Mamici de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
bubuleana spune:
fetelor, anca, mona, bujo: va multumesc pt raspunsuri 

adevarul e ca stau fff mult timp pe scaun...poate de-asta
mony: si eu simt exact ca si tine cand ma asez la orizontala pe spate simt cum mi se intareste burta...hmmm
mona: si eu ma intind la fel ca tine asa cu o pofta maaare si parca trosneste ceva dar cred ca sunt articulatiile, nu are cum sa pateasca ceva bebe de la intins 
bubuleana
17+
AnnaBaby spune:
Maryb dupa cate stiu eu are legatura cu starea copilului dupa nastere - poate sa faca icter prelungit, sau asa ceva. Nu sunt foarte informata.
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze
Tecky spune:
Buna fetelor!
Stiu ca e devreme pt a deschide subiectul despre recoltarea celulelor stem dar am o prietena care a vrut sa recolteze celulele si a nascut prematur la 7 luni si din pacate recoltarea nu a mai avut loc pt ca nu avea trusa necesara recoltarii.Voi ce parere aveti?E o investitie buna?Care dintre voi veti recolta celulele?Stiu ca avem 2 clinici in Romania daca nu ma insel,dar acum care o fi mai buna nu am idee.
In legatura cu diferentele de grupe de sange dintre soti eu zic sa stati linistite ca se poate face dozarea cu anticorpi la fel ca si in cazul celor cu incompatibilitate de RH.
Ankalaura ce rezultate ai avut de la Sanador in legatura cu TT?
maryb spune:
deci, daca apar acesti anticorpi.....adica daca titrul este mare...nu se poate face tratament, nu ? se poate doar sa faca copilul icter prelungit....eu asa am inteles. NU ???
maryb
bujo spune:
Maryb io atat am inteles, ca poate face bb icter prelungit si in cazuri foarte foarte rare malformatii ale membrelor (acu nu va panicati ca doamna de la curs mi-a zis ca asta scrie in cartile de specialitate) Dar nu cred ca exista tratament pt ca nu e o boala. Banuiesc ca se fac dozari ca la diferenta de RH. Tu ce mai faci? Cum stai cu proiectu bb?
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
boticelina spune:
Salut Chicks! am venit si eu, am citit tot dar mi-a fost lene sa raspund aseara, acuma nici nu mai stiu de unde s-o apuc ![]()
Intai, sa felicit fetele, Cristina si Biri pentru baietei si pe Danutza pentr ziua ei 
Mona, unde anume mai exact ai simtit pocnitura? Si mie mi s-a intamplat sa simt asa ceva, chiar ieri, dar la mine a fost in dreptul operatiei, pe interior, si mi-am propus sa-l intreb pe doc sapt viitoare daca e cazul sa ma ingrijorez. Pana atunci insa, nu stiu ce sa-ti zic.
Bujo fain la curs. Stii ca daca merge si sotul tau si va dau astia diploma poate sa-si ia 10 zile de concediu la nastrea lui bb?
S-o cereti ca uite-asa va sta si el mai mult cu tine.
Vicky
multumim de apel!
Suntem bine, garga da din labe si io tot n-am burta, da' deloc. Dimineata sunt ca Nadia Comaneci, am o burta plata, pot sa ma apuc de balet. La amiaza mai iese putin in afara dar seara iar se retrage. Asa e ea, garga, mai timida! ![]()
incompatibilitatea de grupa io cred ca-i un alt motiv de stres cules de pe net. Daca ar fi fost vreun pericol real sigur i se dadeam mai multa importanta. Si io am 0 si taticu' de garga A dar nici prin gand nu-mi trece sa ma agit.
Am uitat ce vroiam sa mai zic. Mai citesc si revin!
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Mona si eu daca ma intind trosneste or fi ligamnete, articulatii cine stie, daca nu te doare si nu ai altceva sangerari sau mai stiu eu ce nu cred ca e nimic grav.
Mai cu grupele sanguine eu am AB si sotul cred ca A, nu stie sigur, si fata a facut icter cand s-a nascut si moasa a zis ca in maxim 2 sapt trebuie sa ii treaca si a zis ca e normal la bebeii sa faca icter si ca sa o tin cat mai mult afara la soare la lumina naturala, bine nu direct in soare, dar la lumina naturala si intr-o sapt ii trecuse.
Vicky asta cu numaratul nu o stiam, ea are culorile in engleza intr-o carticica are si numerele eu i le-am zis si in engleza si in romana, zice patru sau cinci si in engleza zice one si three, bine stalcite pe limba ei mai mult da le zice cat de cat repeta cat poate ce zic eu.
Maryb
.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
bujo spune:
Boti stiam de faza cu cele 10 zile libere pt tati ca ne-a zis la curs ca le da diploma daca participa si ei. I-am zis sotului si el e cam sceptic, ca de unde sa dea. Ai idee unde pot gasi pe net ceva scris negru pe alb ca sa-l conving pe Toma necredinciosu' al meu?
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
jjovana80 spune:
[quote]Originally posted by monalac
Eu fac ecografie de fiecare data cand merg la control la doctora mea. Toate eco le+am facut la Sanador. Pe 7 martie sunt programata la Iosup pt morfo fetala de trim II. Mai am o programare la dr Herghelegiu pe 12 martie daca te intereseaza. Pupici
oana silvia
Caprioara spune:
Si pe mine ma intereseaza ce si cum e cu celulele stem.Sunt decisa sa fac chestia asta, dar inca nu m-am documentat de unde ar fi mai bine sa cumpar kitul, adica unde e mai ieftin si mai sigur, sa nu aiba in contract clauze tampite prin care de fapt tu poti sa ramai cu buzele umflate la o adica si mai mult ei au drepturi asupra celulelor decat tine, cum e cu transportul si posibila deteriorare a probei, etc.
Caprioara
18+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud