*** LA REDOUTE *** (76)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitaco spune:
Buna fetelor. Ma bucur ca au inceput sa soseasca coletele. Eu am mai dat azi o comanda mica de 5,11 euro....... oare o sa ajunga? Vroiam musai un set de bluzite pt fata si cum am vazut ca sunt dispo am dat comnda...bani pe card nu prea aveam asa ca ...hop si eu...acu om vedea daca vine. Am primit si mail de confirmare.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
claujro spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Buna fetelor. Ma bucur ca au inceput sa soseasca coletele. Eu am mai dat azi o comanda mica de 5,11 euro....... oare o sa ajunga? Vroiam musai un set de bluzite pt fata si cum am vazut ca sunt dispo am dat comnda...bani pe card nu prea aveam asa ca ...hop si eu...acu om vedea daca vine. Am primit si mail de confirmare.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Probabil ti-o vor anula-o pentru ca nu ai cum s-o platesti!
In asteptarea comenzilor din 22.01
gabitaco spune:
pai pe card mai am vreo 7 euro
deci au de unde sa ia banii....poate nu o anuleaza...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Raluca8 spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Buna fetelor. Ma bucur ca au inceput sa soseasca coletele. Eu am mai dat azi o comanda mica de 5,11 euro.
Eu stiam ca exista o comanda minima de 10 euro.
claujro spune:
Ce e sub 10 euro nu iau banii de pe card. Stie Stan Patitul caruia i-a venit comanda sub 10 euro si aparea plata la livrare. Ups! O fi fost unul dintre motivele pentru care am si contul blocat, mai stii?!
Edit: iar pentru altele am primit mail de la Sabine cum ca au anulat trimiterea pentru ca nu exista optiunea plata la livrare in strainatate. Degeaba i-am spus eu ca nu am ales sa platesc la livrare ci cu cardul...a tinut-o pe a ei si mi le-a anulat.
Edit din nou: sfatul meu e NU VA MAI COMPLICATI inutil cu comenzi mici.
In asteptarea comenzilor din 22.01
lory_mika spune:
buna din nou fetelor...m-am mai linistit cu comanda ..sper sa ajunga zilele astea !
vroiam sa stiu daca voi mai comandati si de pe alte site-uri din europa gen LR care sa livreze in romania..
gabitaco spune:
na...acu ce sa fac...am comis-o...astept sa vad ce se intampla pana la urma.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
gabitaco spune:
oricum...daca imi aduc bine aminte cineva a primit comanda mai mica de 10 euro...cum a facut cu plata coletului?
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
lory_mika spune:
ce seintampla in cazul in care nu ridici un colet timp de cateva zile? cat timp sta coletul la posta ?
de exemplu astept niste comenzi dar voi fi plecata o saptamana ..ce se intampla daca vin fix in sptamana cat sunt plecata si nu pot sa le ridic decat peste cateva zile? stie cineva?ati mai avut situatii de genul asta?