*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Imi citeam acum mesajul - se intelege ca nu mi-ar fi placut albastru Nu mai aveau albastru, aveau unul dragut expus cu bleu si galben paille, dar nu il dadeau jos... In rest combinatii d'astea aiuristice de rosu cu gri deschis (frumoasa, dupa parerea mea, dar sigur m-ar fi intrebat toata lumea "e fetita?" si urasc chestia asta!) , roz cu negru... Asta e galben cu negru/gri inchis... Arata binisor, zic eu.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Uite ca tocmai vorbeam de sughit... Conrad acum doarme si sughita... Nu s-a mai trezit... Hihihi!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

binea ai revenit lala D, cred ca puiutul tau va fi un mare schior si unmare iubitor de zpada

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

binea ai revenit lala D, cred ca puiutul tau va fi un mare schior si unmare iubitor de zpada

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Multumesc, bine v-am regasit !

Iti dai seama ca la 2 ani va fi pus pe ski-uri
Cu Bogdan am incercat de la 2 ani jumatate.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Bine-ai revenit Lala_D!

Jos palaria, c-ai avut curaj sa pleci cu bb de 1 luna la munte.
Eu am fost in parc sambata trecuta, 2h si ma gandeam ca dak incepe sa planga trezeste toti bb-ii din parc pana o linistesc eu.
Norocul meu ca a fost cuminte.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Ooof, iar m-am exprimat aiurea. Deci, alina, mi-ar fi placut albastru si mie, dar nu am gasit decat niste combinatii aiurea. Asa, ca sa nu te simti jignita

Mai, nemary nu raspunde... O dormi? A vorbit cineva cu ea azi??

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Laura_Dimitris

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ooof, iar m-am exprimat aiurea. Deci, alina, mi-ar fi placut albastru si mie, dar nu am gasit decat niste combinatii aiurea. Asa, ca sa nu te simti jignita

Mai, nemary nu raspunde... O dormi? A vorbit cineva cu ea azi??

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Hia mai Mitsu..cum sa ma simt jignita..e ..pai eu vroiam sa fie monocolor albastru inchis..dar nu am gasit...as fi vrut asa ca sa tina la jegul asta de bucuresti...important e sa fie usor de folosit..al meu e belu cu negru (de fapt nu e negru e un albastru foarte inchis)...

Cat despre Mary..nu am vb cu ea...o sa ii trim un sms daca zici ca nu raspunde...

Noi azi am fot zombie..azi noapte de la ora 3 pitik nu a mai dormit..de fapt s-a chinuit sa adoarma..m-a chinuit pe mine ...dar ..am reusit decat o mare chinuiala..adormea..se trezea in plans..iar adormea.,..si tot asa.pana la ora 11 ziua..apoi a venit tati acasa si a luat-o in brate si m-am culacta si eu..m-am trezit la 15..dar zici ca mi-a dat cineva cu o bata in cap..asa ma siomt..am somnul dereglat complet...treaba prin casa nu am mai facut...zici ca sunt zuza nebuna...oare cand o sa inteleaga pitik mea ca ziua e pt stat treaza si noaptea pentru dormit...

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzici capitol nou aici
yupyy primul capitol facut de mine sper ca nu am gresit nimik

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Super tari pozele! mare curaj ai avut sa duci copilul la munte, dar se pare ca i-a priit de minune!

quote:
Originally posted by Lala_D

Am revenit din mini vacanta la munte !
A fost superb, bebe s-a comportat exemplar, a mancat si a dormit de-a rupt. A avut program de partie in fiecare zi minim 2 ore si jumatate cat a skiat puiul mare . I-am gasit loc de dormit in porbagajul masinii, la geamul de la haion , a fost mascota partiei . Am urcat cu el pana sus cu gondola si ne-am bronzat in varful muntelui. Am pus poze cu aventurile noastre la semnatura.
Abia astept vacanta de la mare.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput