Mamici de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
Aaa, si am mai uitat ceva. Tutunaru lucreaza cu Genetic Lab-ul pentru amnio. Nu cu Sanadorul Deci inclin sa cred ca nu i-a ales aiurea.
Anca 18+
MissJJ spune:
Mariana ma bucur tare mult ca mai scrii.
Acuma na nu ca imi laud podoaba, adik barbatul, da merita saracul, cand eram numai noi doi mereu venea cu niste buchete imense de flori nu apucau sa se ofileasca alea din vaza apareau altele noi, am sa caut poze sa vedeti ce buchete aducea, zic aducea ca in ultimul timp nu prea a mai avut timp si nici bani prea multi. De ziua mea primeam exact ce imi doream eu ziceau vai ce faina e geaca asta tommy hilfiger el baga la cutie si o lua, in 2006 mi-a luat cadouri un teanc de cadouri, exact ce imi doream, in 2007 geaca adidas si cizmele alea albe din pozele din ro, numai 230 de lire, apoi cand am venit din romania in 2005 am fost numai eu el nu ca am mers la inmormantarea bunicului meu, a umplut camera cu baloane umflate cu heliu si a pus un poster mare cu welcome home, plus o pijama noua cu winnie the pooh si un urs super de plus si o placuta de sticla inscriptionata cu un mesaj dragutz de dragoste. Dupa ce am nascut in loc sa doarma sa se odihneasca cand s-a dus acasa a lipit abtibildurile pt fetita pe perete a umplut iar camera de baloane si ma astepta cu sampanie si capsuni, asta am zis eu ca vreau cand deliram prin travaliu. De 14 februarie m-a umplut cu bijuterii de la swarovski ca eu is cu argintul si aurul alb. Si mereu imi face mici surprize, imi cumpara ceva ce nu am mai papat de mult timp si stie ca imi place, fuge mai devreme de la servici si vine acasa cu cate ceva pt mine pt fata. sau ne scoate in weekend cine stie unde ne doream sa mergem chiar daca are meciuri si minunatii la tv sau e sg lui zi de odihna. Deci ce mai nu ma pot plange.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
SunSmile spune:
Marimar ma bucur ca esti bine si ca totul a decurs ok! Acum stai linistita acolo, da?
Bubu am inteles! Noi am zis sa facem harmalaie mare, asta e! Pe mine macar ideea de pereti curati ma incanta, chiar daca au doar 2 ani de cand i-am facut!
Cris saru'mana!
Ana ti-am vazut pozele de la 20 sapt! Sigur alea sunt, chiar daca inca n-ai apucat sa le denumesti! Ai o burtik pe cinste, trebuie sa recunosc!
Vreau sa dooorm. O sa mancam abia la ora asta si apoi stau in pat pana la 12, cand si eu si iubi avem treaba, telefoane, interventii! Iuuuh, ce viata de noapte ii ofer eu Galushtii!
19+
anaxena spune:
poze burtica www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">20saptamani
Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
anaxena spune:
Sun aceea este mega burta mea...eu sunt tare speriata cu kg astea pe care le iau..nu mi se pare chiar normal...am ajuns la fantasticul de +7kg in conditiile in care in Portugalia nu mancam decat la micul dejun si la ora 18 o supa,iar activitatea principala a fost mersul pe jos...se intampla ceva suspect!!
Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Cristina felicitari pt caruciorul blue! Am trecut la listutza.
Fetele am facut si eu azi poze la burtica , merg acuma sa le pun pe picasa va rog frumos nu radeti de pijamaua mea cu Snoppy. Si please ignorati tapetul ala oribil portocaliu din fundal, nu am reusit sa renovam sufrageria inca.
Bebe 2
SunSmile spune:
Ana medicul ti l-ai intrebat? Ma gandesc ca poate retii lichid sau in fine...Un medic care te cunoaste si iti stie istoricul medical, iti poate da raspunsuri! Ca e drept si mie mi se pare suspect cum te ingrasi tu, in conditiile in care mananci cat o vrabie! Oricum de frumusik e tare burtik ta! Mie imi place!
Va pup, ma'c sa zac in pat vreo ora jumate!
p.s. Danaaaaa?
Nati?
19+
deeapui spune:
Mony, e complet normal sa nu-l simti zilnic pe bebe in perioada asta...mai ales ca e primul. Pupici pe burtici.
Deea25+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
marimar spune:
Mariana, ma bucur sa te vad activa pe aici
turturica-turturel, eu zic sa iei in consideratie oferta celor de la servici pt ca e muult mai bine decit sa trebuiasca sa te intorci la servici dupa 3 luni de la nastere O sa vezi tu atunci cum stau lucrurile, s-ar putea sa ai noroc de un bebe somnoros si care te lasa sa dormi si sa faci si alte lucruri.... nu e exclus ca in 3 luni sa reusesti sa-i faci o rutina.
despre statul acasa cu bebe, as vrea sa va zic ceva din experienta proprie si din filosofia mea : nimic, dar absolut NIMIC nu e mai important ca primii ani din viata copilului nostru. Nici cariera, nici banii, nici lipsa lor, nici comfortul, absolut nimic..... Nu veti regreta daca veti renunta la job si va veti dedica 2 ani din viata copilului insa s-ar putea sa regretati daca va intoarceti mai repede la munca. E extraordinar ca in RO se da concediu de 2 ani si inca platit ( asa cum o fi platit !). Putine tari ofera asa ceva !
Am stat doar 1 an acasa cu amindoi copiii si regret ca a fost numai atit insa in NZ nici asa nu e platit concediul de maternitate, abia in ultimii 4 ani au introdus 12 saptamini platite, restul, de pina la un an e concediu fara plata. Adica postul se retine, ti-l pastreaza timp de un an !
E mult mai importat sa fii linga copilul tau, sa-l vezi cum creste de la luna la luna si cum se schimba de la saptamina la saptamina, sa fii alaturi de el cit mai des posibil si nu doar dimineata si seara eventual....Chiar daca asta inseamna ca bugetul familiei se restringe, scopul e mai mult decit nobil si e numai o perioada, 2-3 ani de ex. Ce inseamna 2-3 ani ( sau chiar mai mult..) intr-o viata ??? Inseamna extraordinar de mult in viata copilului nostru, e perioada cea mai importanta in dezvoltarea lui !
Ma bucur enorm ca sint acum in Viena si n-am job si nici nu ma intereseaza sa am, doresc sa-mi cresc copiii si sa fiu alaturi de ei pentru citiva ani !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
MissJJ spune:
Marimar aici sunt de acord cu tine. F frumos spus si mie mi se pare ca acuma cat sunt mici fac cele mai mari progrese. De la primul zambet prima oara cand apuca o jucarie pana la prima oara cand stau in funduletz si cand fac primii pasi. Sunt atatea schimbari cat sunt mici de la zi la zi si toate minunate.
Si eu stau cu ei acasa pana merg la scoala full time si pot sa lucrez, adik in jur de 4-5 ani.
Bebe 2