Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

NEAZTA FETELOR,noi am fost ieri toata ziua pe afara si azi am de gand la fel astept pe sotul sa vina de la biserica si plecam prin oras.

Vreau sa stiu ,la noi,ii obligatoriu scaunul de copii in masina?

pupici la toate si-o dumineca placuta.poate mai intru mai spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,s-a dus pe apa sambetei weekendul meu linistit ,de ce mi-a fost frica nu am scapat,Soranei ii curge nasul si tuseste,ii dau Panadol,si Stodal(pt tuse).
pe vremea asta frumoasa tb sa stam exilati in casa

Redai ,bafta maine la ex!
dovlacelul il preparam calit in unt ,dat pe razatoare si cu un morcov ,la sfarsit puneam o lingurita de smantana,dar Soranei nu-i placea asa. il mai puneam in supica si il amestecam in pireu cu celelalte ingrediente.si brocoli tot asa.

aseara am fost pana in Real ,slab magazin ,mai mare rusinea cum au expus la vanzare fructe stricate(aratau sub orice critica),plus ca e foarte putina marfa ,rafturile sunt aproape goale e trasa marfa in fata...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
AZI mergem in parcul mare ,poate veniti si voi
LORE la IULIUS am fost ieri ..si cred ca mai mergem si azi numai sa papam papanasii aia
CO super ca e bine puiutzu ,bravo ,draga de ea

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANINA eu zic sa iei scaunul pt puiutz ,esti mult mai in siguranta asa
ti am trimis mail
mersi mult

pupici

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

ALex si noi am fost in iulius , dar am mers mai tarziu.Pe la 7 si ceva. Am trecut si noi pe la papa. Am luat pt acasa de la KFC.

Soso eu nu il pot face in unt pt ca e lactat. O sa il fierb in supica, poate ii place asha. Mersi mult de reteta. Brocoli oare nu ii da gaze?Ma gandesc ca sa il dau mai incolo, dupa 8 luni.Abia facem 7, peste cateva zile.

Ma enerveaza cate ceva la calculatorul asta. Dar imi si place ca am tastarura si mouse cu wirless (sper ca am scris bine).Davis e foarte bine. Si-a revenit de tot cu papa. Parca mananca si mai bine, in schimb abia mai stam in casa de el, urla tot timpul. Va pupicesc. Mai intru mai incolo.

Tot vroiam sa va zic ca am luat un fel de discuri demachiante din sigma, dar sunt mult mai mari si sunt speciale pentru bebelusi. CU alea ii fac si baita.
SI voi ce perii pentru sticle folositi?De la ce firma? Mie nu imi prea plac cele care le-am folosit pana acum.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Of fetelor,nu stiu ce sa ma mai fac cu lapticul asta...Bea papa bine,si dimineata a papat 200,dar apoi vreo ora a plans fff tare si urat,n-am mai stiut ce sa fac cu ea...si in brate plangea...eram pe punctul de a merge la urgenta cu ea...i-am luat si febra dupa o ora de plans si avea 37,7 dar daca scadeam 4 nu era asa mult..si nu i-am dat nimic.A venit si mami la mine si pana la urma a adormit in brate la ea...pentru prima data,ea care doarme numai in patutul ei...Apoi a dormit cam jumate de ora si s-a trezit si era cu gura pana la urechi si tot gangurea.A papat numai 90,dar la cat a papat dimineata,e ok...AAA,si poate cel mai important lucru,a facut caca de 3 ori azi...unu azi noapte,unu dimineata si unul acuma...asta de acuma era putin mai moale ,adica ca mustarul,celelalte erau mai tari...scuze de descriere...Deci eu ce sa fac oare???Sa-i dau tot lapte dinasta???Cu Nan facea o data la 2 zile caca...oare face diaree si are crampe de la el???Offf,ca nu mai stiu ce sa fac...I-am luat febra si avea acuma 36,7.Deci din cauza plansului a facut.
Meli tu ii dai la piti Topfer???E bun la gust???Unde se gaseste?????Sincer nu mai stiu ce sa fac...ii place laptele asta dar vad ca nu-i prea prieste...si in doctori nu mai am incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

redai ,poti sa-l calesti in ulei de masline.brocoli(are foarte multe vitamine) poti incerca sa vezi ce reactie v-a avea la el.da cautare pe geogle(eu asa fac cand nu mai am inspiratie la gatit,sau vreau retete noi) si gasesti multe retete de preparare.

Ramonella.eu zic sa-i dai in continuare tot laptic deasta daca ii place eventual redu cantitatea,oare nu e prea mult 200 ml odata?Sorana nici la un an nu papa 200 ml la o masa.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-felicitari pt papacios, sa dea Domnu sa fie numai asa de acum incolo!

Ramo-eu zic sa mai incerci cu lapticul , dar daca crezi ca nu tolereaza, incearca Topfer, si Mitea zicea ca e f bun, german. cred ca si Ripley era pe topfer.gasesti in mai putine locuri ca e putintel mai scump-in jur de 400.000 dar merita. si imi place, cum au zis si alte mamici ca nu umfla si nu ingrasa bebele.trei scaune pe zi eu zic ca nu sunt multe dar daca zici ca facea odata la 2 zile,s-ar putea si sa fie din cauza laptelui. dar si papa mult, poate e normal atata caca.mai stai. cateva zile macar. daca vezi ca tot plange(isi trage picioarele la burti? poate are crampe de la laptic) si tot are scaune mai apoase, incearca Topfer.nu-i nici o problema, odata vei gasi lapticul care sa-i placa. eu pana mamam mi-a gasit-bine eram si tare dificila, hihi-mi-a schimbat in 4 luni 7 tipuri de lapte, bine caaveam pile, ca pe vremea aia....hihi.nu va pati nimic!si legat de gust...yamiii...sincer si eu mai ciupilesc de multe ori di ea ca tare imi place laptele praf, iar asta e delicatesa. daca vrei, iti dau sa gusti, mai nasol ca nu pot sa-ti dau s-o incerci cu Bea ca eu sunt deja la topfer 2 si aia merge numai dupa 4 luni.

Velenamaria-iti tin pumnii sa fie ok pana la urma.si piti avea bubite in jurul gurii intr-o vreme, nu cred ca neaparat ca e ceva problema.ea cred ca facea de la sucul de fructe, cum ii pisca pielea. acum am mai mare grija cand papa si i-au trecut.

am fost azi la plimbare, mai putin ca ieri ca era mai rece. dupa care ne-am dus in iulius si am papat... de la cartofiorul.bun a fost, hihi.

ma duc sa mai si invat ca daca nu,...

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-am uitat sa-ti scriu, a mea papa brocoli si spanac de o luna aproape si nu are gaze deloc. stai linistita,poti incerca!

am papat si noi marut copt, hihi, si tare ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu preparam dovlecelul in cura de slabire simplu, in tigaie de teflon. taiat felii si pus capacul, pe foc mic, fara nimic - nici ulei, nici apa, nimic. iesea bun, cu un pic de sare. fiind apos, si cu capacul pe tigaie, se fierbea in suc propriu.

redai, e tare nasol cu alergia la laptic si e pe viata, sau poate sa ii creasca toleranta o data cu anii?

mami de irina

Mergi la inceput