Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Da, e cam multa liniste pe forum. Cand sunt si eu logata asa se intampla. Cand nu, se scriu pagini intregi.
Gogosica mea misca si azi draga de ea, cred ca ar trebui sa ma obisnuiesc de acum cu senzatiile astea ciudate.

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor am si eu o mare problema!!!!
Locul de munca unde sunt angajata va da faliment peste o luna si eu fiind gravida nu stiu ce drepturi as avea,pot intra in somaj?Cine imi va mai plati concediul prenatal?Patroana actualului loc de munca mai are o afacere si ma gandeam daca are vreo obligatie prin lege sa-mi mute cartea de munca acolo,eu fiind gravida?Daca ma poate ajuta vreuna din voi v-as fi recunoscatoare!Nu as vrea sa pierd indemnizatia pt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Tecki naspa situatie, nu stiu ce spune legea in acest caz, dar daca legea nu o poate obliga sa iti mute cartea de munca la cealalta afacere, si nici ea nu vrea, vb cu ea si platesteti tu pt ati merge cartea de munca pana nasti, nu poti sa pierzi banii pt concediul de maternitate. Sper sa stie celelalte fete ce se poate face in situatia asta.

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Violeta m tm visul tau a fost fain pe langa al meu. Eu am avut un cosmar in care aveam un copil exact cum era papusa Chucky, ne era frica de el si mie si sotului si complotam sa-l distrugem. Ca sa va dati seama ce prostii poate sa scorneasca bietul meu neuron!!!!!!!!!!!!!!

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Off in sfarsit apuc sa scriu si io. Sa va zic cum a fost aseara la deschiderea cursului de mamici. Ne-a spus cam ce-o sa contina cursu: informatii diverse cu DVDuri, psihologia mamei, psihologia cuplului, metode de integrare a nou-nascutului in familie, notiuni de pediatrie, tehnici de respiratie si gimnastica speciala. Azi avem primul curs. La unele sedinte pot participa si taticii iar la sfarsit primim diplome. Ultima sedinta ne plimba prin clinica sa vedem sectiile si dotarile.
Tecky nasol cu jobu. Din cate am inteles io nu poti fi data afara decat in caz de faliment ceea ce nu e prea incurajator. Dar vorbeste cu sefa si poate te transfera la cealalta firma. Nu stiu daca are vreo obligatie daca mai are si alte firme. Cel mai bine ar fi sa discuti cu un jurist sau un contabil.
Violeta asta spuneam si io, ca am niste dureri de solduri noaptea de ma apuca gemutu. Cik se dilata oasele bazinului. N-ar fi exclus nici sa-ti pape bb cam mult din resursele de calciu.
Oanasm ce-i cu tine, pe unde umbli?

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Doamne Tecky, groaznica situatie. Iti tin pumnii sa fie bine pana la urma. O ideea poate ar fi sa intri in concediu medical, pana poti intra in prenatal.

Vio, m-ai dat pe spate cu cate mancare faci. Ai toata admiratia mea. Eu gatesc decat duminica, in general o ciorba (slaba, cu putine calorii :)) care ne tine pana marti. In rest salatele sunt baza.

Voi ati observat ca sunt cu 60% mai multe fete decat baiati la odiseee??? Abia astept sa vad la cine creste puta :), ca statistic la nastere se nasc 50%, 50%.

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vicky e tot una daca intra sau nu in concediu. Daca firma da faliment nu-i poate obliga nimeni sa-i plateasca concediu atata timp cat ei nu mai produc. Tecky eu zic sa-ti gasesti sa te muti undeva cat mai repede, macar fictiv ca sa nu ramai descoperita. A si daca iti inchei contractul la firma asta sa zicem in data de 15 feb, pe 16 feb sa ai contract in alta parte pt ca daca ai chiar si numai o zi descoperita nu mai primesti indemnizatia. Stiu asta pt ca astia nu-ti dau banii nici daca ai o zi fara plata. Asa ca mare grija ce faci.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Tecky imi pare rau sa aud asta, ce pot eu sa-ti spun este ca poti intreba tot aici pe forum dar la forumul de probleme legislative, unde raspund persoane avizate, avocati, etc.
Eu am pus chiar zilele trecute o intrebare si deja mi-au si raspuns, il gasesti la "forumuri/generale/probleme legislative".
Eu cred ca vei beneficia de toate indiferent daca intra sau nu in faliment, pt ca tu ai cotizat in ult.12 inainte de nastere si in plus nu e vine ta pt ca respectiva firma a intrat in faliment.
Pentru linistea ta eu zic sa postezi acolo o intrebare.
Multa bafta!

Lori20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna fetelor,eu va citesc zilnic cu drag,dar de scris n-am mai scris pt ca am fost tare suparata ca doua mesaje nu mi-au aparut:(si nu mi-a mai venit sa scriu.Acum am intrat sa o rog pe CRISTINA_26 sa-mi cedeze programrea de pe 15 februarie la Iosup.Eu aveam pe 18 februarie,dar voi pleca in turneu cu teatrul si nu pot merge.Eram tare suparata.Ar fi nemaipomenit daca ai putea sa mi-o cedezi.Va pup pe toate.

Sursula 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by sursula

Buna fetelor,eu va citesc zilnic cu drag,dar de scris n-am mai scris pt ca am fost tare suparata ca doua mesaje nu mi-au aparut:(si nu mi-a mai venit sa scriu.Acum am intrat sa o rog pe CRISTINA_26 sa-mi cedeze programrea de pe 15 februarie la Iosup.Eu aveam pe 18 februarie,dar voi pleca in turneu cu teatrul si nu pot merge.Eram tare suparata.Ar fi nemaipomenit daca ai putea sa mi-o cedezi.Va pup pe toate.

Sursula 12+

Sursula, cu mare placere ... Cred ca acum trebuie sa sun la clinica sa le spun ca vine altcine in locul meu, nu??? Eventual sa imi dai numele tau pe PM..

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput