Gravidute si mamici de CLUJ - 53
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
OanaAlina spune:
noapte buna!
bex - noi suntem mai bine! mai rasfate in ultimul timp ca vrem mai mult in brate si tata nu ne poate refuza ca doar o fata are tata! cum esti cu invatatul?
meli - multa bafta la examen!
loredana- saracuta de tine! ufff! ce zi aiurea ai avut!
alex - maine seara o sa comandam pizza! merg pe mana ta! eu am facut supica de salata!
raluca - cum a fost la vaccin? sunteti bine?
gabriela - arunci momeala si ne lasi asa? hihihi! hasi spune repede ce masinuta ai?
ramonella - cu ajutorul lui Dumnezeu o sa vezi ca va fi bine! curaj mamico!Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
OanaAlina spune:
nu stiu ce sa zic diana! si eu nu am mancat o praji cu mac mai demult... acum sa vedem ce zic fetele! ii drogam au ba? hihihi!
iko - si mie mi-e teama de aceeasi chestie! cu refuzul.... in cel mai rau caz... lingurita...Oana-Alina si
Maria-Teodora
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Am primit si eu azi masina de la iubitul meu sot: spre deosebire de Gabi, deconspir: polo happy.... masina din showroom, adicatelea visiniu metalizat.
Lore! sanatate multaaaaaa
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
bex spune:
Neata, scumpelor:)
Meli, scumpa bafta!!o sa fie bine:)
Gabitzo, cum v-ati petrecut?
Lore, vai ce zi nasoala, dar uite deja e azi..ieri a trecut...zile din astea din pacate o sa mai avem, dar gandeste-te ca nu stiu asa se aduna unele chestii nasoale intr-o zi, pe cand in alte zile, numai bine ni se intampla:)
Gabitzo, Delia, bravo fetelor, vad ca voi ati avut o zi buna;) la masinute ma refer, evident!
Alexutza, alina vine intre 6-20 martie:) poate venim si noi la felix in a doua jumatate a lunii;)cu voi, bineinteles:)
Oana si eu ieri, supa de salata:)) lasa fata sa fie rasfattata de tati, noi sa fim mai dure;)
Diana, eu am mancat praji cu mac in spital, cand alaptam fulltime, nu s-a intamplat nimic....si apropos daca faci mai multa, baga o livrare si la noi
Cari scumpa a papat si s-a culcat la loc:) eu deja am mancat 4 patratele de cioco cu migdale vad ca ne iese de minune dieta, alexutzo;))
Nico,Ralu voi cum sunteti?
Spor la papat la bbelusi si la slabit la mamici, cui are nevoie;) ca mai sunt unele pe aici care se stiu....care papa papa si tot silfide is:((
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
OanaAlina spune:
bex - si mie imi iese de minune dieta! dulciuri la greu si papica la fel! ce cuminte e carinutza! mda... eu clar sunt mai "dura" decat tati! incerc sa ma mentin pe pozitii!
desi de cele mai multe ori nu imi prea iese!
gabriela - se vede ca ai chefuit bine de tot azi-noapte ca nu apari pe acilea de dimineata! ne tii in suspans cu tipull masinii! ce face saruca??? papa bine?
Oana-Alina si
Maria-Teodora
soanso spune:
neata,
mersi fetelor pt raspunsuri,e clara treaba ca am nimerit la un med. de fam.......,oricum nu e o pb sa-i fac analize fetei oricand si la orice ora si nu am nevoie de decontarea lui,da as fi vrut sa fie corect!cand merg cu ia la vaccin ii zic oricum vreo doua!
trecand la lucruri mai placute ,Sorana e bine adineauri am vb cu socrela,sper sin suflet sa nu o prinda vreo gripa ,raceala.
e tare scumpa ...am vb cu ia la telefon!
azi am ultimul examen din stresiunea asta ,deci voi petrece un weekend super.
delia,felicitari pt frumosul cadou,sa o stapanesti sanatoasa,ce ne mai zici de fetele tale scumpe???
Bex,la mine e un pic invers ,eu o rasfat mai tare pe Sorana ,da nici Sory nu e dur ,doar ma critica pe mine si zice in gluma ca ajungem cu ia la super -nany ca o las sa faca ce vrea ,daca ridic un pic tonul la ia imediat plange ,si odata m-am facut cumva ca o lovesc ....vai ce a mai plans!!!!da tu fetelor mi asa de draga......nu pot exprima in cuvinte asa sentimente profunde am !
Gabito,ce masina?ce masina????
SOSO (20 dec 2005)
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi....
Eee, acum va asteptati ca cine stie ce masina imi iau, nu e chiar asa, imi trebuie ceva cu care sa ma misc provzoriu, cand incep jobul primesc de firma, si doar nu o sa tinem 3 masini. Deci, masinuca o aleg eu si o aduce sotul din Germania, Cred ca optez pt un Peugeout 206, asta imi place ca e micut si ma misc bine cu el. Bine, mi-ar mai placea un VW Beettle sau o Minnie dar nu sint bani...Dar cel mai tare m-a impresionat gestul lui C, nici o aluzie nu am facut si uite ca s-a gandit el.
Co, am petrceut bine aseara. Cina a iesit delicioasa, s-a cam racit ca au apucat-o plansetele pe Sara...ca niciodata...cred ca din pricina zilei mai pline.Si...ti-am urmat sfaturile. Sint fericita. Ca...in vremurile bune!
Diana, Irinuca cum e?
Lore, imi pare rau de pataniile de ieri, dar asa cum zic fetele, din pacate mai sint si zile din astea in care parca nimik nu iese.
DElia, felicitari de masinuta! Frumoasa! Sa o stapanesti sanatoasa, fara...incidente!
Ralu, cum a fost la vaccin???Despre mare si hotel, vorbim cum sa nu.
Ramo, ma bucur ca e ok Bea si papa. Si eu zic insa introducerea sa o faci treptat.
Oana, si noi sintem rasfatate de tati. Si ne place.
Soanso, ai rezolvat cu doctorii?
Meli, ma bucur ca e bine Piti.
Eu..un pic suparata. Am fost ieri cu Sara la ofta, la dr. Vladutiu, si semnalele sint ca e obturat canalul lacrimal, si ajungem la interventie. Offfffffff!!! Ciudat i se pare ca nu a fost asa de la inceput. Ea nu a avut secretii si a avut lacrimi de la inceput! Continuam saptamana asta cu tobrex si daca nu trece, bine ar fi sa fie totusi conjunctivita si sa treaca, mergem la clinica...Inca nu s-a pronunta definitiv, dar a zis ca sint sanse mari sa fie obturat canalul.
Azi cred ca se rezolva vremea, deci iesim...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
LORE draga a trecut asa i ?
CO ce super ar fii sa mergem toti la Felix ,sa vezi ce fain o sa ne distram
GABI gestul conteaza f mult ,a fost un super dragutz sotiorul tau
al meu mi a facut cadoul asta acum 2 ani de Craciun ,eu chiar ca nu ma asteptam absolut deloc ,mai ales ca atunci ne am luat si apartamentul ,am crezut ca pic cand mi a dat cheile la masina
IKO am retinut ,o sa l trec si pe sotul tau pe listutza
OANA draga mai bine intra pe site ,poate vezi altceva mai bun
www.pizzaelite.ro
www.elitepizza.ro
n am mai facut nici o supa ieri ,dar azi musai sa fac o supica sau o ciorbitza
MELI multa bafta la examen
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
bravo, sis:)
Alex, da ar fi fain:)
Draguta mea pana acum papa 180 dimineata si in rest 150. De azi i-am dat si masa de acum de 180 si a ras tot...teoretic trebuia sa intru cu 180 de la 3 luni fix (adica de miercuri), dar ieri in loc de 4 ore, intervalul la acre i dadeam papa s-a redus la 3 asa ca m-am gandit sa vad daca papa mai nmult si da, vad ca merge:)! of fiica, ca si ma-sa:((o mancacioasa:((
Ona, intrebai de rosu ieri..eu nu am pus, nu cred in deocheri..desi nu stiu cateodata poate am mai patit..eu, nu Cari. Mi se pare iurea sa ii pun la manuyta ata rosie..la noi la tara, se purta moda asta;)
ce mi-a placut in schimb, desi eu sunt snti bijuterii la bb, in afara de cercei, Sara, fetita Ioanei, prietena lui Alex, avea o bratarica f faina cu charmuri, puse pe o sforicica rosie, care se inchidea ca o bratara, dar asa de fashion;))
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
OANA si eu am avut atza rosie la mana fetitzei dar i am luat o ,vorba lui CO nici eu nu cred in deochi si tampenii de astea
FETELOR am uitat sa va spun ca mi am propus ca in fiecare seara sa fac 100 de abdomene iuhuuuuu poate slabesc
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007