Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anka sa stii ca eu nu am incredere deloc in triplu test facut in tara asta!am auzit de o gramada de erori
stiu 2 cazuri: un caz in care toate analizele au fost perfecte, si BB are sindromul Down, si un alt caz in care riscul de sindrom a fost f mare si mama n-a vrut sa renunte la copil , si desigur BB s-a nascut perfect sanatos
deci traim in romania din pacate!

11s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

violeta eu iau utrogestan, stiu ca in general se da pentru endometru
astazi dupa ce am fost la eco dr mi-a zis sa nu mai iau

11s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

uff, fetelor, eu nu mai apuc nici s citesc nici sa scriu... nu stiu ce fac dar in ultimul timp nu mai am ragaz si ptmine deloc.... A venit tanti asta noua care ma ajuta la curatenie si cu aSTA micu', si dupa ce voi naste, ca mai mult din cauza asta am cautat pe cineva care sa ma ajute si am stat mai mult de ea ca sa ii arat ce si cum, am mai si povestit una alta.... luni si ieri am iesit afata cu Adrian, am facut mancare, bla bla....
Suntem bine, astept rezultatul la TT ca l-am recoltat vineri dar dureaza cam 10 zile ca il trimit la Bucuresti si astept cu nerabdare rezultatul cam pe marti miercuri cred....
Am fost la Sinaia, a fost super numai ca m-am intors de acolo cu un kg mai mult asa ca acum am cam 5-6 kg peste....
Si cu asta micu' nu mai am timp de nimic: invatam sa mjergem, folosim si hamul ca sa nu mai stau aplecata ca ma omoara spatele, cu olita ne-am obisnuit, il pun cand se scoala, dupa masa si face si el pishulica in ea ca il las cam 5-10 minute, timp in ncare ii dau sa migaleasca la un seratr in care am diverse chestii si elm scotoceste pe acolo.... Ne-am inscris si la cresa ca sa fiew inscris, ca vad eu cand l-oi da, nu cred ca la toamna, cred ca mai tarziu totusi....

Legat de sarcina alte noutati nu am decat ca ma simt ok... Incerc sa mai citesc din urma... Va pup!!!!!

16+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

tocmai m-am uitat acum la preturile de medlife si am realizat ca au marit preturile(cu cazare si operatie cam 1000 lei in plus)in conditiile astea nu stiu daca imi mai pot permite... pentru ca mai este si chitul de cel stem 1000euro
nu stiu ce o sa fac

11s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Caprioara bravo pt inscrisul viitorului scolar Matei!

Nati multam! Eu sper sa-ti dea ceva medicul daca ai asa stari de ameteala! Hai ca mai ai doar o saptamana!

Dara pai depinde si ce va place voua sau cat de mult timp vrei sa stai prin bucatarie. Poti face, cum iti recomanda Cris, multe mancarici cu ciuperci, poti face paste de tot felul, cartofi prajiti/piure/copti/la cuptor, tocanitze de legume +/- carne, snitele, mazare, mamaliguta cu branza si smantana, fripturi cu tot felul de garnituri, omlete cu legume/branza/carnaciori etc. Am scris si eu in fuga ce mi-a trecut prin unicul neuron:)

Ce surpriza sa o citesc pe Zoze a mea la odisee aici.:)

Mada handbal am facut si o sa mor iubindu-l!

Marimar, Mada eu apreciez tare mult dedicarea de care sunteti in stare! Eu profesional am facut foarte multe pana acum, astfel incat, momentan, nu-mi pun termene de intors in campul muncii...vreau sa-mi vad Galushca si voi lua decizia cand va veni timpul! Acum tot ce vreau e sa stau cu ea!

Mona nasol cu incalzirea! Au dat drumul? O sa ma odihnesc saptamana viitoare poate, acum nu prea am vreme!

Andreea e mai bine asa, sa te trimita in Ungaria! Daca medicul tau nu are incredere, probabil stie el ce stie!

Jovana ce-ai facut azi pana la urma? Eu zic sa mergi pe mana doctorului tau. Banuiesc ca ai incredere in el, asa ca...Succes!

Vio, Vicky ce vise hazlii!

Off Tecky! Din cate stiu eu, daca dau faliment e cam nasol pt tine! Nu poti incerca sa-i propui sefei sa-ti tina cartea de munca la cealalta firma si tu sa-ti platesti darile? Sau poate ai prieteni cu firme unde ti-ar putea tine cm. Dar fara sa ai intreruperi, nici macar o zi, cum bine te-a sfatuit Bujo! Tin pumnii sa gasesti o solutie..cea mai buna solutie! Vad ca fetele zic ca ar fi ok si in somaj!

Sursula aveai mesajele moderate si probabil asta e motivul! Acum e bine! Tu ce mai faci? Esti actrita?

Madalina felicitari pt bebe sanatos din burtica! Tu fiind la a doua sarcina ai putea sa-l simti mai repede! Cam intre 16-24 parca asa. Dar uite noi avem o colega, pe Mona, care l-a simtit la 13 sapt pe bebe2!

Mada scumpa mea, iti dai seama ca ne-am deschide firma, daca nu ne-ar desparti distanta? Ca si eu asta fac toata ziua..planuri despre ce, cum, unde. Si noi chiar n-o sa ramanem in apartamentul asta, ne luam casa, dar io-s defecta si nu pot altfel!Oricum la cate fete talentate sunt aici, cred ca ai putea capata ajutor, la nevoie!

Ralu suuper! Sa va traiasca fetitza cu funditza! Mai, mai ce avant au luat funditzele!

Violeta stai linistita, nu te mai gandi repede la prostii! O sti el de ce a luat decizia de a-ti da utrogestanul. Probabil pt a ajuta uterul, habar n-am!

Adina chiar ma gandeam la tine azi. Ma bucur ca esti bine!

Huh, am reusit! Cateodata ma gandesc daca nu cumva deranjez cu interventiile mele lungi si plicticoase. Va rog sa-mi spuneti sincer cand si daca va inoportunez,da?

Va pup...sunt prin zona!

p.s. Anka vreo veste?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by dma2007

toate burticile!
fetelor am fost si eu azi la eco!ura!l-am vazut pe BB cum se misca, are 51mm!colul este ok!dr a zis ca totul este perfect

ceea ce ma nelinisteste este ca tot citesc ce scrieti voi despre eco si-mi dau seama ca ecograful la care merg eu este cam depasit
eu m-am hotarat sa merg sa nasc oricum la medlife, dar am zis sa fac consultatiile in alta parte, dar cred ca deja imi pare rau
cristina 26 felicitari pentru baietel
imi poti spune si mie cat te costa o eco?dar o consultatie?cu cat timp inainte trebuie sa-ti faci programare?cand te-a chemat la urm eco?
daca mi-ai putea raspunde...merci anticipat
si ma gandeam poate ne intalnim la nastere, mai stii?

11s+!

Dma, felicitari!!
La medlife, eu imi fac programarea cu vreo 3 saptamani inainte, ca sa fiu sigura; de exemplu la dr Mirela Popa, doctora la care ma duc eu cam asa trebuie facuta programarea ca sa fii sigura ca vei gasi loc . O consultatie costa 75 de lei, o eco 3D transvaginala tot la dumneaei este 90 de lei si una abdominla este 110 lei. Din pacate nu face si eco 4D, mi-a recomdat-o pe Dr Chitescu.
Daca mai ai intrebari, cu mare placere iti raspund!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dma, nu stiam ca au marit ptreturile. Eu stiam ca o nastere normala e in jur de 1000 de euro... Nu am mai intrat de ceva vreme pe site-ul lor. Oricum , prefer sa nasc la privat decat sa fiu umilita in sistemul de stat. Stiu fiindca am patit-o pe propria-mi piele pana acum de cateva ori .

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Sunsmile, multumesc ca te-ai gandit la mine!!!! Nu cred ca plictisesti pe nimeni !!!!!!!!!!
IN ce priveste nasterea, eu am nascut la Polizu, nu m-am simtit deloc umilita in niciun moment, cred ca depinde f mult si de cat de renumit este dr tau.... In fine, eu tot acolo vreau sa nasc si a doua oara!!!! Si sper ca travaliul sa fie si mai scurt si mai usor ca prima data!!!! Oricum am uitat ce dureri am avut la prima nastere!!!! Toate trec, m-a deranjat mai cu seama epiziotomia, toaleta dupa fiecare mers la toaleta cu ceai de pelin si faptul ca nu am stat in fund cam o luna, ca mi-era teama sa stau asa, dar de data asta o sa imi iau colac medicinal de la farmacie, prima data nici nu am stiut ca se gaseste asa ceva.... Trec toate, important e ca bebe sa fie bine, si bineinteles si mamica lor!!!!

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salutare fetele!
Ralu Felicitari pentru fetita!! Superb nume are, asta il vreau si eu daca e fetita!!
Tecky Naspa situatia ta, eu am vb cu mama mea care lucreaza la Resurse Umane si spunea ca ai 2 solutii (si mai cauta ea maine, ca se intereseaza): Sa intri in somaj ca se considera vechime in campul muncii si primesti indemnizatia; sau sa intri in concediu medical, ca ai dreptul la 90 de zile si le plateste statul. Cand s-o disponibilizat la noi in firma asa au facut, au intrat in concediu medical, si nu i-o putut concedia. Bafta si iti mai spun daca mai afla maica-mea ceva!!
Mada ai un sot minunat!! Oare nu poate scrie o carte "Cum sa-ti rasfeti nevasta" si sa i-o trimita cu dedicatie inginerului meu din dotare? Ca el ma iubeste saracu' da' parca ratiunea nu-l lasa sa-si exprime sentimentele.
Mona distractie placuta! Si pofta buna la bunatati!!
Sun vazut pozele pe picasa...hmmm...iti invidiez metabolismul...cred ca e de la sport. Arati tare bine! Ce program ciudat de lucru ai...noaptea sedinte ziua somn? Asa am citit, sau m-a tradat iar neuronul?
Bujo la curs o sa fie si ceva legat de tehnica Lamaze, sau nu v-a spus? Chiar, a folosit-o careva? Functioneaza? Oricum suna interesant, pe DVD ca va da, filmuletze cu nasteri?
Vise Si eu visez tot felul de traznai...aseara am visat ca era sambata si m-o trezit sotul la 6 dimineatza si il certam de mama focului, eram tare nervoasa si suparata (in vis) si m-am trezit brusc simtindu-l pe strumfuletz ca ma loveste, chiar m-a lovit de cateva ori. Sa fi simtit agitatia mea?
Anka tin pumnii sa iasa totul bine, sa te linistesti. Si eu zic ca e tot o alarma falsa. Sper sa iasa la lumina greseala!!!
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco!! Si eu cred ca ma programez peste vreo 2 sapt.
Intrebare profana: de ce-i zice eco morfologica? In ce consta, difera de cea pe care o face cand mergi la control? Cand ma programez tre sa cer ceva special ca sa stie ca e eco morfo? Va rog sa ma luminati si pe mine...
La noi ploua mocaneste si in consecinta casc de-mi trosnesc falcile, pap un grepfruit si ma bag in pat..
O seara placuta va doresc! Pupici!!!

dia 17+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Da fetelor,ati avut dreptate.Mesajele erau moderate,iar acum nu mai sunt:)Apar imediat ce le scriu.Da,sunt actrita.CRISTINA_26 multumesc mult de tot pentru cedarea consultatiei.Deci,e pe 15 la ora 16.30.Incerc sa aflu cum trimit mesaj privat cu numele.Revin.:)

Sursula 12+

Mergi la inceput