Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutare la toata lumea

Noi azi implinim 2 luni , ce repede trece timpul...
Mai, eu rareori fac reclama la ceva, dar vreau sa va spun ca cei de la Selgros au fost super cu mine. Am avut masina de spalat luata de la ei de mai bine de doi ani, care de cateva saptamani facea un zgomot aiurea cand storcea. Pe certificatul de garantie nu era trecuta perioada si mi-au spus ca importatorul a dat faliment. Drept urmare azi le-am dus masina si mi-au dat banii inapoi, la sugestia lor. Nu mi-a venit sa cred.
Lore, imi pare rau pt ziua proasta, stiu cum e . Multa sanatate lui David.
Delia si Gabi, felicitari pentru masini si eu vreau s-o schimb da tre sa ma mobilizez eu sa fac ceva ca mie sigur nu-mi face nimeni surprize din astea
Ramo, la multi ani la Bea si felicitari pentru gangurit

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici...am fost totusi si la pediatrie 2 ptr analize( desi ieri am zis ca nu mai merg decat la privat). azi a avut doamna doctor timp de noi si mi s-a parut chiar draguta . cineva mi-a spus ca e cea mai buna in probleme gastro asa ca m-am gandit ca tot e bine sa-l vada pe edi al meu. i-au facut saracutului o gramada de analize iar pe luni asteptam rezultate. doamne da sa fie bine. tot ce mi-a recomandat, deocamdata , este sa nu mai consum lactate ( eu) iar lui edi sa-i dau debridat si duphalac.
REDAI- nasol cu zilele astea proaste..si eu am avut ieri una de pomina...am avut o durere de cap ingrozitoare..edi plangea de mama focului..nu avem nimic de papa si nici timp sa fac..iar colac peste pupaza dupa baita sotul meu reuseste sa verse lighianul cu apa din vanita lui edi pe jos in camera. asa ca am avut tot o apa prin camera lui edi..a trebuit sa tragem tot sa stergem apa...iar saracul edi rupt de oboseala si somn s-a pus iara pe plans si de abia l-am mai calmat.

dati-mi si mie idei ca sa mai pap daca lactate nu mai am voie ( cel putin 5 zile de test sa vad cum reazctioneaza bebe)

sanatate la bebei

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Am vazut ca deja va programati concediile. Oare pentru Andrei ar fi prea devreme sa-l duc la mare in iulie, august, pe la 7-8 luni? La munte sigur mergem

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - esti de invidiat! chiar te-ai apucat de abdomene? eu tot imi propun si seara cad franta cand sa ma mai apuc! hihihi! bafta multa!

velenamaria - nici chefir sau branza de vaci nu ai voie? mie mi se pare un picut absurd... stiu ca laptele e o probleme dar lactatele, adica restul de... nu cred ca sunt contraindicate! dar dr stie mai bine! ptiii! la grea incercare m-ai pus! si eu sunt in pana de idei de aia astazi comandam o pizza! sanatate multa la micutul edi!

nicoleta - la multi ani! sa ai un bb papacios si cuminte!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEXsper sa fiu acolo pe 18 februarie si mie mi-ar face placere sa ne intalnim,mai ales ca si mie i-mi plac iesirile vreau sa ma duc cu piciul la zapada,n-a vazut-o inca si vreau sa vad cum reactioneaza.

EU mi-am simtit burtica mult timp amortita si cicatrice nu puteam sa pun nici eu mana,dea bia acum pot sa spun ca nu ma mai deranjaza.si cu in prima luna deloc dupa incet .eram obsedata de cicatrice.nu-l lasam sa ma atinga nici acum.asa ca rabdare.cezariana are avantaje dar si dezavantaje

velenamariai-ti doresc sa fie bine.EU NU MANCAM LAPTE CHIAR DE LOC,dar in schimb mancam iaurturi.vezi incearca sa manaci lichide,si de toate fara lactate,fructe .verdeturi

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex de ce imi faci poofta?Cu ciprbitzayammmmyyyyy

Elena la ce dr ai fost?CUm se numeste?

Nico !!!incredibil Dupa 2 ani?Nu imi vine sa cred

Eu nu mai intru dupa masa. Vine sotul cu noul calculator si o sa fie ocupat sa transfere datele de asta pe celalalt.

Iar am avut o bomba. Va dati seama? 55 de lei o cutie de lapte praf? pai astia-s cretini. iti vine sa ii strangi de gat.Va dati seama cati bani merg pe luna?Sa nu mai punem vaccin , medici si alceva de mancare.

Victo parca tu ai zis sa pun unt in mar. Nu pot t ca e pe baza de lapte si e alergic david.

Inca nu am ajuns sa fac cumparaturile sa incerc marul copt.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

elena, eu am renuntat complet la lapte o perioada, pentru irina. eu nu consum nici carne, si deci e mai greu, dar pt tine e mult mai simplu: ghiveci de orez cu legume sau cu carne, pui facut la aburi, sau prajit, peste la cuptor cu cartofi (desi uneori si cartofii sunt putin problematici la gaze), supa de legume, cu bulion, sau supa clara de gaina cu galuste/taitei, supa-crema de legume, mancarica cu pastai, sau ciuperci cu bulion, salate etc

irina a ras cu hohote alaltaieri, ce dulcica a fost!!!

geanina sorry de telefon, abia astept sa faca si fetele de p-aci nazbitii, hihi, numai a mea sa nu faca, hihihhi

redai, e 100% ca e alergie la lactoza? ca uneori se grabesc drii sa puna diagnosticul asta, asa zicea pe net.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

elena si eu am inceput sa renunt la lapte (pina acum am baut cel putin 3 cani pe zi). e tare greu. si cu restul lactatelor am lasat-o mai moale...din pacate e tare greu, pt ca pt mine sint mincarea de baza.
incerc sa maninc dimineata piine prajita cu unt, sau niste piine cu ceva gem care nu e f dulce, de preferat de casa, la prinz un gratar de pui sau de porc (fara ulei) cu ceva legume sau doar cu piine iar la cina la fel ca la prinz, sau doua ochiuri (tot asa, facute fara ulei). mai poti incerca niste orez cu legume si/sau carnitza, o pizza facuta acasa, niste crenvursti fierti, o salata de cartofi cu legume etc

pofta mare (chiar daca nu sint f apetisante)!

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

scuze, dar si untul e lactat, asa ca mai bine paine cu ulei.
eu zic ca va fi mai bine, in perioada cand nu am pus nimic lactat in gura i-au trecut irinei toate bubele de pe fata, si s-au injumatatit colicile.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

nico,eu zic ca e corect cum a u procedat ,pt ca sunt obligati sa-ti asigure service si post garantie,ori daca acea firna a falimentat asa tb procedat,mai mult puteai sa ceri valoarea reactualizata a produsului,dar nu sau prea scumpit mas de spalat din contra parca sunt mai ieftine.
ti-ai cumparat alta?

alex,esti harnicuta ,ciorbita cu bors am mancat si eu facuta de mama ,eu nu stiu sa fac.

am scapat de examene,iuhuhuhuhu!in sfarsit un weekend linistit!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput