*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roxana, daaaaaa! Patim asa tot timpul. La noi urletele dupa masa dureaza intre 1/2 h si 1 h! Sau, cateodata, se transforma direct in urlete de foame. Cu alte cuvinte, plange aproape non-stop cele 3 h dintre mese

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Laura D bine ai revent traiasca, sa creasca mare si cuminte, si la multi ani tie sa fii sanatoasa alaturi de cfamilie, pupici

Gina, imi pare rau pentru acelel pietre, iti doresc multa sanantate si ai grija de tine

Miri la mai multe luni si ani lui sasha, care e mai mare cu o zi decat Yasmin

In legatura cu KK, si a mea bubulina faace la fel cu graunte chestii gelatinoase, si face mai mereu, cate o data trebui neaparat spalata la curinos , si sincer eu chiar o cam spal la chiuveta de mai multe ori pe zi, nu noaptea, ca se simte super dupa ce o spal si o las cu pasarica la aer sa se joace.

Cu lapticul si eu am citit ca nu exista lapte prost, fiecare mama are ce trebuie pentru puiut, eu zic mai bine sa va mulgeti, si in caz de ceva le dati laptic muls, sa nu se obisnuiaca cu gustul celui praf, si vedeti sa nu se obisnuiasca de fapt cu bibeeronul care e mai mura in gura decat tzitzi

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Venera, parca ati fii cu noi in camera, asa de "la tinta" graiesti.

Si dupa asta, urmeaza cel putin 30' de sughitz.

O fi din cauza laptelui praf?! Si eu speram ca, dak mai creste (maine face 2 luni) renunta la "concertele " intre mese; nici gand!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari noilor mamici, refacere rapida si bun venit puiutilor !!! Bravo Laura, Adriana, Matgravidut. Emilia, Raluca !!!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

La multi ani Laura !!! Multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Am revenit din mini vacanta la munte !
A fost superb, bebe s-a comportat exemplar, a mancat si a dormit de-a rupt. A avut program de partie in fiecare zi minim 2 ore si jumatate cat a skiat puiul mare . I-am gasit loc de dormit in porbagajul masinii, la geamul de la haion , a fost mascota partiei . Am urcat cu el pana sus cu gondola si ne-am bronzat in varful muntelui. Am pus poze cu aventurile noastre la semnatura.
Abia astept vacanta de la mare.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roxana
Da, da! Uitasem de sughituri! Pe bune, deci cat sughita copilu' asta, io n-am mai vazut in viata mea! De cel putin 3-4 ori pe zi! Da sa stii ca eu am pus pe seama formei de reflux gastro-bla bla pe care il poseda. Deci vreau sa zic ca aproape de cate ori il pun pe spate perfect intins (de ex. cand il schimb) si daca ii mai ridic si picioarele in sus sa-l sterg (la kk, noroc ca nu face decat 1 data/zi ), sughite! Asta pt. ca vine lapticul inapoi pe esofag....
Mno, ne asemanam rau, vad ca...

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Salut toate mamicile si inca burticile.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebeii!

Noi abia azi am sosit acasa. Bebe Matei e un frumos si un cuminte. O sa pun si poze zilele astea. Eu in noaptea de dinainte de programarea la cezariana am avut niste contractii puternice care in final s-au dovedit foarte periculoase pentru ca dr ne-a zis ca daca mai intazia doua ore cu operatia se producea ruptura uterina, hemoragie interna, etc. De aia m-a tinut pana azi sub supraveghere. Acum sunt bine, recuperarea e ok. La spital conditiile au fost super ok, am stat la rezerva de doua paturi si a fost f bine, liniste si nebalamuc. Asistentele ok si la lauze si la copii, nu am dat nici un fel de spaga. Am dat doar la dr, la anestezista si la moase.

Sa ne organizam un pic in formula de 5 si revenim.

Maria si Ioana 6 ani pe 1 februarie
Matei nascut pe 4 februarie
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Angelique, am vazut si eu pozele! Si am intrat acolo sa dau si eu "comanda" de unu wrap! Ce bine ca nu trebuie sa ma chinui eu sa fac rost de esarfa d'aia... Chiar ma intrebam daca la noi nu se gaseste "de-a gata"! Horray!!! Multumim muuult de tot!

Ne-am luat si noi carut in sfarsiiit!!! Cand se trezeste baby o sa il iau la un shopping mic prin Cora, ca de mult nu am mai calcat pe acolo (de azi de dimineata, cand am fost sa iau carutul..) si nu mai am de nici unele, I'm starviiing!!! alina, voi cand faceti plimbarica?? Poate maine ne vedem si dam o tura intr-un parc, ceva, sau la o pizza , ca doar e sambata, ce mama ma-sii! Merci de pont, l-am luat si eu tot p'ala de la PP, nu am luat albastru, am scotocit ceva pana am dat de unul mai rezonabil (la culoare ma refer) si am gasit unul galbeeeen ca para! O sa il cheme "Furia Galbena", arata ca un tractor! Hihihi!

Vorbind de sughit, Conrad o pateste o data la cateva zile, alteori si de doua ori pe zi. Cel mai grav e ca il apuca in somn si se sperie si se trezeste plangand, micutul...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Venera,

Nu stiu dak si la noi o fi beleau aia, dar incepe si sughite si din somn; bineinteles, ca adio somn - face ochii cat cepele si sughite asa, ca "tzaranul ala de la camp" (sper sa nu ofensez pe cineva).

Dar sunt ai nostrii, sa ne traisca ca suntem mandre de ei, este?!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput