Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
papanash spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
3 mm, nu stiu cat inseamna. Chiar, stii corespondenta mm - marimi?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
mai tiza mea, nu inteleg intrebarea, mm inseamna milimetri, corespondenta cu ce?
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Papanash, oi fi eu neutra ca Elvetzia, dar nu-s asa diplomatica la capitolul 'manelisti'
DA, eu am ceva cu ei! Ho-hoooo si-nca cum!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
sim_stoian spune:
Pai intre marimile alea de care zici tu si mm mei. Masina mea are doar mm trecuti pe pieptenii aia, iar sotul imi zicea ca il tunde 4 la frizer...
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
isabeluta spune:
Intrebai si eu cu mm astia si cica e egalitate la "echivalenta"...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Intrebai si eu cu mm astia si cica e egalitate la "echivalenta"...
Isabela de
Sper, pt ca daca il tund pe sot cu 4 mm si il las chel...vai de capul meu, e in stare sa ma tunda in somn .
Stefan a adormit in brate, asa ca aman putin iesirea.
Blogul lui Stefan
isabeluta spune:
Pe mine m-ati pierdut la faza cu manelistii. Unde scrie de manelisti? Da va zic dinainte io sunt "contra"
Isabela de
isabeluta spune:
Cine mi-a zis nu era sigur!!!! Da a subliniat ca 0 e la "piele".
Isabela de
Piciulika spune:
Cu tunsul le aveam. Pe lungimi si nuantzat.
Il tundeam de vara si de iarna, mai lung sus si scurt pe partzi...
Dar (iarna) ceva 7-8 sus, si 4-5 pierdut pe parzi, 2 la perciuni.
Trecerile cu numar intermediar.
Dar al meu e terorist cu freza: numai el vede inegalitazi in freza si se corecta si dupa ce venea de la frizer.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
papanash spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Pai intre marimile alea de care zici tu si mm mei. Masina mea are doar mm trecuti pe pieptenii aia, iar sotul imi zicea ca il tunde 4 la frizer...
Blogul lui Stefan
mm scrisi pe piepteni inseamna marimea parului ramas pe cap, daca-l tunzi cu 3 inseamna ca-i ramane parul de 3 milimetri, daca-l tunzi cu 1, ii ramane numai un milimetru. Masurarea o da distanta de la baza de tuns ( pielea capului sau pe unde se tunde ) si locul unde se taie parul.
sper sa fie corect, s-a trezit Andrei si zice bubbbu, ii e fomica.
isabeluta spune:
Deci e bine mm= nr!!!
La faza cu tuns barbatu` si pe mine ma terorizeaza sa-l aranjez la ceafa dupa ce s-a facut el cu masina...eu sunt anti-talent asa ca iese o mare "chestie". Nu s-a invatat minte insa de fiecare data avem aceleasi discutii. Am citit ce am scris si nush de ce ma busheste rasu`...sper ca suna ok...ma duc sa schimb micul sconcs...
Isabela de