Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
La multi ani, Adina!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Abia acum citesc si eu din urma. Inca mi-e foarte rau, azi-noapte am avut febra si nu am dormit toata noaptea. Cand mi-era super frig, cand mi-era cald. Si cred ca am fost la un pas sa delirez ca-mi aduc aminte ca avem niste ganduri foarte ciudate, nu mai stiu exact dar nu puteam sa dorm din cauza lor, tot mi se parea ca vad ceva nasol. Tusesc ca o locomotiva in gara. Imi vine sa urlu la luna. Sigur am cules-o de undeva de la scoala, si la randul meu cred ca am pasat-o si eu la cativa ieri. Super tare! Pai si normal daca asteptam buluc la usa sa intram la examen ca vitele la taiere, ca nu se poate face o programare. Nu mi-e de cum ma simt ci de faptul ca mi-e dor de copii si nu ma pot duce nici sa-i vad. Speram sa-i iau acasa. Probabil abia joi dupa ultimul examen. Sper sa fiu bine pana atunci si sper sa nu ia si Mihai de la mine.
Nelia, groaznic ce ati patit, cred ca te-ai speriat foarte tare. Bine ca acum e mai bine si nu a fost mai grav, dar oricum e nasol sa stai cu teama.
Cuscra, si tu cu bubele tale, ti-au trecut? Pana la urma de la ce le-ai facut? sau nu sti?
Andutzy, sper ca te simti mai bine. Ai grija de tine
Andreea mama de Filip si Georgia
babygirl spune:
Multumesc pt urari! 31...Oare unde s-or fi dus? Vad doar ude s-au pus.. Am petrecut frumos. Cu prieteni si copii. Am zis ca nu organizam nimic anul asta din lipsa de bani, dar pana la urma sapt trecuta l-am sarbatorit pe sot cu mare chef mare si masa si mai mare, iar sambata, ne-am intins si lungit si de ziua mea. Dar ne-am simtit bine cu totii.Va multumesc inca o data pt urari!
nelia spune:
Unde ati disparut, fetele? Pe pagina doi!?! Eiii!!!
Adina, 31!?! La 31 de ani nici nu eram casatorita! Ce tinara esti!!! La multi ani si pentru sot, am uitat ca e tot varsator!
Am mai vazut poze la cine ati mai pus (Elisor, Beatrice, Adina), dar nu am apucat sa las si comentarii. Oricum sint atit de frumosi copilutii nostri (si mamicile care i-au facut), ca nu stii pe cine sa lauzi mai intii!
Noi trei (ca am tinut-o pe Tudora acasa, asa, macar o zi, sa stau linistita, ca nu are nimic, chiar daca a avut febra simbata noaptea) trebuie sa iesim sa o luam pe Agata de la scoala. O ora de mers pe jos, ca nu pot sa urc cu ditamai carutul si cu Lisandru in brate in autobuz. Asta nu ar fi nimic dar sint -15 grade afara, de fapt -28 cu tot cu vint. Mi s-a parut cea mai urita iarna de cind sint aici, asta si pentru ca am bebelus si sint obligata sa-l scot zilnic cite o ora afara, ca sa iau fetele. Ma uitam pe geam in timp ce spalam vasele si mi se parea aerul sticlos, atit de frig este! Vorba lui Octav, e un ger de-ti ingheata c....e pina la munca. Brrr! Daca nu mi-o ingheta deshtele pe carut, mai intru cind ma intorc sa vad daca ati mai scris ceva. Hai, iesiti de dupa canapea!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
blackpanterro spune:
Vai Nelia, prin cate ati trecut din cauza lui McDonalds.....ce nesimtiti sunt aia sa dea la asa copii mici porcariile lor!Imi e atat de scarba de tot ce vand ei si acum fac lobby sa fie introdusi in scoli in State
Sanatate multa si numai bine Tudorei!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Danelutza spune:
... ma mai primiti si pe mine, c-am lipsit motivat, am fost plecati de vineri la Roma si ne-am intors aseara, dar astazi n-am avut timp sa intru din motive de gaini, iepuri, de pus la congelator si mi-am mai pierdut timpul si cu curatatul matelor de la un purcel -
Adina "La multi ani ! Fericire, bucurii si tot ce-ti doresti !" Ce tinerica esti , eu la 36 de ani abia m-am casatorit .
Gusta ma bucur ca Mara a trecut cu bine peste operatie, refacere rapida si sanatate multa.
Laura miinile tot ma dor, vorba lui Teddy, artrita-artroza. Degetele tot sucite le am, deci mare lucru nu prea pot face in gradina. Miercuri am programare la reumatolog, sper sa-mi rezolve cit de cit durerile, macar cu un par pe spate ca si ala ma doare si se blocheaza
Nelia sanatate multa Tudorei, bine ca nu a fost ceva mai rau. Noi nu sintem fani mcdonalds si nici nu avem de gind sa ne imprietenim cu el, cit despre porcarii puse in dulciuri, m-am lecuit de cind i-am cumparat Isabellei prajitura cind nu avea nici un an, am zis ca sa-i iau ca-i ziua copilului pe 1 iunie si a facut o alergie de toata frumusetea, de am tinut-o o saptamina in casa, ca sotul tot spunea ca-i trece, dar avea mititica bube pe tot corpul, asa ca de atunci am intrat puternic in bucatarie si maninca doar ce construiesc eu, ca nu mai pupa din alea cumparate.
Monu sanatate multa, nu cred ca-i de vina colectivitatea, si noi am strins toti virusii iarna asta, am tot bolit toti trei, ba febra, dureri de git, dureri de urechi, iar mucii am si uitat de cind ii avem in dotare.
Andutzy sanatate multa.
Gabitza bafta la gasit apartament.
Florentina G spune:
www.dropshots.com/florentina#date/2008-02-11/20:21:27" target="_blank"> Tunsulici
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
omustata spune:
Intru si eu sa fac o urare cu mare intarziere. Mi-e si jena sa-mi mai cer scuze. De vineri nu am mai apucat sa intru pe forum absolut deloc.
Babygirl, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si sa fii mandra de fetita ta de exceptie!
La multi ani Nefertari, si sper sa ne mai dai vesti despre tine.
blackpanterro-am votat si eu spitalul.
mercedes-sper ca s-a facut bine Cristi. Cam acolo am ramas cu cititul.Sanatate multa!
I-am pus Mayei cercei in week-end pentru ca si-a dorit foarte mult. A plans putin dar acum este foarte fericita ca are si ea cercei ca mami.
Altceva nu mai scriu pentru ca sunt atat de in urma cu cititul incat as scrie pe de laturi.
Olga si Maya (28.05.2005)
Ada_74 spune:
Neata
La multi ani Adina, sanatate, fericire si multe, multe bucurii!
Gusta, ma bucur ca ati trecut cu bine peste hopul asta. Marutu cum e acum, se simt beneficiile operatiei?
Nelia, m-am ingrozit cand am citit ce a patit Tudora. Va doresc multa sanatate si sa ramana fara urmari alergia asta. Dupa ce ies rezultatele de laborator ale sucului nu poti incerca o reclamatie la un organism gen Protectia consumatorului?
Andutzy, cum te mai simti?
Elisor, ca fosta angajata a CFR-ului, ti-as spune sa nu te agiti prea mult cu examenul asta. Adica poti sa te pregatesti, sa-l dai, ca sa nu spui ca nu ai participat, dar probabil colega ta a primit deja felicitarile pentru avansare.
Gabi, imi pare bine ca te-ai linistit cu analizele. Ideea lui Costi cu apartamentul nu mi se pare chiar atat de rea, si ar fi cu atat mai buna daca s-ar ocupa el de renovare, voi doar sa va mutati .
Olga T, vreo veste, ceva?
Dana, jocuri cu personaje imaginare are si Sergiu. Odata 'l-a calcat' pe 'lupul' cu care statea el la masa, si ni l-a adus noua sa-l mangaiem si sa-l pupam ca sa nu mai planga.
Androix, felicitari pentru examene. Eu tot stau si ma minunez cum puteti voi (ma refer la tine si la Nelia), cu 2 si 3 copii, sa mai si invatati. Toata admiratia mea!
Flori, faci ce faci si iar o tunzi. Ce ai cu buclele ei?
Va pup
ioanailincam spune:
Cu intarziere spun si eu:
LA MULTI ANI, NEFERTARI! Te asteptam pe aici sa ne spui cum ai sarbatorit si ce face frumoasa ta fetita!
Ieri mi-a fost imposibil sa intru pentru ca tati a lucrat pana tarziu si eu am stat cu Ana. Si apropo de jocuri imaginare, la care ea nu sta foarte bine, in sensul ca nu isi inchipuie diverse, m-am prefacut ca sunt bebe si stateam in pat si plangeam. Si ce reactie credeti ca a avut, de am stat si m-am minunat ca proasta? Mi-a pus o perna pe fata, m-a invelit cu o patura, a stins lumina si a iesit din camera tragand usa dupa ea. Hotarat lucru: nu este pregatita sa aiba un fratior sau surioara.
Nelia - am citit si eu ce ai patit, super naspa. Sunt foarte curioasa ce iese la anlize. Culmea e ca si Ana mai mananca de la Mc D, nu cu noi, dar a dus-o bona de cateva ori ca e chiar la intrarea in parc si a cam prins narav; ma rog, tot ce mananca acolo sunt cartofii prajiti, dar stiu ca si aia sunt varza, ca sa zic asa
Florentina - unde-s, bre, carliontii? Banuiesc ca oricum ii creste parul repede, asa si Anei; colega mea e socata de-a dreptul cat de repede ii creste Anei parul ca noi am tuns-o de nenumarate ori si acum are parul la fel de lung (crescut din vara)ca al fetitei ei, netunsa vreodata (ce-i drept, pe la 6 luni i-a cazut tot de la sine, dar de atunci nu a vazut foarfeca).
Elisor - inainte sa iei vreo hotarare in legatura cu examenul intreaba-te daca merita. Dupa ce am terminat cu definitivatul am jurat ca nu mai pun mana pe o carte sa invat decat daca e in joc viata mea. Ca sa invat pentru o marire de 100 lei si - poate - ceva prestigiu ar fi peste puterile mele. Decat daca iti place mult sa inveti, cum vad ca mai sunt unele fete pe aici.
Ca veni vorba, Nelia si Androix, sunteti fenomenale!
Andutzy - multa sanatate, mi se pare ingrozitor sa ai pneumonie; iar gandul la injectii ma inspaimanta de-a dreptul.
As mai sta sa mai dau niste raspunsuri, dar am de treaba, in sfarsit incepe sa se inteteasca treaba si ca sa evit sa stau diseara trebuie sa bag mare acum. Sa aveti spor!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andutzy spune:
Mai fetelor eu am scris un mesaj ieri dar a disparut in neant...eram asa de amarata ca nici nu am verificat daca s-a trimis.
Eu sunt mai bine, tusesc tare dar nu ma fac febra.
Insa de ieri a luat-o DRagos cu aceleasi simptome ca si mine. Azi noapte il pazeam de febra mare, la ora 4 facuse 39 si a trebuit sa-i pun supozitor cu novocalmin. E pe antibiotic, aceeasi grupa de antibiotic cu mine si sa speram ca nu ii mai creste febra asa tare. Tuseste si el chinuitor ca si mine.
Pe Horia va dati seama ca stau cu okii ca pe butelie. deocamdata e ok, dar nu stim cine va fi urmatoarea victima in casa cu viroza asta nemernica. Am si bunicii la mine de la Constanta si nu stiu ce m-as fi facut fara ei, dar de asemenea le port de grija sa nu ia si ei. Batranii trec mai greu peste astfel de episoade.
Cam atat de la noi, multumim de ganduri bune si va pupam cu drag
Tina, vazut tunsulicea, sa o mananci nu alta. Patrick a scapat inca cu cositzele blonde intregi?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei