Mamici de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
anaxena spune:
am pus poze pe picasa,dar sunt pe laptopul sotului si aici nu prea sunt poze
Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
anaxena spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Ana medicul ti l-ai intrebat? Ma gandesc ca poate retii lichid sau in fine...Un medic care te cunoaste si iti stie istoricul medical, iti poate da raspunsuri! Ca e drept si mie mi se pare suspect cum te ingrasi tu, in conditiile in care mananci cat o vrabie! Oricum de frumusik e tare burtik ta! Mie imi place!
Va pup, ma'c sa zac in pat vreo ora jumate!
p.s. Danaaaaa?
Nati?
19+
medicul mi-a zis ca am luat fff multe kg si nu m-a crezut ca nu mananc mult,drept pt care mi-a zis sa verific caloriile de la mesele pe care le iau..cred ca am sa fac asta pana la urma
100ml de apa cate calorii are
dar 1mcub de aer??
Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Anaxena am vazut pozele, faine, imi place tare mult aia de la cununia civila cand te tin baietii pe brate. Super poza, esti tare frumoasa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Anaxena am vazut pozele, faine, imi place tare mult aia de la cununia civila cand te tin baietii pe brate. Super poza, esti tare frumoasa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
eram tare frumoasa..nici nu prea seman cu mine in pozele de la nunta
Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
Tecky spune:
Ankalaura eu am patit acelasi lucru ca si tine cu cei de la Sanador,am postat si pe forum.Genetic Lab este laboratorul la care Sanador trimit analizele.Am facut de urgenta eco la Iosup si mi-a confirmat ca am un bebe sanatos.Eu te-as sfatui sa nu faci amniocenteza.O sa postez din nou articolul.
Tecky spune:
Buna fetelor!Vreau sa va impartasesc trista experienta prin care am trecut in ultimele zile pt ca nu vreau sa patiti si voi ca mine.Am tot citit pe net ca Triplu Test este recomandat la inceputul sarcinii pt depistarea sindromului Down,sindromului Edwards si pt tubul neural.I-am zis dr ca vreau sa il fac si mi-a zis ca ea nu recomanda de obicei acest test pt ca in urma rezultatelor nu se poate pune un diagnostic ci doar un simplu pronostic.Am facut testul la SANADOR si in 5 zile am obtinut un rezultat care indica un risc crescut pt sindromul Edwards.Pana a 2-a zi cand am intrat in contact cu dr mea numai eu si sotul meu stim prin ce emotii am trecut,deoarece citisem pe net ca in cazul in care fatul ar avea sindromul Edwards se recomanda avortul dar la o sarcina avansata ca a mea de 17 sapt ar fi insemnat practic o nastere naturala.M-am documentat destul de mult si am aflat ca in general cei de la SANADOR dau rezultate gresite la Triplu Test pt a trece la urmatoarea etapa adica analiza amniocenteza care costa 1200 RON si le convine sa intre atatia bani in clinica,pe cand in urma TT nu obtin decat 170 RON.A 2-a zi dr mea m-a programat la ecografie morfologioca la Dr.Iosup spunandu-mi ca sa ma linisteasca ca nu sunt primul caz care pateste ca rezultatele sa fie gresite.Am fost la eco la Iosup care s-a ingrozit vazand rezultatul TT si m-a linistit spunandu-mi ca am un bebe,mai exact o fetita perfect sanatoasa din toata pct de vedere.V-am impartasit experienta mea in speranta ca va va ajuta pe viitor cand veti opta sa faceti un triplu test.
Violeta_m_tm spune:
Tecky imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta asa neplacuta, uneori ma gandesc daca mai are rost sa fac triplu test, ma ingrozesc cate aud de la voi. Maine o sa merg la eco si o sa-l intreb pe medic care este parerea lui, si in functie de raspunsul lui o sa ma hotarasc daca fac sau nu TT.
De vreo 3 saptamani ma doare picioru drept, simt o durere puternica la shold, si de acolo durerea o simt pe tot piciorul. La inceput am spus ca-i din cauza sarcinii, dar acum nu stiu ce sa spun, pe zi ce trece ma doare tot mai tare, simt durerea la fiecare pas, eu de obicei dorm intr-o parte dar acum nu mai pot sa stau pe partea dreapta, iar cand ma ridic din pat este groaznic, cand mi se incoarda muschiul simt de parca imi baga cineva un cutit. Voi ce credeti ce ar putea fi, de lovit nu m-am lovit, sotul meu imi spune sa merg la medic, dar ce poate sa-mi faca, ca radiografie nu fac, iar medicamente nu vreau sa iau, of.
15+
poze
bebele meu
vio
SunSmile spune:
Neata mai tarziu asa,
Pt ca am lucrat pana la 4 dimineata, mi-am permis sa dorm nitel mai mult, ca saraca Galu cred ca si ea era franta!
Ana am vazut pozele! Ai fost o mireasa foarte altfel, intr-adevar!Dar frumoasa foc! Da' chiar nu semeni cu acum...(bai ce fel ma exprim). Doar ochii ti i-am recunoscut, au o licarire pusa pe shotii! Si foarte frumosi!
Marimar
Violeta nu stiu ce e cu durerea aceea, intreaba medicul, e cel mai constructiv! Eu aveam asa ceva pe vremea cand faceam sport si-mi lezam vreun ligament sau presam exagerat un muschi! Trebuie sa te vada cineva! Sanatate!
Cineva (imi cer scuze ca nu-mi amintesc cine) intreba cum se denumesc pozele in picasa. Sub fiecare poza exista "textul" <add a caption>. Faci click pe chestia asta si iti apare o casetutza in care poti scrie ce vrei, apoi dai <save caption>. Succes!
Cam atat! Vad ca nici Dana si nici Nati n-au scris...
Va pup si va urez o zi faina si usoara! Si tin pumnii Ankai!
LE: Kity La multi ani! Iti doresc sanatate, putere si intelepciune! Si eu personal astept vestea cea buna curand! Sper ca esti bine si nu ai incetat sa crezi!
20+
ankalaura spune:
Neata fetele
Tecky - stiu ca si tu ai patit-o. Ma bucur ca ai postat din nou comentariul, ca nu mai stiam la ce capitol a fost. Vezi ca ti-am trimis si un mail (a propos, poate iti activezi PM ) in care te intrebam ce valori ti-au dat, sa le comparam.
Eu, in locul tau, le faceam scandal.
Sunt foarte curioasa ce imi vor spune diseara. Daca, intr-adevar, folosesc "tehnica" asta pentru a te determina sa faci amniocenteza la ei, im mod sigur in seara asta vor spune ca a fost ceva defect la vreun aparat si o sa isi ceara scuze.
Din pacate, nu prea am eu timp, dar ma descurc cumva.... In functie de ce imi zice Sanadorul, imi replanific intalnirile de vineri si vineri dimineata ma duc peste Genetic Lab cu serul si tot asa.... Zic ca nu am timp ca vineri seara plecam la Constanta, si vreau sa bat fierul cat e cald.
Maaa... ti-i mananc pe toti! Ii fac de poveste in toata tara daca au gresit! Si pe unii si pe altii!
Ca asta ma enerveaza, atitudinea, nu analiza in sine, ca mai tare mi-era frica de 200-le de la SD-ul de la Medlife, nu 2000-ul de la Edwards...
Nu e ca amniocenteza ma sperie, dar nu vreau sa o fac asa, ca sa ma aflu in treaba. Nu am timp sa stau cateva zile in spital si apoi la pat, cum se recomanda, nu am chef sa arunc 12-15 milioane cat o fi, dupa ce ca numai pe ultima eco si pe TT am dat vreo 7-8 milioane, plus ca luna de luna dau pe tratament cat dau, plus ca luna asta mai am un eco al Iosup si un control la Tutu, inca 4 milioane astea,... si tot asa... ce mama naibii....Adica, da-i incolo de bani, ca nu asta e problema, dar nici sa iti inventezi probleme, sa cheltuiesti aiurea, cand nu e cazul!
Violeta, e drept, aceste teste mai mult te baga in ceata. Important e sa vezi ce iti zice medicul. Sunt anumite conditii care se iau in considerare atunci cand te trimite la bi sau triplu test, sau la amniocenteza... nu asa, airuea, ca sa n-ai ce face...
Cu durerea de spate... Nu stiu ce sa spun in cazul tau. Eu am patit o chestie, dar durerea mi se ducea fix in calcai si ma intepa de nu puteam sa calc pe el. Cu radiografia in mana, doctorul mi-a zis ca nu-mai-stiu-ce presa pe articulatia sacro-iliaca, asta se deplasase usor si apasa pe nervul corespunzator, care raspundea inc alcai... cam asa ceva. Am facut tratament cateva saptamani si s-a reglat, dar si acum ma mai doare din cand in cand.
O fi si la tine ceva asemanator, o presa bebe pe bazin...
Hai va pup ca am tone de treaba.
Anca 18+
dara_d spune:
Buna dimineata gravidutelor.
Anka laura eu chiar cred ca astia gresesc ,imi pare rau ca te costa atata consum psihic toata nebunia asta , sper din suflet sa te linistesti si sa ai incredere ca bebe este bine,il stresezi cu agitatia asta a ta .Eu una nu cred ca as face urmatoarea analiza,este su scumpa si are si riscuri,mai bine o eco buna.
Sun smile astept sa miste fetita dar ,pana acum nimic,azi am 18 saptamani.
Caprioara salutari si toate cele bune.
Mada max ce sot atent ai ,eu inca ma mai bucur de atentiile de la sot in exclusivitate ,apoi o sa ii impart atentia cu cea mica probabil.
Ana xena am vazut pozele cu hainute sunt foarte frumoase, sa le poarte bebelina maria si sa fie sanatoasa.
Salutari si pentru Violeta_m_tm ,Tecky si pupici pentru voi toate dar scuze ca nu tin minte toate numele.
Apropocare dintre voi o sa nasteti la spitalul universitar bucuresti???Eu acolo voi naste poate schimbam impresii despre asta.
18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png