Mamici de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

care e treaba cu imcompatibilitatea de grupe ? am citit si eu despre ea, dar nu stiu care sunt riscurile daca nu-ti dozezi anticorpii.

si eu am 0, iar sotul A, asa ca cine stie sa-mi spuna si mie care ar fi riscurile in cazul in care nu se dozeaza acesti anticorpi ?

va rog sa nu ignorati intrebarea mea, chiar vreau sa stiu care e treaba.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mary, citeste aici.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice987 spune:

Buna ziua!Sunt noua pe aici si as avea o intrebare pentru ca sunt sigura ca voi ma puteti ajuta.cat costa o prima ecografie de sarcina,la 12 saptamani?ma refer la ecografia normala.se poate face si individual,fara un consult,doar ecografia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare. Sa va zic cum a fost la curs. Vreo ora am tot vb despre noi, ne-am prezentat. Apoi ne-a pus niste filmulete cu fecundarea si apoi ne-a aratat cum sa ne masam sanii si burtik. am intrebat si eu despre incompatibilitatea de grupa si cik intr-adevar bb poate face icter prelungit. Pe mine ma intriga faptul ca nu m-a intrebat nimeni nimic desi io am 0 si sotu A. O sa discut cu medicu cand ma duc la consultatie.
Truli sa stii ca poti pierde indemnizatia daca ai interruperi, e verificat de mine ca am avut o zi fara plata si m-am cam stresat. Noroc ca pe statu de plata n-au trecut-o fara plata.
Bubuleana si eu am contractii din astea si mi-a zis aseara la curs ca e de la statu pe scaun si ca trebe masata burtik seara cu ulei. Am sunat dr si mi-a zis sa iau no-spa si sa stau linistita si daca se indesesc sa ma duc la control. din fericire s-au rarit dar tot am 1-2 pe zi.
Dia la curs ne-a zis ca o sa facem si ceva exercitii de respiratie dar nu stiu daca sunt chiar Lamase.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, intreb si iti raspund in wk. TT nu e facut, a facut numai testul pentru SD, ca asa i-a dat doctorul. Pe mine ce m-a "deranjat" la medicul ei, e ca nu i-a dat sa faca eco morfo, in conditiile cand el nu e spec in eco. Cred ca e cam de moda veche. De ecografist i-a super placut. Nu iti trebuie programare. Ea a fost ieri si a stat cam o ora pana sa intre si apoi tot cam asa pana a masurat tot.

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,nu mi raspunde si mie nimeni??ca sunt ingrijorata..

JJOVANA,ma bucur ca totul a fost ok la eco.la cine ai facut?

MARY B,sper sa reusesti sa ramai insarcinata cat mai repede si de data asta sa fie cu noroc!tu ai mai pierdut si alta sarcina in afara de asta?

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

caprioara, merci frumos....deci cum banuiam poate fi un icter prelungit daca apar anticorpii.

monalac, nu am mai pierdut alta sarcina. Sper ca data viitoare sa fie ok.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, nu stiu sa raspund :(((((.

MariB, stai linistita nu din cauza asta ai pierdut sarcina. ncompatibilitatea de grupa, cum zicea si Bujo, da un icter prelungit, atat. Bebele nu era ok, in 90% asta e cauza, selectie naturala. Si em am pierdut si uite, acum doamne-ajuta e ok.

_
Vicky 20+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Fetelor am si io o intrebare ca am vazut ca vorbiti de contractii. Eu spre exemplu cand ma asez in pat si stau pe spate (cu capul mai ridicat deci nu chiar la orizontala) simt ca mi se intareste burta si parca imi atarna ceva foarte greu. Trebuie neaparat sa imi schimb pozitia ca sa dispara. Oare or fi tot contractii din astea de la statul pe scaun?
Va multumesc ptr raspunsuri anticipat.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

mcoca, eu nu m-am gandit ca din cauza asta am pierdut bebele. insa nu stiam daca in afara de icter prelungit mai sunt si alte riscuri. De asta am vrut sa stiu exact. Imi pare rau ca si tu ai trecut printr-o suferinta, dar bine ca Dumnezeu te-a ajutat si acum este totul ok.

maryb

Mergi la inceput