Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Da, la clinica privata le fac. Tot acolo am sa si nasc. Va las ca ma duc la curs.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Hellooooooooo

Nu am mai apucat nici sa scriu nici sa va citesc de la capitolul anterior , dar vreau sa va spun ca am fost la doctor si am o dulceatza de fetitza

Mada, te rog sa ma treci si pe mine cu caruciorul roz si numele de Miruna. Multumesc

Fetelor, sa nu uitati ca in Romania, la recomandarea medicului, puteti sa aveti program de lucru redus cu 1/4 si sa fiti platite program intreg.

Incerc sa citesc din urma si sa mai intru.

Pupicei tuturor

Ralu
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am incercat sa dorm putin,dar a avut cris grija sa ma trezeasca din 10 in 10 minute,asa ca ma doare capul ingrozitor...si cand m am hotarat sa ma trezesc,a adormit cris...la noapte iar se culca la 2...

TECKY,eu stiu ca iti poti baga somaj...somajul se considera stagiu asimilat de cotizare,deci poti beneficia dupa aceea de indemnizatie..
SURSULA,esti artista?bafta la eco!

am ras de visul violetei...si eu visez f mult,dar nu de acum,ci dintotdeauna...daca ma trezesc de 10 ori pe noapte,de fiecare data mai visez cate ceva..

LORI,tu ce simptome ai avut de ti ai facut analizele astea pt a depista glanda?

mai tarziu ne ducem la ziua de nastere a unei fetite care e de o seama cu cris..sper sa aiba ceva bun pregatit,ca am pofta sa mananc bunatati,,,,

eu sunt f sigura ca bebe al meu va ramane baietel..daca vreti,facem si pariu..

21+cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bujo, bafta!!!
Ralu, felicitari pt caruciorul roz!!!
Mona, la cat mai multe bunataturi!!!
Sursula, astept raspunsul tau...programarea e la ora 16.30

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

M-am intors de la eco, sunt dezamagita ca nu am vazut sexul bebelusului,nu are un eco performant, cred ca nici la 5 luni si ceva nu o sa-mi spuna ce este exact cu aparatul pe care il are, pt ca nu se vede asa bine, o sa merg peste 2 saptamani la alt medic sa fac eco morfologica si sa aflu sexul. In rest bebele este dezvoltat normal, este putin mai mare decat ar trebui sa fie, placenta este de gradul 1, lichidul este destul, numai ca am uterul cam mic, sper sa fie suficient de elastic si sa nu am probleme. Saptamana viitoare merg la triplu test. sper sa iasa bine.

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, tu la ce medic mergi? Ai auzit cumva ceva de Hrubaru de la Bega? Merci mult

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcoca

Vio, tu la ce medic mergi? Ai auzit cumva ceva de Hrubaru de la Bega? Merci mult

_
Vicky 20+

Bebele casei

Vicki eu merg la Miculita, de Hrubaru am auzit ca este un medic bun, numai problema este ca medicul meu si el au acelasi cabinet, numai ca lucreaza in zile diferite, deci au aceeasi aparatura, eco vaginal este fain, este nou, dar 2D nu, este vechi, se vede in ceata. Amandoi sunt medici buni, in caz de complicatii nu mi-ar fi asa frica pe mana lor pt ca sunt foarte buni in operatii, dar nu au investit in aparate din pacate.

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ralu79 felicitari pt fetita! Am trecut la listutza caruciorul si numele.
Cam liniste pe aici pe unde umblati fetelor? Hai in afara de Mona ca ea merge la petrecere.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

toate burticile!
fetelor am fost si eu azi la eco!ura!l-am vazut pe BB cum se misca, are 51mm!colul este ok!dr a zis ca totul este perfect

ceea ce ma nelinisteste este ca tot citesc ce scrieti voi despre eco si-mi dau seama ca ecograful la care merg eu este cam depasit
eu m-am hotarat sa merg sa nasc oricum la medlife, dar am zis sa fac consultatiile in alta parte, dar cred ca deja imi pare rau
cristina 26 felicitari pentru baietel
imi poti spune si mie cat te costa o eco?dar o consultatie?cu cat timp inainte trebuie sa-ti faci programare?cand te-a chemat la urm eco?
daca mi-ai putea raspunde...merci anticipat
si ma gandeam poate ne intalnim la nastere, mai stii?

11s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

a fetelor mie mi-a dat sa iau utrogestan in caz ca incepe sa ma doara prea tare uterul, Mai ia cineva , mi-a spus ca am uterul mic, dar de ce oare mi-a dat utrogestam, o mai fi pericol de avort? nu m-am gandit sa-l intreb pe moment de ce imi mai da utrogestan, voi ce spuneti?

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput