Gravidute si mamici de CLUJ - 53

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DELIA felicitari pt masina

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Lore ce zi nasoala...cred ca esti cu moralul la pamant...atatea necazuri pe capul tau...las ca trec toate

Delia si Gabi felicitari pentru masinute!!!

Noi suntem bine,Bea nu a facut nici o reactie la laptic.Ieri a papat cu 45 ml mai mult decat alaltaieri.Azi a papat dimineata 140 si pe la 10 ,130 ml.Eu zic ca e bine,fata de 70,80 cat papa inainte...
Azi facem 3 luni,si ieri am gangurit pentru prima data!!!Eram in dormitor la laptop si am auzit-o.M-am dus sa o filmez,dar era gata bateria la aparat.Asa scumpa a fost.Parca era un porumbel.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

MErsi mult fetelor. Inca sunt suparata ca am dat banii aia la RADP.Azi m-a sunat directorul de la ei (vroia sa il sune pe sotu si a nimerit pe tel meu) ca sa nu fiu suparata ca si sotia prefectului a patit asta.dar ce ma incanta pe mine?

Ramo felicitari pt papica si pt gangurit.

Alex sper sa slabesti.Si eu mi-am propus , dar..... Cu asta am ramas.

Noi am ales destinatia pt concediu.Croatia.Si cred ca o sa mergem cu masina ca sa putem lua tot ce ne trebuie pt copil. O sa facem drumul in 2 transe.Inca nu am ales statiunea si nici perioada. dar cred ca o sa fie in august.Atunci isi poate lua sotul concediu.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Delia si Gabi felicitari pentru masini, sa le stapaniti sanatoase.

Meli succes la examen.

Gabi imi pare rau pt piticutza.

David e mai bine cu bubitele.Am scos analizele si sunt bune.Inca nu papam, dar a spus dr ca o sa ii revina pofta de mancare, numai sa am rabdare.Mama a ramas azi noapte la noi. A dormit ea cu copilul. Pentru ca mananca putin se trezeste si noaptea. Am avut si eu o noapte intreaga de somn,l-am auzit cand s-a trezit dar am dormit mai departe.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineata!

NOI mai nou netrezim noaptea sa mancam,laptic,am incercat sa-i dau ceai da mi-a zis sa-l beau eu,hihihi,in limba lui8 asa ca ii dau lapte,dupa care se culca la loc,si doarme pana pe 10.30h

REDAIVAI CE ZI NASOALA,dar gadestete ca dupa ploie vine soare,si il ai pe printisorul tau langa tine.

Kitzyintrsdevar eu am cezarima si am adus-o pe mama sa stea cu mine,cu cezariana i-ti trebue un pic de ajutor mai ales ca ai scari.iti doresc nastere usoara.

BEX; ALEX EU AM MANCAT tot am vrut si tot am slabit 22kg.in 10luni,

a si multumesc ALX prt.sait cand ma duc in RO.AM SA MANANC NUMAI PITZZA,AICI NU E ASA DE BUNA MIA-I FACUT O POFTA

REPLAY SA AI PARTE DE MASINUTA.

GABRIELA no im-i pare rau prt-ea saracuta,lasaca vezi ca o sa fie bine.

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

vaiiiiii fetelor in timp ce scriam ,,cum piticul meu nu mai sta deloc intr-un loc; mi-a trantit telefonul si l-a facut praf acum am ramas fara telef. asa-i de neastamparat na-r sta de loc un pic fac km.dupa el in casa...

SOANSOasa draga mea nu te lasa,normal e vorba de printesa ta,oare daca ar fi vorba de copilul lor sar mai comporta asa?

medici de familie is si pediatri?

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela, delia - felicitari, norocoaselor!

ramonella - felicitari pentru papica si gangurit lui bea!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - multumesc draguta! chiar azi o sa comandam pizza!

pai nu mai ma joc! eu de ce nu am sora pe acilea????? si eu vreau!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Tu fetelor am facut o ciorbitza cu bors asa de buna i de numa ,cine vrea sa pape ?????
GENINA draga asa ma deranjeaza burtoiu asta al meu ,zici ca s in luna 3 gravida ,de asta am zis ca ma apuc de abdomene ....oricum nu le mai fac asa usor ,altadata faceam 100 de abdom asa in joaca acuuuuuuuummmmmmmm vai de mine ca zici ca s de 80 de ani
tu fetelor care ati mai nascut cu cezariana ,va simntiti burta parca amortita ...?
GEANINA cand vii acasa sa punem de o intalnire
sorry pt telefon :)
OANA draga sper sa ti placa ,pofta mare

Mergi la inceput

RAMO felicitari pt scumpica ta ....ce aiurea ca s a terminat bateria ,esti ca si mine ,doua nebunici cu filmatul si pozatul

Mergi la inceput