Job pentru dragii de ei

Job pentru dragii de ei | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati cu o idee: m-am gandit (nu ma intrebati de ce si cum) ca Ioana ar putea lucra ceva. Pentru a avea mai multi bani decat capata de la mine, pentru a-si cumpara o haina mai scumpa decat pot eu sa-i ofer...ma rog, pentru orice.
Are 14 ani si ma gandesc ca o mai abat de la gandurile ei, se mai schimba putin, ca nu mai stiu ce sa inventez ca sa ne intelegem mai bine. Evident, am intrebat-o si e incantata de idee.
Ce ar putea ea sa faca? Pe cine ar putea ea sa ajute (de ex. in we, iar in vacante mai mult)? Am fost sfatuit sa-i gasesc un job, dar nu la cunostiinte; nici bani nu ar trebui sa-i dea, adica i-as da eu sa-i plateasca salariul, fara sa stie, numai sa o vad ca face ceva pentru ea.
Ce ziceti? Nu are nimeni nevoie de ucenic?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Aici la 14 ani copii isi cistiga un ban de buzunar, ca baby- sitter.
Daca ii plac copii de ce nu ?

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La babysitting m-am gandit si eu mai ales ca are experienta cu Ana cea mica, nu?
Sau sa ajute un copil mai mic la lectii, sau la obiectul ei preferat.
Si ar mai putea ajuta o batranica de treaba, de exemplu sa mearga impreuna la plimbare, sa-i faca unele mici cumparaturi.
Pe aici am vazut copii care, saptamanal, pun diverse reclame in cutiile postale, poate sa faca si asta intr-un cartier apropiat, daca se practica asa ceva.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

rufus te stiu baiat de treaba , daca ma gandesc bine...poate am nevoie de un 'baysitter' 2h pe saptamana, sa facem ceva impreuna... sigur i-ar placea intr-un atelier de croitorie, sa invete sa faca chestii..nu stiu..ma gandesc..poate daca ar veni la mine am face impreuna un fel de cursuri de croitorie, mai intai pt ala micu'...apoi pt ea..nu stiu..am zeci de idei care-mi zburda prin cap..ma vad pe mine la varsta ei..pfiu..ma duc sa-mi pun gandurile in ordine si revin...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, babysitter e o varianta, nu ma gandisem. Se pricepe, normal, ca o cam exploatam cu Ana. Daca aveti nevoie...
Diana, dar de ce te-ai gandit la croitorie? Aici ai nimerit-o, toata ziua croieste rochii la papusi, cica-i place design-ul vestimentar...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Da' "jurnalismul" cultural nu o tenteaza? Cum stam cu Limba Romana?
Ma gandeam mai deunazi ca as avea nevoie de niste materiale sincere (critice, daca e cazul) scrise de un copil. Recenzie de carte, de exemplu... Da' unde gasesc eu un copil care sa citeasca si sa comenteze? Si ar trebui sa faca si "munca de teren" - o lasi? Adica sa faca in fiecare saptamana un drum la un muzeu, la o piesa de teatru pentru copii, la opera sau la un targ de carte, intr-un parc bucurestean si sa scrie un articol de o pagina sau doua despre asta... asa cum vede ea lucrurile. (Chiar si "este plicticooos sa mergi la muzeul X")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite la asta nu m-am gandit. Am s-o intreb pe Ioana daca ar fi interesata dar mi-e imposibil sa prevad un raspuns. Ea este interesata la nebunie sa castige bani sa faca ceva care sa-i aduca banii ei. Inca nu am gasit o solutie dar recunosc faptul ca sunt si eu extrem de ocupat. Adica nu prea mai am timp liber. Dar ma gandesc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Diana, dar de ce te-ai gandit la croitorie? Aici ai nimerit-o, toata ziua croieste rochii la papusi, cica-i place design-ul vestimentar...

Si fetita mea , care in vara va implini 14 ani, este pasionata de croitorie, de vestimentatie, de a crea, are idei, ma roaga sa-i montez masina de cusut si eu niciodata nu gasesc timp... :(. Isi face posete, imbracaminte pentru papusi si acum vrea sa-si faca si imbracaminte. Trebuie sa o invat sa coasa la masina de cusut, ea abia asteapta, eu... nu gasesc timp. :). Face tot felul de schite, desi nu are foarte mare talent la desen. Vrea sa se pregateasca cu profesoara de desen sa dea la Tonitza, la design, numai sa ajunga acolo. Pentru design vestimentar, acolo trebuie sa ai chiar foarte mare talent la desen?...

Acum o luna a vrut sa invete sa tricoteze, am fost prezenta, i-am dat lectii, dar nu i-au placut. Deci cu tricotatul, deocamdata, facem pauza...

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by Adrianaa

quote:

Si fetita mea , care in vara va implini 14 ani, este pasionata de croitorie, de vestimentatie, de a crea, are idei, ma roaga sa-i montez masina de cusut si eu niciodata nu gasesc timp... :(. Isi face posete, imbracaminte pentru papusi si acum vrea sa-si faca si imbracaminte. Trebuie sa o invat sa coasa la masina de cusut, ea abia asteapta, eu... nu gasesc timp. :). Face tot felul de schite, desi nu are foarte mare talent la desen. Vrea sa se pregateasca cu profesoara de desen sa dea la Tonitza, la design, numai sa ajunga acolo. Pentru design vestimentar, acolo trebuie sa ai chiar foarte mare talent la desen?...

Acum o luna a vrut sa invete sa tricoteze, am fost prezenta, i-am dat lectii, dar nu i-au placut. Deci cu tricotatul, deocamdata, facem pauza...

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Adriana daca micuta nu prea are talent la desen,isi poate lua un desenator,nu stiu daca am zis bine...un exemplu sunt eu....nu am talent la desen neam dar am lucrat ca designer de interior pe proiectele altora,eu doar imi foloseam imaginatia,explicam,totul fara schite.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

ei..povestea e lunga..mama are un atelier de croitorie si stiu cum misuna fetele de toate varstele pe langa ea . de la cele de 5-6 ani care vor sa faca rochite pt papusi din resturile de material pana la adolescente care vin de drag, sa faca un tiv..sa prinda o pietricica...apoi mama le ajuta sa isi faca singure (chipurile...) ceva...plus ca mie mi-a prins extrem de bine statul pe langa ea. pe langa faptul ca pot scoate oricand bani frumosi din asta, a fost ceva f util pt increderea mea, pt respectul fata de mine..normal ca toti ma admirau si ma priveau 'cumva' cand vedeau ca am nu-stiu-ce haina beton care mai era facuta si de mine

din pacate mama nu e in bucuresti, atelierul ei e in slatina. dar, daca totul merge bine...sper...intr-un an doi... as vrea sa o aduc si pe ea aici..dar cand am auzit de fata ta...exact la mine m-am gandit..cat de mult mi-a placut..cat de bine mi-a prins...si nu a fost nimic fortat, totul a venit lin..lin..lin...

pe de alta parte as vrea si eu ca incet-incet sa ma apuc sa fac ceva. si pana una-alta, hainute pt d ar fi un bun inceput...sau, de ce nu...sa facem impreuna...dar inca e destul de neclar in capul meu. stiu sigur ca pt ea ar fi o solutie nemaipomenita. cat te stiu pe tine de pe forum..pt mine e arhisuficient. sunt sigura ca fata ta e cel putin asa cum mi-o imaginez (apropo, sa nu uit sa bag un ochi la poze ) nu stiu..daca iti surade ideea..da-mi tema de gandire

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu caut cu ardoare adolescente capabile sa stea 2-3 ore cu fiica-mea in week-end. Stau insa departe, la capatul Militariului. Ar trebui sa o aduci cu masina ca eu nu am. Ce zici?

Mergi la inceput