Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Muica, unde ati fugit cu toatele? Am eu de munca, dar imi place sa mai bag un ochi pe aici, dar vad ca dau refresh degeaba...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Adina Babygirl (si Mihai) si Nefertari ! Iertati, va rog, intarzierea cu care va urez sa aveti parte de tot ce va doriti !

Olguta T, e cu oki ? Sa fie intr-un ceas bun ! Sarcina usoara si bb cumite iti doresc.
Nelia, multa sanatate Tudorei ! Prin ce spaime ai trecut! … dar la voi asa greu vine salvarea ?
Danelutza, vai ce surori ai Am vrut sa iti scriu inca de cand am citit, e revoltator sa le numesti surori, desi, vorba aia, aveti aceiasi parinti si v-au crescut la fel (nu?). Ei, asta e motivul pentru care eu nu mai vreau sa ii fac Emiliei un frate, mi-e tare teama sa nu se procopseasca cu un porc meschin ca fratele sotului meu, sau cu o sorella egoista ca sor-mea … Lasa, sa ne fie copilasii sanatosi, si noi la fel…
Adriana, am votat saptamana trecuta spitalul, dar ieri cand sa intru (tot de la serviciu) sa votez inca o data - nu am mai reusit sa intru pe Houston – dadeam click pe Houston si ma baga la un spital din Memphis, care s-a retras din competitie pentru ca are mai multe locuri de joaca… In alta ordine de idei, cumnatul tau ori e sadic, ori e cretin… imi pare rau pentru cumnata ta , si mai ales pentru fetita. Dumnezeu sa le aiba in paza.
Gabitza, bafta la gasit apartament. Tu il mai ungi cu crema emolienta pe Andrei ? Cu ce crema il dai ?
Loreen si Androix - multa sanatate!
Andra, pneumonia ta e virala ? Sanatate multa si lui Dragoselu’, si tie ! Sper sa nu ia Horia.
Gusta, bine ca ati scapat. In Ro nu te lasa in sala de operatii, tocmai ca sa nu te socheze excesiv. Eu am avut cateva colege la serviciu care ne-au povestit cu lux de amanunte ce au trait ele acolo in spital, cu copilul, si imi dau seama ca te traumatizeaza o asemenea experienta. Marutul e tare tare frumusic (mor dupa carliontii ei) , iar tu arati foarte bine !
Florentina, care dintre nase te-a sunat ? Aia care vroia sa-l boteze doar ea pe Patrick ? Ce-ai avut cu fata de ai tuns-o ? E dulcica foc si asa, tunsoarea ii scoade in evidenta ochisorii de caprioara
Olguta M, felicitari pentru cercei ! Eu de-abia la 7-8 ani am reusit sa ii conving pe ai mei sa imi faca gauri in urechi.
Eli, mey, daca e pe pile nu cred eu ca au asteptat degeaba sa termine papusa aia studiile … asa ca te rog sa nu-ti faci sange rau. Crede-ma ca si la angajator privat e la fel, poti sa muncesti pana iti ies okii din cap si sa fii super beton profesional, ca daca se elibereaza un post aduc pe cineva din exterior … ce sa mai zic, ca daca ceri marire de salariu nu iti dau nimic, iar daca pleci de la ei aduc pe altul cu salar dublu decat cerusesi tu… cam asa e la mine la serviciu. Asa ca stau potolita, si merg la interviuri – poate am bafta sa gasesc postul ala ideal, cu munca frumoasa, spart usa la terminarea programului, si salar betooon
Moama cat e de blonda si frumoasa Bianca ! Am vazut si eu doua-trei poze saptamana trecuta, e superba ! O papusica, iti vine s-o tzuci tot timpul !
Ioanailinca,
Tdi, imi pare rau ca n-ati reusit cu gradi… dar daca gasesti o pila acum ar fi tarziu ? Se pare ca si italienii astia tot latini sunt… aproape balcanici, as zice … stii cum e bancul cu PCR-ul ? (Pile, Cunostinte si Relatii)

Eu i-am dat fetii duminica niste frisca de la cofetarie, si ieri o mancau pulpele (in spate, sub fundulet), si avea acolo pielea rosie si aspra Sa imi fie invatatura de minte ! Iar soacra-mea ma abureste ca la gradi unde vrem sa o inscriem au mancare proaspata, pe care le-o aduce cateringul in fiecare zi … pai cine o s-o lase sa manance acolo ?! In niciun caz eu !
Sorry daca am omis pe cineva, dau send acum si sper sa pot intra mai pe seara…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cris, il mai dau inca pe Andrei cu crema, dupa baita, cu Mustela din www.mustela.com/ang/imageprod/HBB_lait_corpsredimensionn%E9.jpg" target="_blank">acesta. Din fericire n-a mai dat nici un semn de dermatita atopica.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu sunt acasa cu Bianca, din nou. Are bronsiolita. Am pazit-o toata noaptea sa nu se sufoce si sa reusesc sa-i scad febra. Pe la 4 dimineata s-a mai linistit, a scazut febra si a putut sa adoarma.
Doctorita tare s-a mai necajit cand ne-a vazut ieri dupa masa din nou la ea, nici nu stia ce antibiotic sa mai aleaga ca deja cele puternice le-am epuizat, ne-a dat din nou augmentin si ventolin. Si mi-a atras atentia s-o pazesc cum respira sa nu faca vreo criza ca altfel be saftuieste sa mergem la urgente. Am stat in dubii azi noapte daca sa plecam sau nu la spital, pana la urma la fiecare acces de tuse o ridicam in fundulet, i-am dat sa bea multe lichide cate-o inghititura la intervale scurte. M-a speriat respiratia suieratoare si foarte rapida. Sper sa fi fost ultima criza de genul asta si sa ne indreptam spre vindecare.

Apropos de servici m-am hotarat sa nu merg la nici un examen ca ar insemna mult stres si consum si in final chiar nu conteaza cei 80 lei primiti la salariu, cat despre recunoastere ma umfla rasul. Cand am preluat lucrari pe care nimeni nu le dorea (iar eu ramasesem singura proasta care trebuia sa le accepte) in clipa in care mi le-am insusit toata lumea a uitat istoria si parca erau ale mele de cand lumea, a trebuit sa reconstitui si sa le aduc la zi ca mi-au fost predate cu documente lipsa ca cine le avea a plecat subit la munca peste hotare. Ce merita in clipa de fata e sa fiu mai dedicata familiei si copiilor si sa nu mai ma consum pentru servici. Si asa voi face.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, mai bine ca te-ai relaxat cu examenul, ti-ai luat de-o grija. Mai importanta e familia ta, sa ai grija de copii si sa petreci mai mult timp cu ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Oana de la mare multa sanatate, nasol cu migrenele astea datorate sinuzitei. Ce iei pentru asta ca si eu am avut anul trecut si stiu ca m-am chinuit vreo sapataman cu ele. Va admir foarte mult pentru pasiunea voastra pentru sporturile de iarna, eu am ajuns sa nu mai suport iarna mai mult de luna decembrie cand, no, trebuie sa fie zapada de sarbatori. Mi-e dor de vara!
Sper sa fie de bun augur gradinita pentru Alex si sa ia cat mai putine bolesnite de acolo. Eu sunt suparata ca va trebui sa renunt pentru o vreme la cresa la sfatul doctoritei ca Bianca a dezvoltat o "sensibilitate la raceli" si s-o ducem la socrii ceea ce nu ma incanta deloc.
Faina ideea cu babygym si eu as fi incantata sa gasesc asa ceva, aveam in plan s-o duc saptamana asta la un playground dar boala asta ne-a stricat planurile.
Multumesc de complimente

Androix multa sanatate, imi imaginez ce frustrant e sa-ti fie dor de copii si sa nu poti merge la ei. Bafta cat mai ai nevoie!

Nelia la voi e o problema daca nu duci copiii la gradi si absenteaza? Ma gandesc ca pe vremea aia turbata ce-o aveti poate ar fi mai bine sa stati acasa toti patru (tu cu copiii).
Sarumana de vizionarea pozelor si de complimente, asa e, avem copii frumosi toate!!!

Daniela ai fost la vanatoare de iepuri ? As fi curioasa sa mananc si eu ceva preparat de iepure, cand eram copil si stateam la casa, stiu ca tatal meu prepara iepure, nutrie si alte animalute dar sa ma bati si nu-mi amintesc gustul, stiu ca pe-atunci eram tare mofturoasa la mancare. Aveti rude la Roma si ati fost dupa aprovizionare sau a fost o plimbare de relaxare? Te admir pentru ca-i faci Izabelei numai bunatati gatite cu manutele alea bolnavioare . Sa inteleg ca si inainte de accident aveai probleme reumatologice?! Asa de tanara? Si eu am o sechela, dar sper sa nu se agraveze. bafta la reumatolog si sa-ti dea un tratament adecvat sa te faci bine odata!

Florentina am vazut poze cu voi, sunteti frumosi toti trei, are de ce sa fie Dan mandru de voi! Eu nu as fi luat o decizie asa drastica sa-i tund carliontii Mayei (nu ca i-ar sta rau dimpotriva cum spunea si Cris ii ies si mai bine in evidenta ochisorii de caprioara), pentru ca intotdeauna am oftat dupa un astfel de par, pentru voi e ceva firesc sa-l aveti.

OlgutaM ma bucur ca i-ai indeplinit Mayei dorinta si e fericita ca are si ea cercei...like mami!

Lili iti multumesc de raspuns, nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca ai lucrat la CFR, eu atat de mult mi-am dorit sa intru in aceasta institutie, o veneram, dar am realizat la scurt timp ca nu e nici o scofala mai ales ca totul depinde de centru, adica de Bucuresti. Tie cum iti mai merge? Ai mai fost la vreun control dupa operatie? Spune-mi si mie cum sta Sergiu la capitolul raceli tinand cont ca-l duci la cresa?

Ioana ce concluzii tragi tu acolo mama draga?! Pai daca nu ti-ai ridicat capul cum sa-ti aseze pernuta, normal ca ti-a mufat-o peste fata sa ti-o pui singura. De la ce dornica erai pe cand Mogo avea vreo 6 luni sa mai ai un bebe ai ajuns sa te indepartezi tot mai mult de obicetiv. Multumesc de raspuns !

Andra sanatate multa lui Dragos! Si sa dea domnu sa nu ia si Horia de la voi. Ce fain ca ii ai pe ai tai parinti in preajma si te pot ajuta cand ai nevoie (de exemplu acum), eu ma ingrozesc ca trebuie sa apelez la socrii sa stea cu Bianca. Ce injectie ti-a facut dr.? Ca stiu ca acum nu mai trebuie ciuruit fundul cu penicilina, sunt si alte cai de tratare.

Adina sa-ti traisac SOTUL si sa va bucurati impreuna de minunea din viata voastra multi ani de acum incolo!

Cris iti multumesc ca mi-ai impartasit din aspectele vietii la privat, chiar nu stiu cum e, imi imaginam mereu ca cel putin acolo e corectitudine si bun simt, fara pile. Bine, la patronii mari nu la nea Caisa care are un butic. Chiar ma bate gandul s-o iau din loc si sa schimb directia dar nu prea am curaj.
Multumesc de complimente , te minunezi ce blonda-i Bianca, dar paleste pe langa angelica Emy sau blondina lui Mercedes.
Oare difera atat de mult prajiturile de pe vremea cand eram noi copii de cele de acum? Eu nu-mi amintesc sa-mi fi iesit ceva pe piele sau sa-mi fie rau cat am fost copil si le cam frecventam cofetariile. O dai cu ceva pentru alergia de la frisca?

Gabitza ! Chiar m-am linistit, am luat decizia si gata! Dar nu anunt ca nu particip . Scuze ca am scos limba in mesajul tau!

OlgaT ne mai tii in suspans? Cum e?

Clara ce-i cu voi?

Laura tot la desclacit itele esti?

Anca, Dana va invidiez, dar nu mai e mult nici pentru mine si vin ai mei, plus una bucata sora cu burtica, mi-e un dor de ei, cu cat se apropie timpul sa vina cu atat nu mai am rabdare

Teddy cam suspecta tacerea ta, sper ca n-ati mai cules vreo bolesnita...

Am inceput mesajul asta de cateva ore bune, ma mir si eu ca nu mi s-a luat curentul inca

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, ce citesc...si voi va chinuiti cu sanatatea! Doamne, nu mai trece o data sezonul sta de viroze!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Ups, am uitat...

LA MULTI ANI NEFERTARI!
Sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata si sa te bucuri de copilasii tai, ce mai face Zambilica?

Fran cum este la noul job? Sper ca diferenta e clar superioara in bine!

Gusta noutati despre Ruti? Trag nadejde ca e din ce in ce mai bine, da?

Adriana nu mai pot vota spitalul, l-am scos si de la cookies...ce vesti mai ai despre Elena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ELi, cei de la Salvare mi-au facut un antiinflamator ca sa-mi mai dea drumul putin la caile respiratorii, ca parca nu mai aveam loc sa respir. Am postat in acelasi timp.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dupa trei ore de agitatie, am reusit si eu sa-mi iau cafeaua si sa sa vin aici, la si cu voi! E o nebunie, dulce ce-i drept, agitatia de dimineata de la noi. La 7 suna ceasul, Octav sare si pune de cafea, se imbraca si iese afara sa incalzeasca masina si sa o curete de zapada. Eu il schimb si alaptez pe bebe, care, din fericire, adoarme la loc, apoi trezesc fetele cu dragaleseniile de rigoare... Ieri si astazi numai pe Agata, mi-am dat seama ca mi-e frica sa o trimit pe Tudora la gradinita si nu vreau sa ma fortez... nu rideti, am usoare atacuri de panica la gindul ca poate sa i se intimple ceva de la vreun aliment si eu sa nu fiu linga ea si cum am ajuns la concluzia ca psihicul acesta omenesc extre extrem, dar extrem de fragil, am zis ca are timp sa se duca la gradinita si cind ma linistesc eu. Oricum, pina pe 23 aprilie cind mergem la test, la alergologie, nu voi putea sta linistita. Si ca sa fie tacimul complet, Lisandru are pielea Agatei! E aspra, desi il ingrijesc, parca vad ca dam in dermatita atopica, sper totusi ca nu! Asaaa... la 7 si 10 iau prima gura de cafea si incep sa ma misc. Pun repede pachet Agatei, prinz si doua gustari, ii pun hainele pe pat si din minut in minut strig hai, Agata... In timp ce se imbraca ii mai bag una-alta in gurita, o spal pe dinti, o imbrac gros si i-o predau la 7.40 lui tati sa o duca la scoala (cind merg amindoua, trebuie sa termin doua de pregatit si am doua de predat). Apoi ma apuc de pachetul lui tati, de hainele pentru servici, intre timp se trezeste bebe, si urmeaza toaleta de dimineata, apoi gimnastica, masaj, jucatul cu maimutoi si cu jucarii bebelusesti, draganit si adormit fericit... Acum, daca e si Tudora acasa, s-a lungit activitatea de dimineata cu trezit, draganit, schimbat si hranit inca o bucata de copil mofturos si usor bolnavior, iar are o viroza, manifestarile sint abia vizibile, dar e acolo, ca se vede dupa nasuc si ochisori... si mofturi! Si la 10, unul doarme si alta se uita la desene, la TV! Iar eu pot sa-mi termin linistita cafeaua. Nu mai spun cite am de facut de la 11 incolo, printre doua bucati de copil, ca dupa 2 nu mai pot face nimic pina la 9, ca avem lectii, patinaj lung (a inceput pregatirea pentru spectacolul de sfirsit) si tati are sala astazi, deci eu trebuie sa o duc, cu cei doi dupa mine bineinteles! Abia diseara, de la 10 incolo daca mai apuc si eu sa pun mina pe o carte, am atit de mult de citit si de facut ca sa inchei, cu bine sper, aceste trei cursuri (ca nu am terminat inca cu cel de psihologie, restant din sesiunea trecuta - e greva si e paralizat tot la facultate si oricum nu sint pregatita inca, ca am lalait-o cit am putut cu el).

Va scriu toate astea pentru ca vazindu-se scrise ma conving si eu ca e normal sa mai dau si rateuri (pentru ca in ultimul timp au cam fost si mi-au cam zdruncinat optimismul si increderea in fortele mele), ca e mult ce am de facut, nu!?!

Stirba mea cea mare (e asa haioasa cum vorbeste, cu dintele ala lipsa de sus - v-am zis ca i-a cazut un dintisor, nu!?!) a primit ieri primul ei buletin de note adevarat. Si m-am suparat rau de tot! Si inca nu mi-a trecut! Notele sint acceptabile, ma rog, procentele, ca aici nu au si ei o evaluare simpla, orice evaluare aici e ca limba franceza! Nu se pot abtine pina nu se complica ei un pic. Evaluarile pe discipline nu sint inca complete, dar din ce a trecut pina acum, are la limba franceza 85% (A-) - citit si inteles textele, matematica 90% (A) (logica matematica), engleza 100% (A+) (citit si inteles), arte plastice 90%, muzica 85%, sport 85% (??? - cu mentiunea ca ea e foarte buna la sport, dar nu poate face spagatul!), muzica 85%, comportament 100%. Deci e copil de A si dupa mediile clasei puse alaturi, pare ca e printre cei mai buni, ca sa nu spun ca cea mai buna, ca nu stiu asta, dar are clar cite 10 procente peste media clasei la toate disciplinele. Atunci de ce sint suparata, nu? Ei, la inceputul anului am semnat o hirtie prin care am ales studii morale in loc de religioase si chiar ma intrebam de ce nu e trecuta in orar aceasta disciplina. Nu a avut nici o lectie de facut, la intilnirea cu invatatoarea din noiembrie nu mi-a spus nimic despre aceasta materie, copilul nu-mi spune nimic... si, dintr-o data, in buletinul ei de note, apare aceasta materie - enseignement moral se numeste - cu o nota nu mica, ci foarte mica, la una din cele trei evaluari: intelegerea propriilor valori - 60%! Care a tras procentul final rau de tot in jos si asta nu ar fi nimic, dar acest buletin de note o va urmari toti anii de scoala de acum inainte. Intreb copilul ce face si imi spune ca nu stie, ca ii muta din clasa in clasa si cind se intorc in clasa lor le pune intrebari. Ce fel de intrebari? Ca daca mama a spus ca ea trebuie sa faca cutare lucru, si ea nu are chef, iar mama o pedepseste, cum rezolva ea acest conflict cu mama ei? Adica inteleg de aici ca valorile noastre morale nu sint la inaltimea valorilor lor morale, nu!?! Vad ca e cu o profesoara, cum are si la muzica, sport, arte plastice si engleza, deci nu e cu invatatoarea. Am cerut rendez-vous cu ea printr-un biletel, ca sa aflu si eu cu ce sint mai presus invataturile si valorile lor fata de valorile copilului meu si deci ale familiei noastre!?! Si de ce nu am fost instiintata pina acum ca au aceasta disciplina, de ce nu mi-au trimis material ca sa lucrez cu ea, mai ales ca a vazut ca e atit de slaba!?! Hai, ca, scriindu-va, nici macar nu mai sint suparata, sint furioasa de-a binelea. Media clasei e 73%, fff mica oricum fata de celelalte materii, iar a mea are cu 13 procente sub media clasei, adica e cea mai putin morala decit toti, nu?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput