Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Io nu stiu ce sa ma mai fac cu copchilul asta al meu si (ne)mancatul lui. Am mii de draci! De la 10 (prima masa pe ziua de azi) n-a mai vrut sa manance nimic. Cu exceptia ultimei mese din zi, de la ora 23-23.30 cand mananca 190-210 ml, peste zi mananca ffff prost. Are mese de 50, 60, 70, max. 150 ml. Simt ca innebunesc! Ori nu-i place laptele, ori il deranjeaza in gat, ori il doare burta, ori chiar nu ii este foame (desi ma indoiesc. Dupa 5-6 ore cum sa nu-i fie foame si in plus si dupa o masa de 50-90 ml???!!!!) Cred ca va trebui sa incep investigatii serioase. Ori sa ma internez la ospiciu, ca in curand ajung sa nu mai sufar sa vad cat de putin mananca

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

devylla...mai fato, ai un stil de a exprima ceea ce simti..ca scoti lacrimi si din piatra seaca...nu ca eu as fi piatra seaca..ca-s sensibila de felul meu...am plans ca un copil...Felicitari

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

[quote]Originally posted by diwana

Io nu stiu ce sa ma mai fac cu copchilul asta al meu si (ne)mancatul lui. Am mii de draci! De la 10 (prima masa pe ziua de azi) n-a mai vrut sa manance nimic. Cu exceptia ultimei mese din zi, de la ora 23-23.30 cand mananca 190-210 ml, peste zi mananca ffff prost. Are mese de 50, 60, 70, max. 150 ml. Simt ca innebunesc! Ori nu-i place laptele, ori il deranjeaza in gat, ori il doare burta, ori chiar nu ii este foame (desi ma indoiesc. Dupa 5-6 ore cum sa nu-i fie foame si in plus si dupa o masa de 50-90 ml???!!!!) Cred ca va trebui sa incep investigatii serioase. Ori sa ma internez la ospiciu, ca in curand ajung sa nu mai sufar sa vad cat de putin mananca

[/quot
am trecut prin asta, dupa vreo saptamana de 'mofturi' i-am bagat o masura de cereale (mi-a zis si dr.) la masa de sera, una la cea de dimineata.Asta era luni. azi si ieri mi-a mancat mult mai bine, si laptele simplu (Humana 1, trecem curand pe 2)si cel cu cereale. tu ce lapte-i dai ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamaries

devylla...mai fato, ai un stil de a exprima ceea ce simti..ca scoti lacrimi si din piatra seaca...nu ca eu as fi piatra seaca..ca-s sensibila de felul meu...am plans ca un copil...Felicitari

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

deci nu-s eu sensibiloasa in exces, m-am linistit acum !

Mergi la inceput

Papanash, eu ii dau Nan 1. Si deja i-am introdus cerealele de 2 ori pe zi, dimineata si seara. De fapt alea le mananca cel mai bine, dar nu pot sa-i dau 5 mese numai cereale. Oricum il constipa si cat mananca. Ma gandesc sa incerc sa-i dau si eu humana sau alta marca si sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, luat banii de trusou si prima de nastere. Cu alocatia si indemnizatia mai am ceva de umblat sa vedem ce si cum. Ma simt super obosita, am stat o ora la coada afara. Alex dupa mine in frig, nu a vrut sa stea in masina. Andrei l-a capiat pe nea soferul. Dar am luat miraculoasa suma totala de 354 RON.
Sper sa ii culc pe cei 2, au mancat, si sa ma odihnesc si eu.

Piciulika, ce e drept eu eram ultima in masura sa comenteze cele 2 mesaje.

Papanash, eu nu pup fluturas la serviciu, dar ochiometric zic ca nu mi l-au impozitat.

Tomitza, sa te faci bine repede si sa pui tzitzile in functiune pentru Natalia.

Cecilia, cum obez mai mami? Pai are el aproape 8 kile dar la 73 cm. 73 cm.... Wooooooooooooooooooow.

Urmy, spre rusinea mea nu am mai facut nici o poza. Dar il vezi in carne si oase la intalnirea de marti. Ce inseamna Colentina? De unde anume, sa zicem raportat la rond?

Diwana, parca vorbesti de Alex. Asa erau mesele si la ea, in cosmar. De aceea ma minunez acum cat poate manca Andrei. Poate e bine sa faceti niste investigatii. Noi i-am facut la vremea respectiva si nu avea nimic.

SabinaY, unde au citit fetele jurnalul vostru? Vreau si eu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diwana

revin.asta-i semnalul lui catre tine ca nu-i mai place lapticul, daca n-are febra, nu-i apatic, singura schimbare-i asta cu refuzul hranei, eu zic sa vb cu medicul si sa schimbi formula sau adaugi alt supliment

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

quote:
Originally posted by diwana

revin.asta-i semnalul lui catre tine ca nu-i mai place lapticul, daca n-are febra, nu-i apatic, singura schimbare-i asta cu refuzul hranei, eu zic sa vb cu medicul si sa schimbi formula sau adaugi alt supliment

N-are febra, si nu-i deloc apatic, dimpotriva e foarte activ, vesel si fortos, dar nici nu plange de foame

Mergi la inceput

Rox, eu banuiesc ca nu e nimic. Doamne fereste sa ma insel. Dar n-are niciun semn ca n-ar fi Ok. Totusi, stii cum e, tot te ingrijorezi. Pediatra stie cum mananca, stie ce greutate are si nu m-a pus sa-i fac investigatii. Doar sa-i supraveghez greutatea. Ce prostie!

Mergi la inceput

diwana al meu n-a fost constipat niciodata, e hranit exclusiv cu humana . pana la cereale facea kk dimineata si seara, acum mai face o data si in timpul zilei, deci cerealele pe el nu-l constipa, din contra.I-am dat Nestle cu orez si morcov, dr. zicea ca recomanda cereale tot humana, dar reactioneaza bine si la astea, cand termin cutia poate-i iau humana.

Roxana, de ce n-ai cerut si alocatia pt. Andreiul meu ? ca io n-am avut timp sa merg dupa ea...

Mergi la inceput