Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am schimbat semnatura...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, multumesc mult!!! Sa aveti spor si bafta multa cu renovarea!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

12+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor am ajuns si eu acasa
am sa mai bag nishte poze cu burtica de 20s si apoi ma bag pe picasa sa-mi fac si eu album

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

anka: incearca sa nu te mai agiti atata, nu te stresa ca o superi pe Ligia. Totul o sa fie bine. Da-i incolo cu testele lor cu tot. Eu cred ca ecografiile bine facute sunt suficiente!

Sunny: hey, noi nu chiar in renovari ci mici modificari prin casa, pe cand la voi vad mutare in toate regula in casa nou-noutza! Bravooo!

bubuleana
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Cristina felicitari pentru baietel !!!! Ce repede ai aflat !!

Anka, din cite inteleg eu, din 3 locuri tu ai 2 rezultate bune si unul prost pt trizomia 18. Nu cred ca e cazul sa te panichezi, intereseaza-te de un ecograf 4D si apoi de amnio daca vrei.

Sun, esti o scumpa .
Am fost la amnio si n-a fost prea comfortabil, doctorita nu a reusit sa scoata destul lichid, ( trebuia 15 ml si a reusit numai 5 ) asa ca m-a mai intepat de 2 ori si drept urmare in loc de citeva minute a duratr muuult mai multe.... A fost ok pina la urma dar incomfortabil, l-am vazut pe bebe cum se misca si se ridica si dadea din picioruse si stateam cu teama sa nu se intepe in ac... Apoi iar ginduri despre posibile riscuri de infectie din cauza a celor 3 intepaturi...ufffff, sper sa fie totul bine ! Restul zilei am incercat sa ma odihnesc dar simteam mereu un discomfort in burtica !
Si eu sint o optimista asa ca gindesc pozitiv !

M-a intrebat daca vreau sa stiu sexul lui bebe si am zis, mindra de rabdarea si lipsa de curiozitate total necaracteristica mie, am zis deci NU, nu vrem !

Si cel mai important, am impresia ca l-am simtit pe bebe !!! Usor, usor, ca o parere si ca si cum ar fi impins din fundulet !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

LA MULTI ANI !!! sarbatoritelor de azi si de ieri, sa ne traiti si sa aveti copilasi sanatosi... Conform recomandarilor dr. m stat acasa atat ieri cat si azi si voi mai sta pana luni, cu utrogestanul meu... Iau 2 pastile dim si 2 seara si la ora dupa ce le iau parca am baut 2 zile intr-una...sunt efectiv varza si tre sa dorm...
Am vazut si eu pozele pe picassa...mamaici frumoase si burtici la fel, hainute, papusi, frumoase La urmatorul control o sa cer si eu dr. poza cu copilasul amintire.
Prietena mea, si colega mea de birou, care e cu 1 luna mai avansata in sarcina ca mine s-a internat de urgenta in spital azi dimineata. A avut sangerari ieri si nu se stiecare este cauza inca...sper sa fie bine, ca isi doresc de mult timp un copilas...Doamne ajut

Andreea Oradea
13 saptamani

Mergi la inceput

mey fetelor eu una n-am facut niciun dublu test si niciun triplutest din frica unui rezultat eronat..la echo bb a ieshit :NORMAL...sper ca nu o sa-mi para rau ca am luat decizia sa nu fac aceste teste
ankalaura nu te agita,dupa cum shtii exista o sansa la 2093 ca bb tau sa aiba sindromul Edward ,de ce crezi ca fetita ta este cea din 2093 de cazuri?mai bine fa o programare la un dr bun pe echografii(una de urgenta) si vezi ce parere are..si apoi te programezi pt amniocenteza

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CRISTINA,felicitari pt baietel!!hai ca in curand,baieteii egaleaza fetitele!

MONYSORESCU SI OANA H,la multi ani,sa fiti fericite si sa aveti bebei sanatosi!

MARIMAR,iti tin pumnii sa fie totul bine!incearca sa te menajezei zilele astea...

DIDI,placenta mea la eco de 18 sapt facuta de dr herghelegiu e grd 1,dar dr mea la eco mereu zice grad 2...nu stiu care o fi adevarul..

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

si apropo gradul de maturitate al placentei mele a fost mereu 2,iar acum am o grosime de max 25mm..tre sa scanez sa pun pe net

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

M-am mai gandit putin. Am scos toate ecografiile de pana acum. Atat in cea facuta de Iosup in sapt 15 (acum 3 sapt) cat si in cea de la Sanador facuta in sapt 17 si 6 zile (joia trecuta) masuratorile "MAKE SENSE", sunt in limitele normale, cu legatura unele cu celelalte.
Aici ma refer la toate - oasele membrelor, DBP, nr batai ale inimii, torace, tot.... Am studiat toate graficele, toate sunt in detaliu si plauzibile.
Am studiat si analizele. Rezultatele tuturor, in ce priveste AFP=ul, HCG-ul sunt ok, mai putin aceasta cifra de la Sanador, despre care voi vedea maine ce imi spun ei.
Daca, intr-adevar, dau rezultate aiurea din neatentie sau ca sa faci amnio la ei, ar trebui ca amine sa ma sune sa imi spuna ca e totul ok si ca a fsot dereglat vreun aparat.
Parca am mai multa incredere in Genetic Lab (Sanador nu au soft-ul de interpretare, si duc cifrele la Genetic Lab, sa interpreteze ei).
Oricum sunt convinsa ca e un rezultat aiurea.
Daca Tutunaru a zis ca e ok totul inca de la bitest si a vazut si ecografia lui Tutunaru, eu zic ca e ok.

Anca 18+

Mergi la inceput