Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc pentru idei fetelor,violeta esti de apreciat mama.
Eu una nu fac asa mancaruri laborioase,acum am bagat pulpe de puila cuptor si fac un piure si salata verde.
Imi pare rau Tecky de situatia ta,nu stiu exact dar nu cred ca o poti obliga sa te mute la alata firma.
Salut bujo mi se pare foarte interesant ce faci tu la cursuri as vrea si eu dar la bucuresti nu stiu unde se tin si daca se tin.Poate o sa aflu mai multe pe parcurs.
Am obsevat si eu ca sunt multe fetite pe aici,sa vedem pe parcurs ce se mai intampla.

18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua, fetelor!

Multumesc de raspuns, Mariana, e bine de stiut ca se poate masura grosimea uterului in dreptul cicatricei...azi am fost la dr si mi-a facut eco, a zis ca nu e de la uter durerea, cica dor muschii, ca se intind, creste bebe...

Cristina, ti-a spus ce sex are bebe la doar 12 saptamani? ce eco are dr tau?

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dara se fac cursuri si la Bucuresti, stiu ca ne zicea aseara ca la noi sunt mult mai ieftine decat in Buc. Eu am gasit pe net un curs organizat la Filantropia. Uite citeste aici

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Va multumesc mult dragele mele pt raspunsuri.Am inteles ca odata cu inchiderea firmei ma poate baga in somaj timp de un an de zile si pot beneficia si de indemnizatie.O sa mai ma interesez sa fie totul bine intr-un final.

Mergi la inceput

Fetelor, la cate saptamani l-ati simtit pe bebe prima data? ca eu nu mai tin minte de la prima sarcina exact, si nici nu gasesc pe nicaieri ceva despre asta...

Anaxena, superbe pozele tale, de mult nu am mai vazut asa femeie frumoasa...sa nu te deochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Buna ziua, fetelor!

Multumesc de raspuns, Mariana, e bine de stiut ca se poate masura grosimea uterului in dreptul cicatricei...azi am fost la dr si mi-a facut eco, a zis ca nu e de la uter durerea, cica dor muschii, ca se intind, creste bebe...

Cristina, ti-a spus ce sex are bebe la doar 12 saptamani? ce eco are dr tau?

Fiquelle, eco era 3D, numai ca bebe al meu statea cum nu se poate mai bine, cu piciorusele " cracanate" ( scuzati exprimnarea) , astfel incat s-a vazut ca intre picioruse exista " acel ceva".. SI pe mine m-a surprins, dar am vazut cu ochii mei si sotul a vazut...
Felicitari ca l-ai vazut pe bebe la eco...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fiquelle io l-am simtit la 16. cik normal e intre 16 si 24 sapt.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

ah, si dr mea are eco 3d, si azi am fost pe la cabinet, dar mi-a facut un eco normal, 2d, scurt, daca stiam ca se poate vedea sexul in functie de pozitia bebelui...poate incercam sa vad ce-i...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bujo, acum am citit ca te-ai apucat de cursuri prenatale. Unde le faci?? La o clinica privata???? Bafta multa si sa ne povestesti si noua..

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Gata am facut si eu nani cu printesa. Nu am dormit mult si nici nu am apucat sa adorm prea repede m-am tot frasuit si cat ma frasuiam si ma uitam pe pereti mi-a venit si idee de plan pt casa, asta ca sa vedeti ce minte bolnava am, voi va ganditi la carucioare si hranit bebeii si eu la planuri arhitecturale, da decat deloc...
Laura mama ce nu esti mai aproape sa transpui tu in programel ce imi debiteaza mie capatana?
Tecky nasol cu firma. Tinem pumnii sa rezolvi situatia cat mai rapid si cat mai convenabil pt tine.
Mai fetelor visurile astea is normale pe timpul sarcinii si eu visam numai minunatii care de care mai urate sau mai fanteziste pe timpul sarcinii, si acuma visez da nu am timp nici de aia uneori asa ca mai rarut.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput