Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ai dreptate, si untul e lactat, dar eu nu pot cu ulei...din cauza de amintiri din copilarie mai putin fericite....si decit margarina, mai bine putin unt. fata de ce cantitati de lactate mincam pina acum, putin unt nici n-o sa se simta.

quote:
Originally posted by dpop

scuze, dar si untul e lactat, asa ca mai bine paine cu ulei.
eu zic ca va fi mai bine, in perioada cand nu am pus nimic lactat in gura i-au trecut irinei toate bubele de pe fata, si s-au injumatatit colicile.

mami de irina

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Aaaaaa...si am uitat sa va zic, tocmai am mincat doua mere coapte (nu am avut chef sa fac compot). nu am pus nimic pe ele si au fost super bune...e si asta o solutie, ca sa nu mai maninc prea multe fructe crude.

oare pomelo am voie? sau face copilul colici si de la el (ma gindesc ca daca grapefruit e voie si pomelo are mai putin acid...era singurul fruct pe care il puteam minca il ultima saptamina de sracina...restul imi faceau acid la stomac de ma urcam pe pereti

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!

Ce slaba activitate pe aici!!!

Andrei,La multi ani pentru cele 2 luni!!!

Parca si bebe Mihai face azi 4 luni,nu???La multi ani!!!

Ce de bebei nascuti in 8...

Anca bine ca ai scapat de examene.Stiu ce usurata te simti.
Co tu mai ai??
Meli ai stiut la examen azi???
Gabi sper sa nu fie nevoie de desfundat canalele...unde ai fost,ca si eu tre sa ma duc cu Bea...
Alex eu stau cu aparatul de fotografiat si cu camera langa mine.Sa prind toate momentele importante.Dar ieri se terminase bateria la aparat,ca si cu ala filmez si la camera nu mai aveam casetuta...

Bea a papat acuma seara 200 ml!!!Sunt foarte bucuroasa ca papa.Alaltaieri a papat 490 ml pe zi,de lapte Nan,ieri a papat 540 de lapte nou,Novalac,deci cu 50 ml mai mult si azi a papat 590 ml,deci cu 50 in plus decat ieri.Deci s-a marit cantitatea cu 100 ml de cand papa laptic dinasta.E ceva,nu??

Pupici la toate!!!
Somnic usor!!!

PS:Ce inspirata am fost cand am deschis subiectul asta,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi!

am avut o zi groaznica azi, cu alte cuvinte si mai pe scurt, am avut primul examen picat in viata mea. e a doua faculta, ultimul an, dar am picat si eu in cele din urma primul examen. si asta pt ca NU I-AM DAT BANII.am crezut cand ziceau colegii ca merge numai pe bani, ca sunt baliverne, dar se pare ca asa functioneaza sistemul in unele locuri. mi-e cel mai ciuda ca am invatat ca o cretina si nici cu piti n-am stat cat as fi vrut si in cele din urma tot la platit ajung in vara ca n-am ce face.cam atat de mine, pove maine, acum sunt rupta si stresata cum n-am fost de multa vreme, simt ca innebunesc.

va pupic si va doresc o noapte usoara.

apropo, scumpa mea azi a facut 7 luni!!!!!!!

Nico-la multe-multe luni si voua!!!!!!!!!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENAMARIA ai nevoie de CA dar daca dr ti a spus sa nu consumi lactate eu zic sa tii cont si mai bine ia CA -pastila
eu zilnic iau vitamine
iar la micul dejun pap cereale cu laptic
si mananc de toate
OANA draga se pare ca 50 de abdomene sunt mai mult decat ok ,nu s in stare sa fac 100

si mi am mai propus sa nu mai mananc dupa 10 seara
NICO draga si mie imi este cam teama cu marea dar cred ca e ok ,important este sa nu i scoatem pe bebeii cand e soarele puternic si vorba lui Geanina le punem un colacel cu apa ,o umbrelutza deasupra capusorului si suntem super
GEANINA super ca o sa venitzi acasa ,mai sunteti de 8 martie in tara ?poate veniti si voi la Chicago -la restaurant
daca nu ,facem noi cumva sa ne intalnim
iar legat de am fost si sunt f ok ,e adevarat ca am recurs si la lubrifiant dar in rest e f bine

DIANA felicitari pt mamarutza ,draga de ea
LORE pai lasa ca mi zici tu cand poti trece pe la mine si ti fac o ciorbitza cu bors (sa stii ca folosesc cuburile Magic cu bors si s super)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai ce dor mi-e de mare fetelor!
Nico-eu cred ca nu e prea repede. o prietena mergea cu bebe la 4 luni la mare si a fost ok.ea e si de aia mai dezghetata,hihi,eu la 4 luni cu piti inca aveam ditamai morcov in fund, hihi, sa nu cumva sa pateasca ceva cu orice!

Mergi la inceput

ANCA te am pacalit si pe LORE la fel am folosit cuburi cu bors
ma bucur ca ai scapat de examene
LORE cam cate cutii folosesti pe luna?
RAMO stiam eu ca nu s singura
ma bucur ca ti a papat piticutza
MELI draga la mai multe luni pt puiutz si nu mai fii suparata ,asta i sistemu deocamndata si sincer nu cred ca o sa se schimbe curand

Mergi la inceput

ANDREIUTZ TE PUPA NASICA SI LA MAI MULTE LUNI

noapte buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Meli la multe luni si i-mi pare rau pentru examen

Alex daca te intereseaza stiu un sait cu fitnes on line sau pilates eu imi propun in fiecare zi ca fac dar nu am vreme cand is libera mai bine ma odihnesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

http://www.protv.ro/stiri/divertisment/costel-busuioc-a-castigat-prima-etapa-a-concursului-los-hijos.html

FETELOR VAM PUS CEVA MISTO

noapte buna
pupici la toate sa visai cu ingerasi

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput