Job pentru dragii de ei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ieri i-am spus de ideea voastra de a avea grija de un bebe si n-a zis nu, doar se gandeste daca o sa faca fata. Am linistit-o, nu e alceva decat pentru Ana, depinde doar de ea. Pe Ana am lasat-o cu fetele (chiar si cu Teodora) de la cateva luni, e drept, cu sora mea in apartamentul de jos, la inceput, apoi singure cuc. Mancat, schimbat, spalat, jucat...Uneori le-am recompensat, desi e normal sa aiba grija de sora lor, ma simteam prost ca eu stau la carciuma, iar ele sunt la "munca".
Am mai intrebat-o daca considera o rusine sa munceasca, daca nu o sa rada copiii la scoala de ea ca e saraca si trebuie sa lucreze; mi-a spus ca o sa fie prima din gasca ei care face asa ceva si nu-i problema. Nu sunt chiar sigur de asta.
Apoi i-am spus ca un om care-si lasa copilul cu ea are mare incredere, atat pentru copil, cat si pentru casa; tocmai de aceea se prefera o recomandare, in loc de agentie. Ca increderea se capata, chiar daca uneori ne este acordata in avans si asa va avea un nume, oriunde, dupa cum si-l face singura.
Astazi o sa-i spun de ideea Buburuzei. Ioana a trecut de faza pe scoala la Olimpiada de romana, urmeaza sa mearga la faza pe...nu stiu ce. Citeste de la 6 ani. Cat timp a stat singura cu mine (adica mai mult singura, ca eu eram la servici), a citit o biblioteca intreaga de povesti. Citeste si acum, insa activitatile s-au mai diversificat si timpul de lectura s-a redus. Are insa in permanenta o carte langa pat si, ce ma bucur, s-a molipsit si Teodora. Imaginea lor, in acelasi pat, la una sau alta in camera, fiecare cu cartea ei, face parte din favoritele mele.
Desi nu sunt foarte multumit (e si cam greu...), as zice ca e bunicica in domeniu; insa este o parere de parinte, care mai vine si prin comparatie cu alti copii, deci nu stiu adevarul-adevarat. Rezultatele se vad insa, de ex. Teodora, care este clar prietena cu matematica si mai putin cu umanul, a trecut si ea de faza pe scoala la Olimpiada de romana. Culmea, a facut o varza la cea de mate...
Revin...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
Astazi o sa-i spun de ideea Buburuzei.

Nu-i doar o idee. Este o oferta cat se poate de serioasa! Caut de ceva timp pe cineva potrivit pentru job-ul asta... doar ca eu "ma invart" printre copii mai mititei (buburuzu meu are doar 5 ani, si gasca lui tot cam pe-acolo) Astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Buburuza, daca Ioana nu este interesata de propunere, am eu un adolescent (15 ani) care ar fi interesat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucar spune:

Si eu m-am gandit ca baiatul meu ar putea sa aiba un mic job. Face 17 ani in vara si este pasionat de calculator, bineinteles, si toata ziua deseneaza oameni (mai ales din ashtia, pentru benzi desenate sau personaje fioroase din jocurile pe calculator). Din pacate nu suntem din Bucuresti, dar poate fi o colaborare sau orice activitate care sa-i puna mintea in miscare.Ma gandeam sa-l dau la cursuri de grafica pe calculator, dar nu stiu daca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Rufus, daca ii e jena sa aibe job(ca rad copiii de ea) de ce sa nu faca un voluntariat undeva?Sotul meu s-a oferit voluntar la o scoala speciala pt copii cu retard mintal la varsta de 11 ani si a facut-o 5 ani.A spus ca a fost o adevarata experienta de viata.
La fel am vrea sa facem si cu Aidan cand va fi mai mare si daca e de acord.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu am facut voluntariat (si inca mai fac).
E o experienta frumoasa, chiar daca nu are nici un castig material de acolo, o sa-i prinda bine si o sa o ajute sa ia anumite decizii .
Eu de exemplu, asa m-am convins ca nu o sa lucrez in veci in invatamant .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput