Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra io nu ti-am urat bafta insa te felicit pentru reusita examenelor...spune-mi si mie unde ai gasit samantza chefului de invatat ca as sadii plantatii intregi poate-mi vine si mie...
Cu raceala fa-i ceva...o supa de pui piparata la greu, paragripe din ora in ora,o cisterna de ceai cu miere si lamaie si maine esti ca noua

Gabitza asa l-a apucat si pe-al meu ...in luna 8 cautam apartament/casa ce-o iesi...si cu o saptamana inainte sa nasc am semnat precontractul si la o luna contractul...si ne-am mutat in decembrie...dar daca tot v-ati stranit merita,macar pentru comfortul vostrul ulterior...

Andra frumos te-ai pricopsit ... nu degeaba latra astia la teveu sa ne ferim ...probabil pericolul racelilor abia acuma e in floare.Ai grija de tine, pune comprese reci pe fund si fa-te bine repede...

Elisor cand ai timp sa-mi spui si mie cum se face supa/ciorba aia...eu nu mananc zemuri,dar la copii le pot face...si mai ales de unde gasesc tulpinile alea de telina...

Tdi unde ai disparut?!Sper ca nu iar vreo bolesnitza?!Sau cauti motan pentru frumusete de paroasa vaccinata?!

Onixone cum fu la slujba ?!L-ai impresionat pe popa si comunitatea de enoriasi?!

Monu era de asteptat sa se intample asa,doar stiai...ia-o din pripa cat sa elimini agravarea si poti duce copilul incontinuare...poti sa-i dai oscilo la 6 ore in primele 2 zile,sau paragripe de la Boiron din ora in ora ...merita incercat ...
Beneficiile colectivitatii nu cred ca au pe lista si imunizarea prin colectivitate, nu se potrivese tuturor...eu am fost copil care a suferit de pe urma colectivitatii si mai mult eram prin spitale pana la 7 ani...

Gusta cum mai este Marutzu?!

Daniela voi nimic?!Mana cum se mai simte?!Asta inainte sa te apuci de gradinirit ca acusi vine primavara?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ma asteptam sa raceasca dar nu asa de repede. pe de alta paret la cat m-am chinuit cu ea cu racelile, si abia scapasem de ele.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, felicitari pentru reusita! Tu mergi repede, eu doar 4-5 cursuri pe an, ma tirii ca melcul. Sanatate multa!
Monu, imi pare rau ca a racit Alexia. Beneficiile colectivitatii, oricare ar fi alea inainte de 3 ani, ca eu nu le cunosc desi am copiii in colectivitate de la doi ani sau chiar cu putin inainte, sint tare departe de sanatate permanenta. Dar o imunizare se produce in timp, de asta te asigur, numai ca dureaza citiva ani. Si Tudora a avut febra asta-noapte, 39, se pare ca totusi doctorul de la Urgente a avut dreptate, pe fond viral, colorantii pot provoca alergii izolate. Sper sa fie asa si sa nu fie ea alergica la ceva! Deci iar a luat ceva, iar da la toata lumea si abia scapasem. Otita nu are deocamdata, ca l-am rugat pe doctor sa se uite in urechi si era curata, dar e la inceputul virozei, acum nu mai are febra, dar si-a schimbat deja atitudinea si fata, e clar bolnavioara, se vede mai ales dupa ochisori.
Andutzy, ce nasol ca ai facut complicatii! Sanatate multa si trateaza-te bine, nu te joci cu plaminii! Sper sa te faci repede bine si fara urmari!
Gabitza, bafta multa sa gasiti ceva mai mare si care sa va convina!

Eu astazi trebuie sa gatesc! Mi-am pregatit sa fac supa de broccoli, ciorba de fasole si un pic de fasole batuta (eu voi saliva ca nu pot sa maninc ca sa nu-i fac rau lui bebe), sarmalute cu carne de vita si - separat - cu ciuperci (de post, care imi plac de nu mai pot), o tarta cu ciuperci si una cu mere, muffins cu ciocolata si somon la tava cu cartofi natur. Pina la 5 dupa-amiaza nu cred ca voi iesi din bucatarie, dar de miine iar nu mai apuc sa fac nimic si mincam ce apucam. Desi, la universitate e greva din nou si nu cred ca se tin cursurile! Si cum sa nu fiu de acord cu greva cind cer gradinite publice si gratuite pentru fiecare facultate in parte, pe durata cit tine cursul! Daca ar reusi asa ceva, ar fi fantastic, pentru ca as putea lua in ce curs vreau si la ce ora vreau, si nu numai eu, ar putea sa mai faca si sotul cite ceva, ca tare mai are nevoie sa-si mai creasca sansele de a gasi ceva mai bun... lasind copiii alaturi, pe miini bune, gratis (adica plata cursului ar acoperi si gradinita). Si cer inghetarea preturilor la cursuri si alte tarife universitare si pe buna dreptate. Cica nu creste cu mult, chiar daca le-au dezhetat, dar acum doi ani cind am intrat prima data la scoala am platit 420 de doua cursuri, iar in sesiunea asta am dat 560! O crestere enorma spun eu, si daca as fi avut posibilitatea sa fac 5 cursuri pe sesiune, cum e prevazut programul la timp plin, ce as fi facut!?! Poate ca cei carora le platesc parintii ar mai putea face facultate, dar nu si cei care au trecut de virsta asta, eu in nici un caz, cel putin nu asa, la timp plin. Bravo lor ca se lupta si sper sa aiba cistig de cauza! Eu nu pot sa fiu prezenta la lupta, dar am platit 60 de dolari pentru asociatia de studenti care a declansat din nou greva si din care fac si eu parte, cea de stiinte umane, bani pe care puteam sa-i cerem inapoi daca nu ne convenea. Initial am zis ca ma duc sa-i cer, dar acum nu ma mai duc, sper sa fac cit mai multi studenti la fel, ca sa aiba fonduri pentru greva.

Gata, ma duc la bucatareala! O saptamina frumoasa si linistita va doresc!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia, fff nasoala treaba cu E-ul asta... Periculos.. Bine ca nu a fost mai rau.. offff

Monu, nasol mai cu raceala.. sanatate

Andra, aoleu mai, ce aiurea. Doamne, sanatate!

noi fusaram azi plecati 20 km cu bici, ca a fost cald si frumos si ne-am plimbat prin padurea cu caprioare. Suntem obositi si ne simtim asa de bine, de numa!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

nelia: imi pare rau sa aud ceea ce s-a intamplat cu Tudora...si ma bucur ca nu a fsot mult mai grav.Am vazut ca gatesti cat pt 10 zile.Poate ne dai si noua reteta pt supa de brocoli.Poate ai mai dat-o si nu am vazut.

loreen: nu am apucat sa merg la biserica ca a venit tata si ieri seara am plecat din Londra cu gandul sa ne intoarcem dar nu am mai apucat.Si cand veneam spre Londra politia a blocat drumul pe care eu il stiam si nu aveam GPS si nici harta asa ca ne-am pierdut pana am gait un drum care il stiam.Asa ca sapatamana asta sunt ocupata ca tata e mofturos la mancare si vrea sa il plimb mult.

Nefertari Am vazut ca maine este ziua ta si nu cred ca am timp sa intru asa ca iti urez La multi ani si tot ceea ce iti doresti.

Olga merci pt compliment ...desi as vrea sa imi gasesc pe cineva bun care sa tunda si aici.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare...

Fac si eu prezenta la apel, noroc cu Elisor ca ma trage de maneca !

Aseara i-am culcat pe amandoi si cand sa intru si eu un pic pe DC a inceput Patrick sa se foiasca. A stat cu tzitzi in gura cred ca vreo doua ore... eu ma tot uitam la ceas sa nu treaca de 12, sa apuc macar sa-i urez La Multi Ani Adinei in timp. Nu am reusit ca in final am adormit langa el... Asa ca o fac acum, cu intarziere:
La Multi Ani, Adina, sa fi fericita, sa iti pastrezi zambetul candid si sa te bucuri in fiecare zi de toata dragostea celor din jur!

Am citit pe bucatele, am vazut si poze.. nici nu stiu cu ce sa incep mai repede ca sa apuc sa trimit mesajul pana se trezeste titirezul.

Gusta, Ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. M-am gandit la voi pe 8, am vazut pozele si am ramas cu imaginea voastra in minte. Aratati super, toti! Mara ce sa spun...are un par bestial si e frumoasa....!!!

Elisor, iti inteleg supararea si nu stiu daca e bine sa te sfatuiesc sa sustii sau nu examenul de promovare. As spune sa il dai insa mi-e teama sa nu te superi si mai tare daca o sa ti se faca o nedreptate si nu o sa ti se dea postul. Ca altfel nu ar fi o problema chiar asa de grava ca nu se intampla la momentul potrivit...ai gasi tu resurse sa te pregatesti cum trebuie daca ai fi suta la suta sigura ca e pe corect.
Cat despre scosul ghearelor... foarte bine faci! Faza tare zilele trecute ma suna nasi-mea si ma ia tare la rost de parca as fi fost copil mic... i-am raspuns cam agresiv se pare ca pe urma m-a sunat din nou sa-si ceara scuze ca s-a luat de mine, ca ea nu si-a dat seama ca eu nu mai sunt fata calma de dinainte, cand nu aveam copii si alte griji si ca ea se astepta sa o ascult si sa nu zic nimic! Cu alte cuvinte inainte aveam fatza de proasta!

Oana - mami Jipa esti dulcica tare cu noua freza. Te prinde! Si Alex e un scump, arata tare bine!

Nelia, m-am ingrozit citind de patzania voastra, bine ca suteti bine in final. In ultimul timp nu am mai fost asha stricta cu alimentatia Mayei, am zis ca e mare si poate incerca cate putin din toate.. dar uite ca nu e chiar asha...

Gabitza... lasa ca e mai bine sa va mutati acum... sa fie totul pregatit cand vine bb2. Asa se mai obisnuieste si Andrei cu noul loc.. prea multe schimbari sa nu il bulverseze prea tare.

Androix, esti tare mami! Sanatate multa!

Laura, deci te-ai reapucat de fumat...citisem bine eu ce citisem!
Sti vorba aia cu toate bubele rele.... si la serviciu si problemele de sanatate... bine macar ca sunt fetele bine si iti transmit si tie din binele lor, atat cat sa iti incarci bateriile sa o poti lua de la capat in fiecare zi.

Andutzy, sanatate multa!

Dana, Laura, Andutzy, Danelutza, multumesc pentru comentariile de la poze!M-au binedispus tare!

Tre' sa fug... sper sa revin!

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina iti multumesc pentru raspuns , incep sa ma simt aiurea ca v-am incarcat pe unele dintre voi cu problema mea, dar toate raspunsurile ce le-am primit mi-au adus o raza de bucurie, in zilele noastre cand suntem atat de preocupati de ale noastre probleme te bucuri cand cineva te asculta sau si mai mult te sfatuieste din tot sufletul.
Planul de intarcat vad ca e departe de se a implini! micului mamos

Laura pai e atat de simpla zama, pur si simplu tai cubulete din tulpina asta (apio am vazut ca-i zice de fapt ca e din import), rupi buchetele de brocolii sau conopida, rondele de morcov si le dai la fiert, cu sare si piper, iar la sfarsit adaugi patrunjel frunze. Noua ne-a placut. Eventual poti pune si carne de pui. Budinci, nu prea sunt adepta lor, am facut o data si m-am indopat singura ca ai mei au strambat din nas, iar orezul cu lapte nici sa nu-l vada. Lui Andreas ii plac, cu Bianca am probleme, azi dimineata nu si-a terminat nici macar portia de cereale cu lapte, ciorbita la pranz cu chiu cu vai, iar seara n-a mai vrut nimic. Culmea e ca nici dulciuri n-a vrut toata ziua. dar se plange ca o doare gatul si ii curge nasul, asta e efectul vizitei de ieri al verisoarei mucioase.
Oricum sarumana pentru sugestii!

Andra multa sanatate, stiu cum e ca Andreas a avut acum 2 saptamani pneumonie interstitiala si vreau sa-ti spun ca dupa 5 zile de tratament cu antibiotic l-a intors din nou febra mare.

Nelia si eu tot ciorba de fasole cu ciolan afumat am facut! Zilele astea trebuie sa prestez o lasagna, iar maine vreau sa fac niste briose.

Androix multa sanatate si tie!

Monu da, mai sunt copilasi care refuza laptele...tocmai am scris cu putin inaintea ta. Probabil scriu cu cerneala invizibila , cat despre beneficiile colectivitatii daca ti-as raspunde ai citi? Oricum e devreme sa te pronunti dupa 3 zile de gradi.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Uitasem...
Nelia sanatate Tudorei!

Bea faina canapeaua si covorul asortat face toti banii, sa va bucurati de noua voastra locuinta. Si noi ne-am innoit acum o saptamana cu canapea si fotolii pentru camera de zi, mai trebuie sa-mi schimb perdeaua, biblioteca, dar cu rabdare.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si o saptamana cu multa sanatate la mamici si copilai!

Adina, LA MULTI ANI, o viata frumoasa si fericita!

Gusta, m-am gandit la voi vineri dimineata. Imi pare rau ca ai fost atat de marcata de experienta asta, da sa va ajute DD sa fie bine de acum inainte. Multa sanatate Marutzului si intregii familii.

Nelia, m-am ingrozit cand am citit prin ce-ati trecut, mai ales ca eu ma recunosc ca fiind o mama mai putin responsabila ca mai scapam din cand in cand cu Alex la junk food-ul de la Mc. O sa evit pe cat posibil, pana acum nu am avut probleme cu reactii alergice la mancare, dar Doamne-fereste! mai nasol e ca mai suntem invitati la party-uri organizate la Mc sau la alte cluburi de joaca unde se serveste mancare de la ei. Sanatate multa Tudorei!

Eli, am vazut si eu pozele cu micuta scolarita! E superba si ma topesc ochisorii ei albastri. Imi pare rau ca am ratat o saptamana la munte cu socrii, ei sunt acum la Brasov. Din pacate eu am mult de lucru si n-am putut sa-mi iau concediu saptamana asta. Dar Paul ne-a promis un weekend prelungit cand o mai da zapada, ca sa testam noile placi, ca am profitat de reduceri si ne-am echipat pana'n dinti. Sa stapaniti sanatosi canapelele, stiu cat le-ati asteptat. Si cand o sa intru in posesia RDS-ului mobil am sa te sun sa-ti cer numarul, deocamdata e la Paul, ca iar e plecat la un curs, la Bucuresti.
Cat despre munca, tu esti mai ambitioasa ca mine, eu pur si simplu nu ma mai consum, am avut o perioada de stress maxim si inutil, imi impun cat pot ca sa nu ma mai afecteze problemele de serviciu, sa-mi pastrez energia pentru sotz si copil.
Ma intrebai de gardi, am gasit una dragutza si in drum spre serviciu, ieri am aflat ca pot sa o duc pe Alex chiar de saptamana viitoare, deocamdata la program scurt si sa vedem cum merge. Ea deabia asteapta, in fiecare zi ma intreaba cand merge la copii, sper sa nu ne faca figuri femeia ca si asa s-au adunat multe bile negre pe lista ei.

Monu, imi pare rau ca Alexia a racit dupa doar 3 zile, nu mai retin daca dimineata merge cu bus-ul la gradi. daca da, nu cumva transpira pe drum si in cazul asta ar fi o explicatie ptr raceala asa rapida?

Andutzy, Androix, multa sanatate si insanatosire rapida!

Si eu am tras toata saptamana trecuta cu o raceala la cap, am avut niste migrene groaznice, infundata toata dar am incercat sa ma tin tare ca sotzul e plecat ptr 3 saptamani asa ca sunt singura pe tura de dupa-amiaza cu Alex. Si ca noutate, sunt f incantata ca am gasit o activitate ptr mandra mea, o duc la babygym de 2 ori pe saptamana. E ptr pitici intre 3 si 5 ani, o alergatura partial organizata ca sunt 2 profesori si abia le fac fatza, dar macar isi consuma acolo energia( si caloriile) timp de o ora si jumatate.

Beatrice, f frumos apartamentul vostru, micut dar spatios si aranjat cu gust. Sa-l locuiti cu placere!

Laura, sper sa ne auzim si sa ne vedem saptamana asta ca ne e tare dor de voi.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sa vedeti si voi cum e cu psihicul asta omenesc! M-am trezit de panica! Sper ca nu dezvolt cine stie ce atacuri de panica din cauza socului alergic al Tudorei! M-am trezit transpirata si agitata, nu-mi aduc aminte deloc ce visam si am alergat in camera Tudorei, am aprins lumina si am inceput sa o controlez speriata peste tot: gura, limba, piele... S-a trezit micuta speriata, a cerut apa si am dus-o sa faca pipi si apoi mi-am dat seama ca am luat-o razna. Probabil ca am visat ceva in legatura cu ea, dar trezindu-ma brusc chiar nu-mi aduc aminte. Adevarul este ca tot timpul mi se deruleaza in minte si prin fata ochilor, fara voia mea, cele 20-25 de minute de criza, cum de la minut la minut se schimba fetisoara aia mica si dragalasa in ceva de neimaginat cu citeva minute inainte si cind a inceput sa respire greu, ca la astm... si mi s-a spus ca nu fost grav, ca sint crize mult, mult mai grave, cind cei in cauza de umfla rau de tot, se invinetesc, nu mai pot respira, ii inteapa inima... si asta fara sa manince sau sa bea, numai daca intra in contact cu factorul care le provoaca alergia sau chiar cu o persoana care a intrat in contact... Cum sa nu te sperie!?! Groaznic!!! Sper din tot sufletul sa fi fost o reactie izolata!!! Si faptul ca ea e inca micuta si destul de sensibila, ca e ca o printesuca mica si fina!

Ma'c sa ma culc... paranoia scrie pe mine!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput