Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Devylla, eu citisem deja ieri de Hinamatsuri. Si intr-adevar, e super-intersant ce scrii tu acolo si numai localnicii au acces cu adevarat la toate aceste informatzii. Multzumesc ca pot si eu sa le aflu.

...stii., ma tot gandeam la tine, cum traiesti intr-o cultura care-tzi e atat de straina. Ca usor nu e!
Eu am stat cate 8 saptamani legate in diverse tzari asiatice si pot spune ca mi-a dat de gandit. E exotic, e interesant, dar dupa o vreme mi-a fost dor de mirosul aerului, de mancarea cu care sunt obisnuita, de comunicarea simpla, cu acelasi body-language ca al meu, acelasi protocol - adica sa intru in modus "relax". Au fost experientze fff interesante. In Japonia nu am ajuns - inca - dar vreau (mai ales ca in liceu ma apucasem cu sarg sa invatza japoneza).
Scrie, scrie, ca-mi place de mor!

Asa, crezi ca intram si noi la zulufatzi?
Sanatate lui Mihai!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

RYUJIsiNAOKI de ayumy
Ana Alexandra de Anca Tamas
Raisa de Mada Ele07
Cristian Matei de Cecilia L
Yannis de Annisia
Cristian Mihai de Andreea 11
Stefania de mami Crisjo

Cecilico...un scump Cristianu tau...si ce frumos zambeste...mamici de fetite...aveti grija...Cristian poate face "victime"...da tot nu scapi... unde-i mielu??? auzi la ea?! sa astept pana la vara???

Sim...cred ca e gata legata idila...niste dulci... nici nu mai intreb daca vizita a fost una de curtoazie...

Teooo...ce frumoase hainute...si ce papucei...super...

Roxana...poti s-o inscrii pe Alex la "copiii spun lucruri trasnite"... super tare...

Marta...si eu umblu dup-al meu cu zaharelu` sa-i pun pampersu..sare de pe el si de 3-4 ori...cand il aranjez, ridica fundu si hopa.. e jos de pe el...smecheri piticii astia...

Urmy...vad ca si voi ati inaugurat "spa-ul"

si noi l-am inaugurat...ia priviti

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisjo spune:

Multumim din suflet tuturor pentru urari.

Crisjo si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Mai Rodica la zambet seamana cu tati Darius. Zic eu... Oricum vad ca "spa"-ul la voi e numai pentru baieti...mami e sefa la foto!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Mai Rodica la zambet seamana cu tati Darius. Zic eu... Oricum vad ca "spa"-ul la voi e numai pentru baieti...mami e sefa la foto!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

pai daca seamana cu el, el sa-i faca baitza...nu?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Sim eu nu reusesc sa intru pe blogul tau,imi zice ca mai am un cont...Sa inteleg ca la voi nu ploua,de vreti sa iesiti la plimbare?

Rodica ce incantat e Darius! Si Miruna a facut de doua ori baie in cada,si i-a placut mult..

Bernix felicitari pt. botez si sa va traiasca mica crestina!

Adimercedes felicitari pt. rostogolire!Miru inca nu...ea acum e ocupata cu sunetele,de preferinta f. inalte...a zis tati ca o facem primadona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

surpinzator, merge netu!
da nu va mai bazati pe mine mult...pt ca merge f f greu si prost.
andreeaiosif, locul de inlnire e http://www.violetas.ro/, vezi adresa.
asa greu kmerge zapp ca nu pot nici copypaste din site sa fac.

va rog eu sa numaram bine cate persoane suntem, ca sa confirmam prezenta:)
poate o listuta pe prima pagina, chiar cand schimbam capitolul? ca sa nu pierdem.
acu va las, am plecat.va pupi, nu stou cand mai intru...da aveti nr meu de tel!
Tomitza....sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bai m-ati spart cu tunsul asta.
As tunde-o si yo pe mandra,dar oricum n-are plete...i-au cazut dupa nastere.Are si ea 3 fire,ce sa ii mai tund si eu...
Iar barbata-miu e ditamai pretentiosul....nu cred ca s-ar lasa pe mana mea

Prisi asa dulce si fina e fetita ta.M-a terminat!Vreau si io pulover dala
Rodica felicitari pentru prima baie impreuna!
Piciulika ma bucur ca-ti place.Am sa incerc sa scriu cat pot de mult despre obiceiurile din Japonia.SA traiesti aici nu-i usor.Acomodarea dureaza,n functie de persoana.Spunea cineva ca in Japonia ca strain ori te acomodezi imediat,ori nu te acomodezi niciodata.
Ce pot zice,sunt total diferiti fata de noi,europenii.Ce m-a ajutat foarte mult a fost prezenta Mariei(sora mea)...altfel cred ca nu reuseam asa repede sa ma obisnuiesc.
Insa incet,incet te obisnuiesti,chiar imprumuti din obiceiuri.Si din moment ce ai familie si reusesti sa-ti faci prieteni...atunci totul devine mai usor.
Cultura si limba sunt extraordinar de interesante.Sunt atat de multe de descoperit,au atata istorie pentru aproape fiecare lucru.
Si bineinteles au si chestii si indeletnici cu care nu sunt de acord si nu cred ca le voi accepta niciodata.Insa atata timp cat sotul ma iubeste si intelege ce nu-mi convine,eu ma declar fericita
Vaaaiiii si da imi e asa dor de tara de mor!Deabia astept sa ma intorc acasa in vacanta.
Uneori mi-as dori sa fi locuit prin Europa...insa se pare ca aici m-a adus destinul.Acum om vedea ce se intampla in continuare.
Daca vizitezi Japonia,neaparat sa treceti pe la mine

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mai stau olecutza,cat mai doarme Miru...de vreo doua ore..

Maria esti o dragutza,ca de obicei..

Multa sanatate Tomitza!

Moldovencele cam lipsesc,unde sunteti fetelor: Teo,Alinus,Emma,Celia,Erina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

tomitza - multa sanatate!
rodica - ce fericit e darius in cada!
dana - pai fetele din moldova au fost aseara la "sprituri"....de asta cred ca lipsesc!
a mea "comenteaza" tot timpul, nu mai am loc sa vb de ea!
despre manelisti...no comment..sa stea la ei acasa si sa dea "muzica" mai incet!io....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput