Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabitz pai n-am stiut...atunci sa le fie de bine Miru a trecut de faza 'comentarii',acum e mai directa...tzipa tare de tot..asa ca plec la 'apel'.

Pupici si o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bebe a papat supica si a fost asa buna ca a adormit! O fii bine? Si apropo de chiuituri acum suntem in plina repriza...lapte nu vrea ioc!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumim de urari.

Rodica eu dau mielu cand vrei, ma gandeam ca-l papam impreuna....sau nu vrei sa-l imparti cu mine, ca doar eu l-am botezat David....hihi, dar nu am botezat-o pe Daria, am scapat ieftin.
tare simpatic la baita Dariutu.

Deci, sa va spunem datele tehnice ale zambaretului meu, zau a facut victime pe la cabinet azi, a ras in hohote, dar nu stiu de ce sau ce a vazut. Are 7,900 si 73cm, a luat doar 400g luna asta, oricum e bine( m-a avertizat dr ca o sa se intample asa, ca prea a luat mult in primele 4 luni) sunt multumita, chiar nu vreau obez, eu zic ca arata f. bine.
Cand am plecat de la dr, a adormit in scaunul din masina, dormea asa bine ca nu am indraznit sa-l iau de acolo, asa ca am plecat in vizita si abia acum am ajuns,a papat si doarme, sper sa apuc sa fac si eu putina treaba.....mi-e foame, merg sa pap.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

felicitari pt date tehnice Cecilia...mai da lung e Cristi tau...cred ca destinu voteaza baschetbalist...nici eu nu-l vreau obez...da ce sa fac...are 8.4 kg...dar stagneaza pe greutatea asta de vreo 2 saptamani...deci e spre bine

impartim impartim...ca si asa (adica eu)mai are de slabit

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna fetelor pina mai tarziu cand mergem la doct va dau un program interesat daca va intereseaza mai intai uitativa aici

mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Isabeluta, Piciulika, Roxana - multumim pt aprecieri la adresa lui Tudor.

Piciulika - tzarmul pt Tudor a fost un pic mai sus. Ce dulce e matrozul si are o fatza deosebita. O sa fie si el cel putin la fel de bun, interesant, deosebit si frumos ca parintii lui.Sa stii ca te-am periat gratuit.

Roxana - nu mai vedem si noi niste poze cu Andrei? Bafta cu alocatiile si sa va fie de bine consolarea.

Cu balonul: mai intai s-a jucat, a fost entuziasmat si apoi a inceput sa planga. Nu s-a mai jucat deloc cu el, mereu cand l-a mai vazut a plans.

Facem o listuta pt intalneala?

Rodica - cu spa-ul, am avut ceva emotii dar lui Tudor i-a placut f mult, chiar a si inotat. Eu m-am echipat corespunzator: costum de baie cu totul si sort cu protectie (jdemii de chestii pe dedesubt). Dar a fost frumos. Noua cadita ni s-a rupt, nu stiu daca mai cumpar alta. Cand o sa stea in fundulet o sa ii iau scaunel din ala de baie de sta in fund.

Am vazut si poze cu Darius cel frumos si fericit. Ai vazut ce ii place? Dar si taty e incantat..

quote:
Originally posted by rodicamaries

pai daca seamana cu el, el sa-i faca baitza...nu?

si TUDOR seamana cu mine, de asta oi fi facut eu baie cu el?

Sincer sa va zic, niciodata nu am fost de acord ca parintii sa faca baie cu copii, dar vezi cand esti in situatia asta si nu mai vb din carti, se schimba un pic treaba. De cand a mai crescut Tudor, tot ma gandeam la o baie cu el, dar am rezistat pana aseara cand m-am si blindat. Sper sa fie bine, caci lui i-a placut tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

La multe lunite pline de bucurie si sanatate tuturor bibicilor si bibicelor!
Multumim din suflet pentru urari primite de ziua noastra!
Eu am fost azi la pitesti am terminat cu referatele si acum o lalai pe aici imi permit o zi de odihna.
Pentru cine nu a inteles eu nu am zis ca nu-i arat afectiune puiului meu , ci doar nu il iau asa mult in brate pentru a nu-l rasfata! Ii arat toata dragostea mea prin jocuri, cantece, mangaieri...chesti de-astea care sa ne imprieteneasca.
Eu as vrea sa incerc sa devin intai prietena baiatului meu si apoi restul..ramane de vazut daca voi reusi!
VA PUP!
Pe cat intalneala voastra?????
POate ne strecuram si noi , dc ne vreti!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:

Sincer sa va zic, niciodata nu am fost de acord ca parintii sa faca baie cu copii, dar vezi cand esti in situatia asta si nu mai vb din carti, se schimba un pic treaba. De cand a mai crescut Tudor, tot ma gandeam la o baie cu el, dar am rezistat pana aseara cand m-am si blindat. Sper sa fie bine, caci lui i-a placut tare mult.

nici eu n-am fost de acord cu chestia asta... dar atata m-a rugat sotu...facuse un dus de jumate de ora inainte...numai clor nu si-a pus pe el sa-mi demonstreze ca-i curat...sa i-l dau pe fiu-sau in vana...mi-au fost dragi...s-au distrat amandoi...si eu de pe mal...
Nu stiu, dar nu vad ceva rau in asta...atata timp cat nu ai ceva boli...sau alte chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

quote:
Originally posted by papanash

Buna dimineataaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
am dormit de-am spart ! Inca as mai baga un somnic langa puiutz.
La multi ani pentru sarbatoritii zilei !.
Vreau sa intreb mamicile care au dus bebeii cu avionul pana acum, cum s-au comportat ? al meu sot vrea sa mergem undeva la caldurica ( el zicez Cipru)vreo 3 zile si cu Andreiutz, eu i-am zis ca nu l-as lua pe avion ca-i prea micut, pe de alta parte eu am zburat pana in luna 6 fara probleme si cu acordul medicului, ce ma sfatuiti?

am o gramada de treaba prin casa, chef n-am, asa ca ma apuc de citit din urma.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

nasica mea a zburat cu avionu anu trecut, cand avea 2 luni si apoi la 4 luni cand s-a intors acasa. si a fost totul OK

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

dewylla eu am plans un pic citind jurnalul mogaldetzei . cred ca sunt eu intr-o perioada de maxima sensibilitate, daca numai eu am reactionat asa.
l-ai scris extrordinar de frumos, ai pus in pagina trairile tuturor mamicilor care-si adora bebeii, eu m-am regasit in povestirile tale de mamica. felicitari, sa-ti traiasca mogaldeatza !

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput