Gravidute si mamici de CLUJ - 53
Raspunsuri - Pagina 17
Victo spune:
mai fetelor..slabuta miscare pe aci in week+end..banuiesc ca ati profitat de vremea buna de afara.
alex am fost si noi prin parc azi, dar nu v+am vazut.la plecrae m+am intalnit cu nico, dar era deja tarziu si nu m+am mai intors.
lore, am vazut si eu dischetele acelea in sigma.inca nu am luat.
gabi, tu la cat timp ai trecut la nan2? eu am intrebt la farmacie, mi-a zis ca la 6 luni. mai intreb si dr.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dariandra spune:
Buna, fetelor!
Astazi am fost in parcul mare.A fost o zi super si la sfarsit de saptamana mai schimbam peisajul.
M-am intalnit cu Alex, Nico si 2 ingerasi tare scumpei.
In rest, nu ne-am intalnit cu nimeni sau nu am indraznit.![]()
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
dariandra spune:
VICTO - Mie o farmacista mi-a spus ca de la 4 luni se trece la Nan 2.Acum nici eu nu mai stiu.In general, asculti 7 medici, ai din start 7 pareri.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
redai spune:
Salutare.Eu m-am intors de la examen. Am luat 9.![]()
Diana de obicei se zice ca poate sa ii treaca pe la 1 an. unii zic ca pe la 2. Altii dupa 6 luni.Nici nu stiu exact. Cert este ca mie si acum la testele de alergie imi iese pozitiv.Si cateodata cand mananc mai multe lactate imi apare. Asta oricum nu e o problema pentru mine. nu ma dau in vant dupa ele.Si Carnea de vaca nu imi place deloc.
Meli tu ii dai de la borcanel spanac cu brocoli?Eu am vrut sa ii aiu ,dar contine smantana si nu ii pot da.Am citit in niste chestii pentru diversificare ca spanacul se baga numai dupa 1 an. NMi se pare tare aiurea. Doar contine mult fier. Sunt carticelele care le avem de la GAbi cred.
Ramo eu zic ca face colici de la lapte. Nu e neaparat sa il schimbi.O sa se obisnuiasca cu timpul.Dar orice lapte i-ai baga asha dintr-o data face colici.Se da treptat.Mai este si humana care este un lapte bun,Dar singurul care are si ceva pt colici in el este nun. Asta stiu de la cumnata mea, nu imi este confirmat si de alcineva.
Geanina este cel mai bine sa luati scaunul, dar daca te opreste politia nu e chiar obligatoriu,mai ales ca puiul nu e chiar bebe
David a papat azi de la bocanel orez cu mar si persicutza, tare mult i-a placut.Am trecut si noi de la 140 ml la 150-180 la o masa. Nu va dati seama ce ma bucur.Si papam la 4 ore,altadata trebuia sa ii dau mai des.Dar nici acum nu avem ore exacte, depinde de ora la care se trezeste.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
trisia spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici si o fericita viitoare mamica insarcinata in 8 saptamini
. O sarcina care s-a lasat mult asteptata dar in final a venit
Noi cautam un medic care sa ne urmareasca sarcina. Voi ce sfaturi imi dati? Cu cine ati nascut? Ce stiti de clinica de pe Decebal a d-lui dr. Nanu?
Merci
Va salut
redai spune:
Elena cum sunt bubitele?Marunte si abia se simt la atingere ,sau sunt pete mai mari si proeminente?
Geanina sper sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem.
Alex ca intotdeauna plimbareata.
Vroiam sa te intreb:atunci cand ti-ai pus permanent la gene, am inteles ca ai stat 40 min.A trebuit sa stai cu ochii inchisi?Si ce ai facut in timpul asta cu piticutza?
Poze David Vlad
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!
Am fost la ceva cumparaturi la Polus!!Am vrut sa-mi iau o geaca de iarna,adica un fas,dar n-am gasit ceva sa imi placa.Eu vreau ceva clasic,ca io umblu mai multi ani cu un fas
.In schimb am gasit ceva bluza mai groasa cu fermoar si gluga din blanita,tareee draguta,la Kenvello,redusa de la 125 la 49...buna afacere,nu???E ok pt primavara sau pt vremea asta calduta...
Am fost fara Bea,ca,cum a fost azi agitata,am zis sa ramana acasa.
Am fost la farmacie sa iau lapte praf,si acuma mi-am dat seama,ca laptele ce il dadeam eu,e anti regurcitare,nu pt colici...eu am crezut ca dinala am luat.Asa ca am luat tot Novalac,dar pt colici.
Ca sunt tot felul de sortimente,pt diferite probleme.
Bea e bine,a papat super bine,a ras cu gura pana la urechi,a gangurit...acuma doarme de pe la vreo 5,tot astept sa se trezeasca sa ii fac baita.
Anca nu papa intotdeauna asa mult.De obicei prima masa,dupa o noapte intreaga de dormit papa mult,sau inainte de culcare.In timpul zilei,cam 140,azi a papat la o masa si 80...pe zi papa cam in jur de 590-600...
Fetelor,la voi cat papa bebeii de varsta lui Bea???
Meli acuma sa vedem cum merge cu lapticul asta,si daca nu ii prieste ii dau Topfer,n u conteaza ca e mai scump,bun sa fie.Oricum si asta ce il dau e 310000.
Lore poate din cauza ca a baut Nan ,Bea nu a prea avut colici,daca tu zici ca Nan are ceva pt colici...dar acuma daca nu-l mai bea...oricum acuma am luat special pt colici![]()
Ce bine ca papa piticotul!!!Te cred ca te bucuri.Stiu cum e!![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
ALEX29 spune:
LORE draga asa ma bucur ca papa puiutzu ,bravo ca si a revenit dragu de el
ieri am stat pana la 5 30 la Iulius
MELi am fost si azi si tot la Cartofioru am papat si noi cu finutzu nostru drag si scump ,pacat ca nu ne am intalnit:(
VICTO de abea astpet sa se mai incalzeasca vremea ca sa mergem mai des in parcul mare
GEANINA asa mai zic si eu cura de salbire :)
MELI ti ai gasit alta companie inafara de cei de la UPC vreau sa reziliez contractul cu ei si sa ma mut la altzii ...daca da please detalii
LORE cand mi am pus facut permanent la gene am lasat o pe Tiadris cu soacra mea
poti sta si cu ochii deschisi ,dar eu am preferat sa i tzin inchisi
pupici si noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Alex cochetam si eu cu ideea sa imi fac. dar poate mai spre primavara vara.Oricum nu tin neaparat.
Victo apartamentul in care o sa va mutati e cumva la et 2 din 2?Si blocul are acoperiul ca o terasa?si nu este acoperit cu tigle.
Eu am avut in seara ata musafiri. De ziua mea Am primit un tort imens, foarte gustos, facut de casa.
Tare slaba miscare aici.
oare unde ati disparut toate?Abia astept sa ne vedem de 8 martie. am vb la tel cu prietena mnea Dana , cea care o sa vina de 8 martie,zice-a ca tare nerabdatoare e si ea.
Poze David Vlad
nrl spune:
Buna dimineata
Azi am fost tare matinala cu cafeaua, sunt pe baricade de la 6![]()
Lore ma bucur ca iti papa printisorul
Trisia, bine ai venit, felicitari pentru bb
Mergem la dr sa ne faca vaccinul, sper sa nu planga prea tare ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl