*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetelor,sunt nebuna.La prima mea comanda din 23.01.08 mi-am luat camasi marimea 44, la a doua comanda am luat masura 42, iar acum sunt la a treia si vreau sa comand masura 40.
Va rog sa-mi spuneti pt un sacou ce marime sa iau.Am 1.68 inaltime, 64 kg,90 bustul,85 circumferinta la buric si108 solduri.
Va rog mult un sfat cat de mic.
Vreau sa-mi comand pantalonii
http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-vous-mesurez-moins-d-1m70.aspx?productid=324121309&documentid=281807&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

si sacoul asta
http://laredoute.fr/vente-veste-femme.aspx?productid=324121312&documentid=281807&categoryid=22905271&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

multumesc muuuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

a mai fost careva cu comanda sub 10 euro si parca zicea ca a primit-o...Gabita..acu' cum ti-o fi norocul

Corap tine tu atunci microfonul ca eu oricum dau o comanda acum si-l bag si pe ala

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

asa am zis si eu Mada....daca e ...e...ca acu vad ca bluzitele nu mai sunt disponibile.... .Acu apar...acu dispar....
Oricum astept destule comenzi...vreo 3 fara asta....sa vina alea intai...si apoi om vedea ce va mai fi....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor, multumesc de raspunsuri . de fapt eu am aflat de pe prima pagina de cadouri ( eu nu stiu o boaba franceza dar pe dibuite am facut comanda acu voi vedea ce o sa vina ) :)) . mai lamuriti-ma cum lansez eu comanda de cadou, nu gasit unde ...... sunt chiar

multumesc
D

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lory_mika

ce seintampla in cazul in care nu ridici un colet timp de cateva zile? cat timp sta coletul la posta ?

de exemplu astept niste comenzi dar voi fi plecata o saptamana ..ce se intampla daca vin fix in sptamana cat sunt plecata si nu pot sa le ridic decat peste cateva zile? stie cineva?ati mai avut situatii de genul asta?

comanda sta la posta 30 de zile...nu se intampla nimic - doar ca platesti taxa de inmagazinare....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by lory_mika

ce seintampla in cazul in care nu ridici un colet timp de cateva zile? cat timp sta coletul la posta ?

de exemplu astept niste comenzi dar voi fi plecata o saptamana ..ce se intampla daca vin fix in sptamana cat sunt plecata si nu pot sa le ridic decat peste cateva zile? stie cineva?ati mai avut situatii de genul asta?

Din cate stiu eu coletul sta la posta o luna

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Gabi am raspuns in acelasi timp

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

acum am vazut si eu....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

mersi de raspunsuri fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

daca e comanda mica si vine in sacosa sta mai putin, nu stiu exact cat. 10 zile parca.

Mergi la inceput