*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Va pup fetelor! Iar am cam lipsit de pe-aici, recunoasc, dar am avut atata treaba de nu mi-am vazut capul... Ieri si azi dimineata am muncit ca disperata prin casa sa mai aranjez ce mai trebuie inainte sa nasc... Si acum m-am pricopsit cu o durere de spate de nu mai pot, pur si simplu ma termina... Numai cand stau intinsa in pat ma mai lasa...

Tinna 38s+6z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

Laura D bine ai revenit acasa!!! Sa ne arati poze cu micuta ta Eleni!
Si bineinteles, LA MULTI ANI si sa fii foarte fericita langa copilasii tai!

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

Felicitari mamacapra pentru clopotzelul tau Matei!!!

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

Gratiela am vazut si eu pozele cu Tudorash!!! Doamne ce scump e, e un baietel tare dulce!!! Sa ne pui mai multe poze!

...si am impresia ca am uitat sa iti zic Bine ai revenit acasa!!!

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

Fetelor daca vreti sa alaptati cat mai mult la san TREBUIE SA RENUNTATI la suplimentul de lapte praf...
Nu exista lapte de mama care sa nu fie bun pentru copilul sau... Dar daca introduceti supliment automat scade productia de laptic, si normal ca bb nu se mai satura de la san... Plus ca ii place mult mai mult biberonul, ca acolo nu prea tb sa munceasca ca sa suga... Si asa ajunge sa foloseasca sanul doar ca suzeta... E un cerc vicios, care se termina relativ rapid cu pierderea laptelui de catre mamica...
Bebe mic nu plange numai de foame...dar mamicile cand isi vad puii plangand si sugandu-si pumniisorii asta cred... Dupa ce ii dau lapte praf si el doarme mai multe ore, ajung la concluzia ca de foame plangea... Dar de fapt nu e neaparat asa, dar laptele praf e satios si se digera mult mai greu... Pe cand laptele de mama se digera mai repede si de-aia puiul trebuie alaptat mai des...
Ma rog, lucrurile aste au mai fost spuse pe-aici, dar eu le-am mai scris o data cu riscul de a ma repeta, poate resusesc sa fiu cumva de ajutor...
,

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Tocmai de asta imi e si mie teama...Daca il iau in brate nu mai plange...de unde sa stiu daca e vb numai de companie?

quote:
Originally posted by anca.b

godzila, si eu ii dau mai des de 2 ore, insa pe cit pot nu ii dau mai des de o ora, o ora si jumatate, pt ca imi regurgiteaza tot - de fapt nu e flamind si vrea doar sa-l tin in brate...m-am prins de chestia asta dupa ce mi-a facut in doua zile episoade de regurgitat si vomat de m-am speriat si am sunat doctorul.

quote:
Originally posted by godzila

Fetelor care alaptati, voi le dati bbilor sa pape mai devreme de 2 h?
Cat despre semnele prevestitoare foamei...ca de ex suptul degetelor etc, va pot spune ca asta e reflex...bble meu face asa tot timpul cat e treaz si cauta tzatzica intr-una, mai ales cand il doare burtik.
Noi ne-am ales cu o frumusete de eritem fesier...pe care o tratam cu funduletzul gol..., multe scutece de schimbat si crema nivea cu zinc.

Sa intzeleg ca nu e bine sa mananci fructe si legume crude? Pai atunci de unde mai iei vitamine?

Spunea cineva de metoda plansului controlat...care a functionat f. bine la primul bb. Aveti idee de la ce varsta se poate aplica?

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabrittza

buna fetelor.tocmai am venit si eu de la control.daria nu vrea sa iasa si pace!col moale,deschis,bazinul a zis ca e ok,bebe a mai crescut un pic dar eu nu mai iau in seama ecografiile deloc!
si luni s-ar putea sa nastem!nu stiu daca sa ma bucur sau nu?

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 3 zile?

Gabrittza, sa ne anunti si pe noi cand sa incepem galeria pentru tine! Stiu cum te simti, ca si eu tot cam asa simt... am o nerabdare in mine care nu imi da pace...

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bdiana

Buna! La 13.05 a implinit bebe o saptamana...nu ma intrebati cum a trecut...apropo, am pus poze pe adresa comuna,sper sa va placa.Bebe e cuminte, eu am inceput sa ma refac dar avem si unele pb:
1}lohiile..de 2 zile sunt iar rosii-visinii, ca dupa operatie
iar dr mi-a recomandat PT 3 LUNI detralex....dar pe prospect spune ca NU SE ADM IN TP ALAPTARII
2}nu reusesc sa _i scot aerul....si fie regurgiteaza fie sughite .....se carceste...mi se rupe sufletul
3}innebunesc fara fructe....in timpul sarcinii mancam 3 portocale pe zi...plus un alt fruct{mar,para}
CE SA MA FAC????????????????????????????????????????????????????????
Diana,de Alexandru Cristian

Diana bine ai revenit acasa cu puiul tau!!! E tare grea perioada de adaptare la noua viata, dar o sa vezi ca pana la urma totul o sa intre in normal...

Lohiile pot sa tina si cateva saptamani...
Ca sa ii scoti aerul lui bb trebuie sa il tii ridicat sus pe umarul tau si sa te plimbi cu el prin casa (poate sa dureze ceva pana face "bac")...
Fructe poti sa mananci, dar sa nu exagerezi... Mai bine fa-ti un compot...

,

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI LAURA_D, SA FII SANATOASA SI TU SI BUBULINA TA!

Scuze, am intrat mai devreme si am uitat de felicitari

Am mai descoperit o pb: dupa ce mananca, mai ales acum de cand cu operatiunea "adunarea in pamapers", bubulina mea incepe sa planga si racneste cam o jumate de ora non-stop.

Aveti idee ce se intampla? E ceva la stomac, dar ce?!
Patiti si voi asta?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Fetelor ma duc sa mai stau intinsa in pat, ca NU mai pot de durere de spate...
Revin mai tarziu...
Va pup,

AMR 8 zile ???

Mergi la inceput