Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Tecky - fata mea e puturoasa, si desi sunt la a doua sarcina (unde se presupune ca il simti pe bebe mai repede), o simt ...uneori
Am simtit-o mai clar acum vreo 10 zile, dar uneori ma apuca seara intrebandu-ma "oare azi am simtit-o"?
Nu te impacienta... Ep Eliza am simtit-o la 20 de saptamani

Anca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Multumesc dragalaselor ca va ganditi la mine,

nu am fost la scoala de mamici, pt ca au intervenit alte probleme....slava Domnului ca ma simt foarte bine acum si ca pot alerga (si la propriu si la figurat)...ca am o gramada de lucruri de rezolvat...
...Am vb cu Bujo azi si mi-a zis ca pot merge de data viitoare. sper sa ajung...cica a fost fain...va povesteste ea mai multe...
..acum o sa citesc ce s-a mai scris intre timp

Cami

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mona Eu m-am ridicat repede de pe scaun cand s-a intamplat pocnitura, dar fara zgomot, la mine am simtit sa fac "poc" pe interior, in dreptul ultimilor 2 cm de la operatie. Dar eu acolo am avut serom, am aderente nasoale si in plus, in cele 2 sapt cat s-a instalat garga, eu am fost f racita si am tusit mult, si cand tuseam simteam ca si cum mi s-ar departa muschii si s-ar deschide op in zona aia. De-aia ma gandeam sa-l intreb pe doc. Mai ales ca eu stau si cu amenintarea eventratiei deasupra capului, ca un nimb La tine cred doar ca a trosnit vreun os'cior.

In rest, si eu ca si Sunny, am vb cu mesteru' meu de suflet, m-am milogit de el sa vina el sa faca frumos in camere pt gargaritza, parca, parca l-am impresionat. E un tip de nota 10, singuru' meserias pe care l-am cunoscut in viata mea care face curat dupa el si nici nu da rasol. Acum astept un raspuns si ma pregatesc pentru declansarea jihadului

Mie mi-e dor de Turturica sa imi dea si mie niste zen in preparatie pentru varuiala

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutzele va astept la capitolul 32 din odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

M-am uitat iar peste poze...
Anaxena, mie mi se pare ca la nunta ai fost foarte sexy...Si acum esti sexy si in plus fatza de nunta ai o frumusetze aparte, foarte fireasca si naturala...M-am uitat si la picioare, nu mi se pare ca te-ai ingrasat atat de mult!!Poate kilogramele in plus sunt pe burtica, la Maria.
Jjovana cum spui ca te-ai ingrasat si doctorul te-a pus la regim??
Mona, burtica ta e bine acum?
Fetelor cand va vad in poze atat de frumoase mireasa, imi vine si mie...Dar eu acum mai trebuie sa astept...Foarte frumoase si Didi, si Ankalaura si Kimmy

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Monalac, si mie mi-a trosnit ceva in burta acum cateva zile cand tot asa, ca si tine, m-am intins in pat, numai ca am banuit ca e de la vreo articulatie de-a mea, pt ca m-a si intepat/ durut ceva acolo inauntru

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by sursula
Si acum intrebare:fetelor,mai are cineva grupa O si sotul grupa diferita?M-a cam speriat medicul de familie.Eu am 0,iar taticul A.Mi-a spus ca avem incompatibilitate de grupa si trebuie neaparat sa-mi dozez anticorpii in fiecare luna.Am citit pe net apoi despre ABO incompatibilty si cica e cam la fel de periculoasa ca diferenta de Rh.Sunt optimista ,dar cam speriata.Voi ce ziceti?

sursula, nu stiu daca ti-au mai raspuns si alte fete, ca eu acum m-am apucat sa citesc ce s-a mai scris azi, dar iti raspund acum. Eu am grupa 0 si sotul are B, deci avem si noi incompatibilitate. Cu siguranta nu e deloc la fel de grava ca cea de rh, asa mi-a zis si medicul de familie, si ginecologul, si asa am citit si pe net. Am fost pana acum o singura data la institutul de hematologie pt dozare de anticorpi, in saptamana 14, si totul era ok; va trebuii sa ma mai duc in jur de sapt 27, nici vorba sa fac asta in fiecare luna (am inteles ca e recomandat sa se faca in fiecare luna in cazul incompatibilitatii rh). Stai linistita ca e o incompatibilitate foarte frecventa, si s-au nascut copii bine-mersi in situatia asta chiar si pe vremuri, cand nu se lua nici o masura. Se poate in cel mai rau caz sa faca BB icter prelungit la nastere, dar se rezolva, nu e nimic grav.

Didi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Madalina, nu am facut epidurala pt ca nu am mai vrut, cu toate ca aveam trusa la mine.... Am zis ca daca exista un cat de mic risc sa scoata bebe cu forcepsul, mai bine indur eu durerile decat sa se intample asta... A fost ok pana la urma, am uitat toate durerile imediat ce a iesit bebe...

Jjovana, poate ne intalnim pe 7 martie, si eu tot atunci ma duc la Iosup, la Fortis, la 16,30 parca, am notat dar nu mai stiu exact...Tu unde te duci?

Monalac, si eu tot acolo merg, la cabinetul de pe Stirbei Voda, stiu ca este i Cioflan acolo....

Anka, ma bucur ca pana la urma a iesit bine TT, dupa atata timp pierdut si nervi macinati, ca sa nu mai zic de ingrijorarea si stresul tau!!!!

Boticelina, chiar ma intrebam ce e cu tine, ca stiam ca esti una dintre cele mai active fete de pe forum...

Mada, sa stii ca si eu la prima sarcina am luat 20 kg, dar le-am dat jos cam in 7-8 luni, si nu-mi ramasese niciun pic de burta.... Dar stiu eu daca si dupa a doua nastere o sa imi revin la fel de repede, fara burta??

Sursula, misto meserie!!!!

Bujo, si eu as participa la asemenea cursuri, dar la noi in oras nu se organizeaza asa ceva...

Anaxena, arati f bine sii cu alea 6 kg luate pana acum, eu zic ca o sa iti revii, fiindca am vazut ca esti o tipa ambitioasa, asa ca nu-ti mai face atatea probleme.... Asta incerc sa imi spun si eu, pana o sa merg iar la control, ca sigur o sa ma faca cu ou si otet dr ca m-am ingrasat cam mult...Asta este!

Celule stem[/b]: si eu sunt hotarata sa fac prelevarea la nastere, o sa incep sa ma interesez si dupa eco morfo=fetala de trim II o sa incerc sa iau legatura cu clinica respectiva, sa vad pt care ma hotarasc....

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput