Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Salutari la toate burticile.

Anka, e o nebunie ce patesti cu astia! Iti tin pumnii sa clarifici situatia cat mai repede si sa dea DD sa fie bb sanatos.

Marimar, sa stai cumintica sa te refaci si sa dea DD sa fie totul bine.

Didi, felicitari pentru fetita.

Cristina, felicitari pentru flacau.

Anaxena, vazut poze cu burtica frumoasa.

Eu la 10:00 trebuie sa plec sa inscriu cupilul la scoala, si mai am de trimis niste mailuri pana atunci, asa ca sunt pe fuga.

pup you all,

Caprioara 18+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna Caprioara si bafta la inscrierea baietelu0lui tau la scoala.
Fetelor voi ce mai faceti de papa ???ca eu una nu mai am nici o idee,si vreau ceva bun dar nu stiu ce .Foarte nehotarata am ajuns,nimic nu imi mai place.

18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Fetelor am o programare, vineri pe 15 febr la dR Iosup, la clinica Fortis. Eu nu mai pot ajunge ; daca vrea altcineva sa mearga in locul meu sa imi spuna pana maine, cand voi suna sa o anulez.
Caprioara, Mada, Mona, multumesc ...
Dara, eu sunt mare fan ciupercute; asa ca o data la 2 zile ba fac ciuperci cu maioneza, ba ciuperci umplute( cu barnza de vaci, smantana, si marar), ba ciulama, ba tocanita, ba crema de ciuperci, ba le prajesc pe gratar...
Anka, offff...nu stiu ce sa zic. Bafta multa mai departe!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Biribu, La Multi Ani si din partea mea fetitei tale, cu mare intarziere, da mai bine mai tarziu decat niciodata.

Felicitari ! fetelor care au aflat ce sex are bebele.
Am zis ca citesc din urma si nu am nevoie sa notez, ca am sa tin minte,.....aiurea, uit de la mana pa-n la gura, asa ca imi cer scuze.

dana_d, e grele rau cu mancatul, eu am facut azi o ciorba de pui, varza cu carne, si niste snitele de pui.
De exemplu sotul imi spusese alaltaieri ca ar manca niste snitele de pui, numa gandul la carne si stomacul meu se facuse ghem.
Am zis ca nu mai pot manca carne cat am fost cu greturile pe mine, da vad ca si acum mai am episoade cand imi repugna ideea carnii.
Mai verifica in urma , ca au dat fetele o groaza de retete, una si una, ai de unde sa alegi ce sa gatesti zilele astea.

SunSmile, spor la renovat si lucrari de santier prin casa, adica spor mesterilor, si sa termine cat mai repede sa aveti timp sa amenajati camera bebelusei.

Pe mine cred ca ma paste o anemie micuta, de vreo 4 zile am ameteli nu numai cand ma ridic sau merg, da si cand stau linistita in fotoliu sau pat.
Am bagat in mine niste stafide, ca cica contin fier, am mancat iaurt si 2 oua, parca e mai bine cu ametelile, dar sigur ma ia ficatul de la oua.
Abia astept sa merg la control sa-i spun medicului si poate imi da ceva, ca pana acum numai urari de sanatate si zambete am primit de la el.
Ca l-am disperat pe sot,cu de ce nu-mi da si mie medicul o vitamina ceva, ca ma stiu cu caderi de calciu si fier, of of of si iara of, asta din capitolul totul pare in regula numa ca eu caut nod in papura.

V-am pupacit, aveti grija de voi, si spor la toate.

20+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Acum am terminat si eu sedinta saptamanala (se tine in fiecare joi de la 9.00-10.00)si am citit repede tot ce ati scris de ieri pana azi, dependenta asta, e ca si cum mi-as citi mail-urile, la fix prima ora a diminetii:)

Anaxena imi place burtica ta, sa-ti traiasca si filmuletul l-am savurat, abia astept si eu sapt viitoare sa-l vad pe David, care sunt convinsa ca o sa fie un mic puturos, ca eu tot nu-l simt si sunt deja in 20 de saptamani.

Dara d si eu tot la Municipal (Universitar) nasc cu dct Radoi, dar la sf lunii iunie, tu cu cine vei naste si care este DPN-ul tau?

Lori20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

burtici!
Am zis sa va intreb si pe voi-inainte de a posta subiect separat-daca doreste cineva sa mearga la eco la Dr.Albu pe 20 Februarie,ora 15.00?!!
Astept PM!
Pupici pe burtici tuturor!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

Buna dimineata mamici cu burtici,

Acum am terminat si eu sedinta saptamanala (se tine in fiecare joi de la 9.00-10.00)si am citit repede tot ce ati scris de ieri pana azi, dependenta asta, e ca si cum mi-as citi mail-urile, la fix prima ora a diminetii:)

Anaxena imi place burtica ta, sa-ti traiasca si filmuletul l-am savurat, abia astept si eu sapt viitoare sa-l vad pe David, care sunt convinsa ca o sa fie un mic puturos, ca eu tot nu-l simt si sunt deja in 20 de saptamani.

Dara d si eu tot la Municipal (Universitar) nasc cu dct Radoi, dar la sf lunii iunie, tu cu cine vei naste si care este DPN-ul tau?

Lori20+

Eu o nasc cu dr. berbecar ,este de la spitalul militar dar pentru ca acolo nu este maternitate voi naste cu el la municipal ca are si acolo ore. DPN meu este 9 iulie 2008. Tu ce stii de acest spital? Cum se poarta cu tine? Se poate obtine rezerva ? Cam cat sunt preturile pe acolo?Tu cum vrei sa nasti?
Eu una daca nu sunt probleme as vrea sa nasc normal,eventual cu epidurala dar mai trebuiesa ma informez de efcete secindare si daca il poate afecta pe bebe?? Tu stii ceva in sensul asta??

18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi cu chiu cu vai ne-am trezit, asa as dormi dimineata de numa. Da are grija cineva sa nu dorm tare mult.
Violeta deci daca te doare de la sold si apoi pe picior in jos poate fi de la cum se inmoaie si se pragatesc oasele bazinului, simti asa dureri, normal ar trebui putin mai tarziu dar sunt cazuri unde mama are probleme destul de mari cu durerile astea si se poate ajunge in ultimele luni ca abia mai poti sa te misti, nu vreau sa te sperii, nu zic ca e cazul tau dar e bine sa ii zici la doctor ce si cum, sunt persoane si persoane.
Uite aici ce explica ei despre asta si cum zic ca poate fi usor confundata cu alta boala de spate: http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/ref/pelvicgirdlepain/ . Am mai citit in revistele astea cu mama si copilul si etc de cazuri din astea unde era durerea mare de nu putea nici sa mearga saraca. Asa ca citeste bine acolo vezi ce zice si mergi si la medic, si zii si ce ai citit.
Anka ce sa zic, mai bine emigrezi , ca aici de ex nu fac de nspe mii de ori analiza, o fac o sg data si bine la un sg laborator de care apartine spitalul, ei iau f in serios testele astea ca aici au fost detsule cazuri. Tin pumnii sa fie bine si sa reusesti sa te lamuresti ce si cum.
Laura da tu ce sport ai practicat? Ca tot zici ca ai facut de performanta.
Anaxena schimbarile astea si la fata is de la sarcina ai sa vezi ca dupa ce nasti si slabesti iti revii, mai ales ca tu ai fost si slabutza inainte de sarcina si vointa ai sa slabesti ai sa revii rapid la forma dinainte.
Caprioara bafta la scoala!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marimar, Mada intr-adevar este frumos sa stai acasa sa vezi copilul cum creste, dar din pacate in viata trebuie sa faci compromisuri. Eu am investit multi ani in scoala (a trebuit sa refac 2 ani de studii aici dupa 5 facuti in ro) si nu vreau sa termin cariera profesionala inainte de a fi inceput. Nu am chef sa incep sa culpabilizez aiurea, si sa nu pot profita de copilul meu. Si cred ca mi-as lua campii sa stau acasa sa fac numai copil, menaj, mancare.

Ana cred ca retii apa. Si eu cred ca am acceasi probelema ca si tine. M-am ingrasat 5 kg, doctorul m-a certat, nu ma crede ca nu mananc (sotul zice ca mananc mai putin ca inainte) si in plus azi noapte m-am trezit si nu puteam sa strang pumnul, asa aveam mainile de umflate .

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hello burticute!
Iar avem de facut urari azi pt sarbatorita zilei - Kity - LA MULTI ANI, sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau!

Fareselena ai o zi plina de emotii azi, tinem pumnii si pt examenul de soferi si pt vizita la doctor. Sa vii cu vesti bune!

Didi felicitari pt fetita! Stiu cum e ca sotul sa fie oarecum dezanagit, si al meu e la fel. El isi doreste tare mult un baiat, drept pt care spune ca mai are 20% sanse

Cristina felicitari si tie pt baietel, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Mada ai un sot model, ce mai! Mai rar asa ceva! Sa ai grija de el.

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput