Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo am trimis eu intre primele mailuri pe mailul comun OUG 148 pt protectia maternitatii, acolo scrie negru pe alb, il trimiti la munca cu legea-n brate si trebuie sa i le dea!

Ah, si am vorbit azi scurt cu Anka si rezultatele ei de la tt de la Sanador sunt gresite. A facut scandal, i le-au refacut, si acum riscul calculat e de 9900 nu 2000! Dar a zis ca va intra si ea sa va povesteasca! O admir pe Anka pentru atitudine si pentru ca nu s-a lasat prostita de niste snapani!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci eu aici pe forum am auzit pentru prima oara de aceasta incompatibilitate de ABO. Nu-mi fac griji....numai din cauza asta nu ma mai stresam....

bujo, eu sunt bine, ieri am fost la dr. cu toate analizele pe care le am....analizele sunt bune....deci la treaba ....acum sper sa raman mai repede decat data trecuta. Cum o vrea Dumnezeu.

mada_mxm, si eu te

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Tecky - investitia in STEM este aur daca ai bani si daca ccc crezi in puterea lor. Eu m-am documentat foarte mult, am vazut multe documentare pe teste facute in lume, in special China si State, cu rezultate de exceptie in contextul in care s-au folosit STEM "de donatie", nu recoltate de la respectivii.... rezultate remarcabile
Eu imi fac STEM si daca ar fi fost de 3 ori mai scump, si daca fac credit pentru asta si platesc la el o viata, si ma rog sa nu am niciodata nevoie de ele!
Mai nou, se pare, in urma testelor facute, ca aceste celule pot salva nu numai viata persoanei de la nasterea careia s-a recoltat, ci si pe a fratilor si surorilor, si parintilor... rudelor de gr I in principal
Ca investitie - nu stiu cu cine a vorbit prietena ta si in ce conditii, dar la cei cu care voi face eu, plata se facel a o luna de la nastere cca - timpul necesar confirmarii probei.
Deci, daca e sa pierzi recoltarea, pierzi recoltarea, dar nu si o mie de euro...
Edit : nu e in nici un caz prea tarziu ca ai deschis subiectul si te gandesti la asta. Cel mai indicat este sa vorbesti cu clinica respectiva din timp, sa iti trimita materialele complete, sa ai timp sa te gandesti, si ei sa aiba estimativa un DPN ca sa nu te trezesti fara kit de recoltare si cu medic neinstruit accordingly...

TRIPLUL MEU TEST
Dragelor e rasu' plansu'
M-am certat cu Sanadorul, care mi-a repetat estriolul pe acelasi ser.
Au recalibrat aparatul, si.... le-a dat putin altceva....
1,74 in loc de 1,29

Le-am zis ca nu am ce sa fac cu valoarea hormonului daca nu imi dau interpretarea. Dr cu care am vb azi dimi a cam cotit-o, a trebuit sa ma ratoiesc... A ramas sa sun la 12.30 cand venea dr cu care vorbisem pana acum, ca sa nu ia ea alta decizie etc...
Inchid cu ea, sun la Genetic. O iau de la capat cu cearta. Pana la urma, admit si ei ca trebuie sa imi repete analiza daca eu vreau. Ca sa vada daca are "fata" de la laborator timp, ca e vorba si de reactivi, care costa...
Eu - Cum o cheama pe FATA
Ea - care fata
Eu - fata de la laborator
Ea - Cornelia
Eu - Spuneti-i drei Cornelia sa faca bine sa isi gaseasca timp, ca de bani nu am nici o indoiala ca are firma, ca eu nu platesc in plus
In timp ce vorbeam cu ei, le vine proba de la Sanador - sa mor de ras in sinea mea.... Deci nu a mai trebuit sa vorbesc la 12.30
Inchid, ramanand sa ne auzim dupa-amiaza.
Nu ma duc bine dupa o cafea, imi suna mobilul
Era Geneticul

Facusera deja interpretarea pe proba de la Sanador refacuta, si din 1: 2093, riscul s-a transformat in 1 : 9919!!!

Acum 5 minute vine si rezultatul de la Genetic Lab.... schimbat!!!
Din 5 in 4,4....
Riscul a ramas tot putin sub 10.000 - absolut rezonabil si pertinent

Ei fetele, ce ziceti? Sa ii mai reclam?
Acuma, nu ma mai intereseaza diferenta valorii hormonale, si mi-e greu sa ii banuiesc de "contrafacere", numai ca sa imi inchida mie gura... Sper ca recalcularea e corecta si rezultatul negativ clar si definitiv.
Pe de alta parte, nu as lasa lucrurile asa...
Voi ce ziceti?
Ca nu e normal sa platesc atata si sa ma agit sa rezolv, sa sun si sa amenint... Alta in locul meu poate facea amnio, intrerupere, poate nu facea nimic si statea cu stresul, poate incera la al 3-lea, al 4-lea laborator... ? NU??? Asta costa timp si bani, stress, nervi, neliniste, poate nopti nedormite...

Si observati ce semnatura am

Anca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura ma bucur mult ca a iesit bine rezultatul la TT.Si eu m-am gandit sa le fac reclamatie celor de la Sanador dar acum ca a trecut si totul e bine m-am gandit ca nu are rost sa pierd un timp pe care oricum nu il am si sa ma enervez degeaba.La alta sarcina nu voi mai face TT,asta e clar!!!Am vazut ca vei avea o fetita si ca esti in a 19-a sapt de sarcina,exact ca mine si vroiam sa te intreb daca fetita ta a miscat ca a mea se pare ca se lasa asteptata.Daca nu misca pana la 20 sapt cred ca ma voi duce la doctor.In legatura cu prietena care nu a apucat sa recolteze celulele,ea nu a pierdut banii pt ca nu ii daduse,incheiase doar contractul cu ei.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Anka ma bucur ca totul s-a rezolvat si te-ai linistit, ma bucur ca fetita ta este bine. Eu cred ca ar fi bine sa le faci o reclamatie, tot mai multe fete patesc ca tine, se joaca cu nervii vostri, ai trecut prin momente naspa, de incertitudine, nu stiu tu hotarasti.

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua!

Cristina, eu pe Sofia am nascut-o la Bucur, unde nu au chiar cele mai moderne saloane, dar fata de spitalul din Constanta a fost nemaipomenit: 1. pt ca doctorita mea a fost super; 2. asistentele au fost foarte dragute, chiar daca le-am dat sau nu ceva; 3. oamenii aceia chiar erau dedicati muncii lor...si nu m-am simtit niciun moment umilita...absolut deloc. Am stat singura in rezerva, fara sa cer eu, cum spunea si Madina mai sus, depinde ce doctor te are in grija...ceva din renumele lui se repercuteaza si asupra pacientei...

Sunsmile, deci deja sa ma astept sa il simt, caci am deja 13 saptamani, si fiind slaba, pielea e subtire pe burta, deci...am toate sansele. Multumesc ca mi-ai raspuns, esti foarte draguta ca raspunzi tuturor...iar tu te gandesti ca plictisesti...Doamne-fereste!

Madina, dar la prima nastere nu ti-a facut epidurala? macar scapai de durerile din timpul nasterii, daca de cele de dupa nu ai cum, cu epiziotomia...

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anka, parerea mea, nu-i lasa sa scape! Nu-i normal sa se joace cu nervii, timpul si resursele noastre. Asa, daca respiri usurata si zici "da-i naibii", asteapta alte mamici la rand la ei. Nu ma gandesc la worst case scenario, cum ca ar fi trucat rezultatele pentru a face la ei si amnio, ci la ceva tipic romanesc: neglijenta.

So, yo i-as reclama la OPC, sa le faca o vizita, sa verifice conditiile de laborator, calitatea reactivilor, date de expirare, sa le scotoceasca putin prin sertare ca sa fie mai atenti si mai responsabili pe viitor.

Chiar m-am gandit cum ar fi fost daca te resemnai si decideai sa faci intrerupere

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANKULE,ma bucur ca e totul ok,de fapt eu stiam asta...bine ca macar ai scapat de stres...

multumesc tuturor fetelor care mi au raspuns...MADA,nu sangerez,nu ma doare nimic si bebe se misca in continuare..
BOTI,vad ca ai mai rarit o cu scrisul,scrie mama,mai des,ca iti simtim lipsa..tu te ai intins cand ai simtit pocnitura?eu am simtit o efectiv pe dinauntru,dar nu m a durut nimic...m a speriat numai zgomotul..
fiquelle,eu am peretele abdomenului f gros,deoarece sunt o grasana,dar totusi,l am simtit pe bebe f devreme,deci nu cred ca e o regula ca daca ai peretele abdominal mai subtire il simti mai repede.oricum,iti doresc sa simti cat mai curand pe bebe iubit!!

LOUANA,tu esti bine?mai da ne si noua un semn sa stim..
IRDA,tu?de ce ne onorezi asa rar cu prezenta?

JJOVANA,multumesc pt programare,dar nu ma intereseaza,pt ca si dr mea are competenta ecografica si tb sa merg la ea..si asa nu i spun ca am fost la 18 sapt la dr herghelegiu,ca s ar supara..

OARE CE O MAI FACE GRAVIDUTA NOASTRA CU GEMENI?

21+cu bebe codrin si mami de cristian

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dana, la multzi ani si din partea noastra!!Sa ai o sarcina usoara si sa fitzi totzi sanatosi!!
Anka, felicitari!!!!In primul rand pentru ca rezultatele de la analize sunt normale si in al doilea rand pentru perseverentza.Cred ca ar trebui sa deschizi un topic separat cu intamplarea ta, ca sa stie si celelalte fete de pe DC...Daca nu cumva ai deschis deja.
Tecky, si eu intentzionez sa fac recoltare de celule stem. Aici procedura nu e foarte scumpa, Brazilia fiind una din primele tzari care a aplicat aceasta procedura.Garantzia celulelor este pe viatza iar procedura este in jur de 500 de dolari dupa cum am intzeles.Oricum, sunt multe firme care fac asta, si ai de unde alege.Inca nu m-am documentat in detaliu.
Bujo, super la scoala de mame...Sa mai pui ce ai invatzat, ma mai ajuta si pe mine...Ai luat-o si pe Camy cu tine?
Aici nu se sarbatoreste Valentine's...Au ei dia do namorados, n u stiu exact cand e si aia se sarbatoreste...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ziua buna burtici,

..inca nu am apucat sa citesc tot...dar am vazut ceva de triplul test...ei..eu am vrut sa mi-l fac...dar nu am mai apucat....sper sa nu regret mai tarziu...DOAMNE FERESTE!!!

Ma gandesc ca la ecografie marti cand am fost ultima data mi-au zis ca totul e perfect....DOAMNE AJUTA!!!!

Pupici,

Cami 17+
..

pustai

Mergi la inceput