Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mi-am activat si eu in sfarsit PM!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut fetele ! Dupa ce v-am citit sunt complect in ceata. OOOFFFFF. Nu stiu ce sa fac.... azi avem programare la Sanador pentru eco si TT. Nu as mai face TT, ca cine stie ce rezultate o sa primesc !!!!!!
Dar cel mai bine cred ca e sa vb cu dna dr. O sa vad .... dar decat sa stau stresata toata sarcina mai bine nu-l mai fac. Astazi avem 18 saptamani si o burtica foarte mare. Eu cred ca ma incadrez la categoria obeze, dar nu-mi pasa....ma simt foarte bine, singura problema e durerea de spate.
Am avut o tuse seaca acum cateva zile dar m-am tratat cu sirop de ridiche neagra si a trecut imediat. Am vaut pozele ...pe picasa....sunteti superbe toate , ir copilasii vostri nu mai zic....ingerasi. Va pup si va scriu maine ce am facut.

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna burtici!

Anka eu cred ca este vorba de o greseala, ai sa vezi ca totul va fi bine. Asa este, ai dreptate, de ce sa cheltuiesti niste bani aiurea....stiu stai cu o grija in suflet...Sa dea DD sa vi cu vesti bune! Suntem alaturi de tine!

Kity sa fii sanatoasa , iubita si fericita alaturi de cei dragi!

Didi81 felicitari pentru , sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Cristina 26 felicitari pentru , sa va bucurati de el si sa fie sanatos!

Anaxena si eu am aceeasi parere....retii apa! Nu ai putea sa te ingrasi fara mancare in exces!

O zi buna si !

Flory mami de Alex si 19+

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

JJovana,eco poti face.la cine ai programare?oricum,iti tin pumnii,sa fie totul ok.cat despre tt,daca nu te incadrezi in grupa de risc,mai bine nu l mai face...

MADA,ai un sot tare atent..sa l stapanesti sanatoasa!

am observat ca mikikris si ada s nu mai scriu aici,ci doar la subiectul//mamici care asteapta al doilea copil//.la fel si maghhyc,care scrie la subiectul cu dr tutunaru..
imi pare rau,pt ca de la fiecare avem ceva de invatat..

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gata, am inscris cupilul la scoala . Insa mai trebuie sa aduc aviz de la medicul de familie pe care sa scrie "Apt pentru scoala", pe care sper sa il iau maine si sa il duc luni sau marti.

Acum fug la treaba.

pup you all,

Caprioara18+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Jjovana bafta maine si medic si la eco si speram sa nu ai pb cu rezultatele.
Mona ms. Am vazut si eu ca sunt multe fete care scriu pe la alte subiecte, unele mai citesc dar nu mai scriu. Pacat.
Caprioara felicitari. Spor la treaba.
Mai eu am azi un somn in mine creca as dormi toata ziua. Incepe sa ma doara maxilarul de la atata cascat.
Creca cand pun fata la nani ma pun si eu oricat de putin ar dormi ca adorm cu nasul in tastatura, evit sa ma intind pe canapea ca mai mult ma chinui.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Burtici, ce faceti?! nimic nimic, toata lumea doarme sau are treaba, si eu care ma grabeam sa termin interviul ca sa vad ce ati mai scris

Lori20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau gravidutzelor
Kity la multi ani,multa sanatate, iubire , sa ai un bebelus sanatos si mancacios.
Tecki nu este de la apendicita, ma doare in spate muschiul sau ma dor oasele, nu imi dau seama. Ma simt de p#259;arca as fi imbatranit cu nu stiu cati ani si nu mai pot sa fac nici o miscare fara durere.
Mada si celelalte fete va multumesc pentru raspunsuri, azi merg la eco si o sa-i spun si medicului, sper sa aflu sexul copilului.
Azi dimineata am visat ca se nascuse copilasul meu dar eram total iresponsabila, uitam de el si ii dadeam foarte rar sa manance,saracutul era atat de infometat, imediat se linistea cand ii dadeam piept, nu stiam sa-l tin in brate,uitasem sa-i cumpar caciulite, si il tineam cu capul gol, saracul copil.

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

vio, m-ai distrat cu visul. Si eu am avut acelasi vis: uitam sa-i dau sa manance si el era de cuminte .... ca de aia il uitam. Cu toate astea insa, ca in poveste, crestea :).

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Dara eu luni am facut cioba de burta, cartofi prajiti cu cabanos prajit si salata de cruditati, marti am facut clatite umplute cu ciuperci la cuptor, ieri am facut ciorba de vita si am bagat la cuptor carne cu cartofi, si am facut salata de cruditati, azi ma gandesc sa fac un papricas. Ti-am scris ce am facut eu saptamana asta poate iti dau vreo idee, daca ai nevoie de vre-o reteta imi spui si ti-o dau.

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput