreau sa ma tund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

oana iti sta f bine

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

va multumesc sunteti niste dragutze...

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, sunt bine, retraiesc "placerile" sarcinii. Mai o durere de burta, mai o durere de sale, au inceput si arsurile, azinoapte m-au ciocanit amandoi baietii, si pe dinauntru si pe dinafara Burta s-a rotunjit, am mai pus vreo 3-4 kg.

Andrei stie el ceva, ca-i zic si ii repet zilnic. Vine si arata la burta mea si zice bebe. Dar s-a intamplat odata sa arate si la burta lui si sa zica bebe, asa ca nu-mi dau seama exact ce a priceput el.
Ne zapaceste cu culorile, le vede si le descopera peste tot si musai sa ni le arate iar noi sa-i confirmam ce zice el. Altfel repeta pina zici ceva. Daca vorbim intre noi tipa pina e el in centrul atentiei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Yupiiiiiii....exudatul piticei e negativ, n-avem streptococ!!!...sunt linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, te-ai linistit!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oana, ce bine iti sta!!! Nu oricine poate sa poarte asa par scurt, pe tine te prinde de minune!!

Gabitza, ce bine ca in sfarsit te poti bucura de sarcina :)

Tdi, bravo si voua si sa fi-ti in continuare sanatoase!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput