Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

azi am fost mai matinale ca de obicei .sambata am fost la medstar, la control. a zis dr sa-i dau totusi 1 pic vigantol, pana vom incepe sa iesim cu orele afara. in rest e f bine, scumpa mea. a recuperat si greutatea scazuta in timpul bolii, 300g intr-o saptamana, iupi. ieri am primit o vizita surpriza de la parinti, iupii! in rest, nimic nou la noi, poate de aia e asa pustiu aici, ca n-are nimeni noutati

bex, ce bine ca e bine cari, super!
gabi atata te bat la cap cu filmu pana te enervez
elena, sa ne spui cum e puiucu
oana, mi-am adus aminte ..... lasa ca chiar daca nu ai sora aici, ai cateva verisoare
alex nu stiu cum se face dar am visat o carte de telefon in care era numele tiadris
ramonella, tot am vrut sa-ti scriu si eu legat de alimentatie, ca atatea pareri cati medici si cate mame. pana la urma faci cum crezi ca e mai bine. si cu laptele praf la fel, eu am trecut pe humana si i-a facut mult rau fetei cu diaree etc, asa ca m-am intors la nan. in fine, pana gasesti laptele potrivit. oricum e ff bine ca mananca mai mult bea, ma bucur! daca scaunele nu sunt lichide, si au grunji dinaia in ele, nu e diaree. daca mananca mai mult, e normal sa si elimine mai mult, nu?

redai, si eu nebuna ca meli, ai facut poze cu david pestrit? cred ca e super-simpatic.

anca imi pare rau pt sorana, uf! dar poate scapa repede.

victo, dupa ce te muti o sa raman singura mamica din zorilor

gravidutele noastre ce mai zic?
nati, carrie, delia, ce faceti, nu mai veniti pe-aci?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello

Ce mai faceti? Eu bine dispusa, mai ales ca saptamana asta, pe 13, Carina face 3 luni:) si in plus e si ziua indragostitilor (cand e un an de cand a aparut Cari in burtica)

LOre, fecitari pentru 9:)!!!Si bravo lui david ca papa bine!

Ramo, eu cred ca am mai zis cum papa Cari, adica pe 5 ori/zi apropx 180-200, uneori si mai putin la maa de seara se exempolu poate sa pape cam 150 sa zic. Pe Milumil scrie clar cat ii dai. Dar asta e in functie de concentratia laptelui, tre sa urmaresti pe cutie, pt 3-4 luni cat ar trebui si asa te orientezi mai usor. Acu nu stiu cum faci tu, dar de ex pitica papa dintr-o data intotdeauna cam 120-140, deci mai ramane un pic. dupa cateva minute ii dau rstul, uneori papa tot, alteri raman 10-20 de ml. De o saptamana ii fac la toate mesele 200. Inainte ii faceam doar la amasa de dimineta 200, in rest 170. dar am observat ca nu se satura, in sensul ca ii era foame la 3 ore, cand in mod normal manca cam la 4. Eu ti-am zis cum fac eu, dar e f important a urmaresti cum mananca si sa vezi tu cum e mai ok. si vezi si cantitatile recomandate la laptele asta pe care ii folosesti tu.

Trisia, bine ai venit! si o sarcina usora si un bb sanatos!

Nico,hei aia aparut im timp ce scriamuite aicea sunt, nu esti singurica la cafeluta;) succes la vaccin:)

Gabitzo, cum sunteti? Ralu?
Meli, sper ca ai uitat deja de examen

Alexutzo, Oana? Fetelor, care mai sunteti "pe fir" va

Eu ma apuc de lucru imediat, am de facut ceva lucrari!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata si din partea noastra!
Ma alatur si eu la cafeluta.De data asta compot de mere.
CO - Ma bucur pentru scumpica de Carina, ca papa asa bine.
ALEX - Cand mergem la Cora?Ne intalnim pe la 12:30?
Fetelor, o plimbare la Cora, ce ziceti?

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camidoaga spune:

buna. sunt cami, noua in cluj si de cateva saptamani gravidutza a doua oara .inca ne cautam un doctor de familie si pediatru pentru Lucas, si nu e deloc usor: ba este doctor excelent dar prea aglomerat si nu te mai primeste, ba este forte departe(noi stam in Gruia)_poate ne ajutati cu recomandari
pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor!

eu tot cu invatatul.maine am examen. in rest bine.

Bex-da, ce sa fac? am trecut peste, va fi cumva, il iau in vara.

Lore-nu, eu incerc pe cat posibil sa nu-i dau din borcanel, numai cand n-am timp sa fac(sau chef), hihi.eu asa stiu ca poate papa.ii dau si nu are nimic. nu-i fac cu smantana, fa-l fara chestii cu lactate.

Trisia-bine ai venit, eu am fost odata la Nanu, dar dupa ce am auzit ca daca ai complicatii te trimite la gine 1 cu salvarea, am renuntat, mai ales ca am avut o sarcina f greu obtinuta cu FIV+ICSI si nu am vrut sa ma risc. dar nu-ti pot recomnada medicul cu care am nascut, ca sa spunem asa am avut ghinioane cu el si nu a fost ok pt mine. vezi ce zic si fetele. de cine aud eu in ultima vreme numai de bine e Butnaru de la gine 1 care in intai isi deschide clinica particulara, deci daca vrei...are si particular si e ok, cica, am 2 prietene care au nascut cu el si sunt FOARTE multumite.sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea!!!!

Alex-lasa scumpa ca ne vedem in 8,hihi.daca poti cand mai treci listuta cu cine vine in 8, nu treci langa si cine vine cu bebe si cine fara?

ma duc sa mai citesc, va pupic si pove mai incolo.sa aveti o zi frumoasa

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

am citit cateva mesaje din urma si am dat si de tine cristina. ma bucur tare mult sa aud ca esti din nou cu burtica. noi suntem cam de vreo trei luni in cluj si abia acum mi-am instalat net (cu cerere la RDS din noiembrie, dar asta e viata). si la noi vine bebe a doua oara_cam sase saptamani si ma simt rau de tot, non stop. am nenorocit calculatorul si nu am mess. ce mai faceti si ce face vladic? lucas a crescut frumos fara probleme_nu e bolnavicios. tare mi-ar placea sa va vad! cred ca esti putin disponibila daca sarcina e mai inaintata, dar poate reusim . tu unde stai?
pupici

Mergi la inceput

fetelor daca vreti lapte praf milumil sau nan, stiu un tip_mie el imi aduce_din acelasi depozit de unde se aprovizioneaza supermarket-urile.lucas are deja un an si 4 luni si iau mai putin. daca vreti va dau nr lui de telefon_eu ii dau comanda si imi aduce cam in doua zile si ne intalnim in apropiere de casa_are masina si stabiliti unde sa va vedeti.e mai ieftin decat in supermark cam cu 8 lei /cutie

mami de Lucas (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da alex si eu astept caldurica..hihi..numa ca tre sa schimbam masina..sau caruciorul..ca nu incape in ibiza ditamai jeepanu lu fi+miu..

lore, stau la 3 din 3..cred ca ala e blocul, ca sunt putine asa cu terasa sus. e pe maroniu.- e cam singurul fara perdele,ca nu+i gata si nu am vedere spre sosea

hehe, nico..eu m+am culcat la 1, m+am trezit la 5..ce zici de asta?

mai fetelor..cu mutatul asta..mie nu+mi place deloc zona aia..dar speram ca in viiotr va fi ok, adica cd nu vor mai merge tirurile pe acolo..apoi, cd se va face caldut, socrii vor pleca la casa de la tara..asa ca..nu stiu dc ne vom muta acolo pana in toamna. aici am magazine, parculet..statie de autobuz..nu stiu, mi+e tare greu sa ma mut..nu+s ce am..acu un an dc ma intrebai,. abia asteptam sa stau sg la casa mea...

asa ca diana..pe la primavara poate ne vedem in parculetele din zorilor in cursul saptamanii.

hehe..da mai..noi cu ultimu cm in 30+31 ian..cam asa,de valentin i+am proiectat

in alta ordine de idei..sunt tare suparata ca mi s+a stricat ap. foto..va dati seama ca tb urgent facut ceva cu el..desi nu sunt eu mare pozerita, totusi...

am trecut pe huggies..numa ca eu credeam ca toate au elastic..si ce am luat eu nu au..dar oricum., de 2 zile le fol..si macar kk nu a mai iesit.

ma duc sa pap ceva si revin.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TRISIA bine ai venit si ai un nume superbbbbbbb
felicitari pt sarcina
la dr Nanu eu am fost o singura data la un control si am fost total dezamagita ...dar sunt care au nascut acolo si au fost ok
oricum sa stii ca daca esti nevoita sa faci cezariana tot la Stanca te trimite
mult succes

DELIA ce chestie cu visul tau

LORE cred ca o sa ti stea tare bine cu permanent la gene ,mai ales ca tu ai gene tare lungi si frumoase
si zici ca ai papat tort ????hmmmmmmm

CO imi place de tine ,bine dispusa ca de obicei
chiar tu fetelor ce fain ca sapt asta e ziua indragostitzilor
deja CARI face 3 luniiiiiii???????????
nu pot sa cred ce repede a trec timpul

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Ati fost careva la Provita la gimnastica pe perioada sarcinii? Ca pe mine acolo m-a trimis doctora, trebuie sa sun sa-mi dea niste informatii.
De azi sunt in concediu, asa ma bucur de mult!

29+ cu Diana

Mergi la inceput